Rekrutteringsfirma

Butikschef til Shop-in-Shop I Bilka Herning

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Herning

Er du den motiverende leder der går forrest og viser vejen ? Har du lyst til at udvikle og støtte dine medarbejdere, så de performer bedst muligt hver dag ? Vil du være en del af et team, hvor god service og vindermentalitet går hånd i hånd, så har vi et spændende job som Shop-in-Shop butikschef i Herning.

Hos en af landets store teleudbydere, kan vi nu tilbyde et spændende job som butikschef i Herning. Med ansvaret for dedikerede og dygtige medarbejdere, får du det daglige ansvar for at drive butikken, lede og motivere medarbejderne og sammen med disse, skabe gode resultater.

Du bliver spillende træner, og ikke bleg for at indgå aktivt i dialogen med kunden. Du har kundeservice i blodet, og forstår vigtigheden af, at give kunderne en god købsoplevelse - hver gang.

Din lederstil er kendetegnende ved at du er synlig, både for kunder og medarbejdere. Det falder dig naturligt at coache og vejlede dine medarbejdere, så de performer deres allerbedste. Du er ikke bange for at tage førerkasketten på, og gå forrest i måden at møde kunderne på. Du skal være det gode eksempel, som dine medarbejdere kan spejle sig i.

Du vil som butikschef være ansvarlig for de månedsvise 1-til-1 medarbejdersamtaler, ligesom du i det daglige er i løbende dialog med dine medarbejdere, så vi sikrer os, at medarbejderen føler sig godt klædt på til mødet med kunderne.

Som butikschef er det også dit ansvar at sikre indfrielse af butikkens budgetter og være med til at sætte nye fremtidige mål, i samarbejde med distrikschefen.

Som butikschef går du også forrest i kommunikation af virksomhedens etiske regelsæt, og formår at administrere dette på daglig basis. Du skal derfor kunne begå dig i en organisation, der allerede har italesat ”den gode kundeoplevelse”.

Som butikschef har du ikke egne salgs-mål, men skal i fællesskab med dine medarbejder hjælpe med til, at de når de individuelle mål og afdelingsmål. Virksomheden understøtter salgsfremmende tiltag, som du i vid udstrækning selv administrerer og råder over.

Profilen vi søger, har erfaring fra en stilling med medarbejderansvar. Det kan være at du arbejder som butikschef eller souschef nu, og er klar til nye spændende udfordringer. Vigtigst er, at du trives i rollen som motivator for andre mennesker, og nyder den daglige sparring med dine medarbejdere. Du formår at holde mange bolde i luften, og trives i et miljø hvor det til tider går stærkt.

Virksomheden tilbyder et grundigt on-boardingforløb og løbende udvikling af deres ledere. Du vil derfor blive en del af en organisation, der konstant arbejder for at skabe og udvikle dygtige ledere.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Butikschef", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Herning.

Jobbet er oprettet på vores service den 20.9.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Butikschef
  • Herning

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som butikschef i Herning

Herunder ser du udviklingen i udbudte butikschef i Herning over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal butikschef.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte butikschef i Herning over tid

Dato Alle jobs som butikschef
15. september 2024 1