FORPAGTER SØGES TIL OK+ I FARSØ

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Farsø

Rekrutteringskompagniet A/S søger for OK+ en forpagter til butikken på Nørregade i Farsø. Drømmer du om at være herre i egen butik, drives du af spændende udfordringer samt en hverdag og indtjening, som du i høj grad selv er med til at præge, så er det dig vi leder efter!

Butikken i Farsø ligger i forbindelse med OK tankanlæg og har med den rigtige person et stort potentiale for salg af bl.a. fastfood, bake-off, kaffe, drikkevarer samt konfekture. Derudover indeholder butikken en spillehal og vaskehal samt er beliggende i et sommerhusområde, hvilket giver et rigtig godt udgangspunkt for sikring af god kundestrøm og indtjening for den nye forpagter.

Alt i alt en rigtig god og flot butik med stort potentiale for dig, der har lysten, evnerne og viljen til at lykkes.

Din rolle som forpagter Som forpagter bliver du en del af en spændende virksomhed med et bagland, der altid står klar til at hjælpe dig. Du kan derfor bruge din tid på at drive din forretning samt pleje dine kunder. Du er købmand til fingerspidserne og har kunderne i fokus, men har samtidig flair for convenience og godt kendskab til måltidsløsninger. Du drives af at sætte nye ting i gang samt at få din butik til at vokse gennem tiltag og ideer, som kun du selv sætter grænserne for.

Dine opgaver vil derfor være at:

• Sørge for at din butik og forplads samt vaskehal altid fremstår salgsklar og indbydende.

• Eksekvere koncepter og kampagner, herunder sikre kædens profil udadtil.

• Håndtere bemandingsplanlægning og personaleledelse.

• Stå for regnskab herunder lagerstyring og svindkontrol.

• Sikre en effektiv drift gennem daglige rutiner.

• Foretage kundebetjening og service på højt niveau.

Om dig Du har et stærkt ønske om at blive selvstændig og skabe dig en hverdag, hvor du selv sætter dagsordenen. Du kommer sikkert med en baggrund inden for detailhandlen, fastfood eller convenience – dog er det et must, at du har erfaring med måltidsløsninger, da disse er hovedstenen i OK+ konceptet. Du har mod og lyst til at blive udfordret i en spændende branche, der er i en rivende udvikling og hvor service, godt købmandskab og engagement er nøgleordene for at skabe øget salg og vækst. Du er ikke bange for selv at tage fat og dit personlige drive gør, at du ser muligheder fremfor begrænsninger.

Hvis du tænker at dette lige er dig, så send din ansøgning samt CV til os!

OK Plus tilbyder Du får mulighed for at overtage forpagtningen på attraktive vilkår, og du er sikret et godt fundament for at skabe en god forretning gennem et professionelt kædesamarbejde såvel som støtte til markedsføring. Som forpagter er det selvfølgelig en forudsætning, at du kan stille en form for sikkerhed primært til driftskredit og har en sund privatøkonomi.

Ansøgning Du er velkommen til at kontakte Partner Berit Tops hos Rekrutteringskompagniet på telefon 21742322 for at høre mere om stillingen. Enhver henvendelse behandles fortroligt. Ansøgninger behandles løbende.

OK Plus er OK’s convenience kæde. Kæden består af 71 butikker. Med en samlet omsætning på ca. 0,8 mia. kr. er kæden en betydelig aktør på markedet for convenience butikker. En stor del af butikkerne i OK Plus-kæden drives af forpagtere. Du er selv ansvarlig for butikkens resultater og har dermed mulighed for at oppebære en meget attraktiv indtjening. OK Plus A/S er kædekontor for Plus-kæden og supporterer blandt andet med salgs- og driftsstøtte, leverandørforhandlinger, markedsføring, butiksindretning og it. Læs mere på www.ok.dk eller www.okplus.dk

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Butikschef", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Farsø.

Jobbet er oprettet på vores service den 3.3.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Butikschef
  • Farsø
  • Torsdag den 02. april 2020

Lignende jobs

  • Bestyrer og daglig leder søges til Kaffebaren

    Bestyrer / dagligleder til Kaffebaren Brænder du for at lede og motivere? Kan du sikre branchens bedste kundeoplevelser? Forstår du succes skabes gennem andre? Da en af vores dygtige bestyr..
    • Butikschef
    • Aalborg
    Få mere info
  • Souschef, [xxxxx] Byrum (Læsø)

    Vil du være med til at lede og udvikle en mellemstor dansk virksomhed? Har du leder-og købmandskab i blodet, forståelse for teknologi, tal og mennesker, så har du nu muligheden hos Danmarks st..
    • Butikschef
    • Læsø
    Få mere info
  • Butikschef

    AnsøgButikschef til livsstilsvarehus i Aalborg centrumHar du passion for livsstil og tidens trends, og ved du, hvordan man skaber indbydende rammer i detailbranchen, som kan begejstre og in..
    • Butikschef
    • Aalborg
    Få mere info
  • Min Købmand i Birkelse søger 1. mand/kvinde

    Skal du være 1. mand/kvinde i en ny butik med masser af mulighederVi skal bruge en dygtig 1. mand/kvinde pr. 1.11, der kan være med til at sikre, at vores nye butik kommer godt fra start.Jo..
    • Butikschef
    • Nordjylland
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som butikschef i Farsø

Herunder ser du udviklingen i udbudte butikschef i Farsø over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal butikschef.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte butikschef i Farsø over tid

Dato Alle jobs som butikschef
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0