Souschef - Kalundborg

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Kalundborg

Hi five A/S◀

Er du klar til at skabe begejstring og god energi blandt kunder og medarbejdere? Er du dedikeret, kreativ, salgsorienteret og klar til at rekruttere, udvikle og drive jeres team i samarbejde med din butikschef, så har vi jobbet til dig!

Vi søger stjernen til at stå ved siden af butikschefen for vores nye team i Kalundborg.

Hvem er vi?

Vi åbner en ny butikskæde, som samler en række attraktive nonfood kategorier under et tag. Vi skaber positiv energi og begejstring med fantastiske varer til markedets laveste priser.

Vi er et dynamisk team, der leder efter vores stjerne, der kan være med til at starte vores nye butikskoncept i Slagelse, som bliver vores anden butik.

Vi åbner vores første butik i Kalundborg, hvor vi vil skabe det mest energiske butiksteam.

Vi har en positiv indstilling til problemstillinger og sammen kan vi løse alt. Vi er os selv, vi elsker at grine og vi bliver glade af at gøre noget godt for hinanden.

Vi er effektive sammen, så vi har tid til at være til stede for kunderne og sikre de er mere begejstret når de går ud af vores butik, end da de gik ind. Faktisk er de så begejstret, at de har lyst til at give en Hi five.

Hvem er du?

Du vil gerne være med til at skabe et team og være en del af en aktiv og udviklende organisation. Du har humor og er nærværende over for kunder såvel som kollegaer. Du har lyst til at udvikle dig inden for detailhandlen, værdsætter en begivenhedsrig hverdag og du er en mester i at jonglere mellem praktiske og kreative opgaver for at få tingende gjort færdige.

Du skal være med til at skabe en energisk kultur og virksomhedsudvikling, hvor der er højt til loftet og hvor du er med til at sætte præg på jeres egen butik og nærmiljø.

Erfaring

Vi ser gerne at du har erfaring som souschef eller anden relevant ledelsesbaggrund. Kender til dansk detailhandel og ved hvordan man driver butik og skaber samhørighed, energi og trivsel hos medarbejderne.

Hvad skal du lave?

Den daglige drift skal sikres igennem jeres kollegaer, hvor du skal gå forrest i samarbejde med din butikschef for den daglige ledelse, udvikling og motivation. Du skal ligeledes deles om de administrative opgaver som vagtplaner og vareflow, samt styring via salgsbudgetter og planer.

Hvad kan vi tilbyde?

En unik mulighed for at være med fra start og skabe en fantastisk kundeoplevelse i jeres butik. Du bliver souschef for et team på mellem 10-15 medarbejdere, hvor du skal være kulturbærer og sikre retning i et dynamisk arbejdsmiljø, hvor kreativitet og begejstring er i højsædet. Dertil tilbyder vi konkurrencedygtig løn og pensionsordning.

Sådan ansøger du: Send os din ansøgning og CV (via linket her på siden), hvor du viser din personlighed og dine evner. Vi inviterer løbende til samtale, så søg allerede i dag.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Tiltrædelse 1. Oktober 2024

Bliv en del af vores opstartsrejse og vores team! 🌟

Vil du vide mere om stillingen er du velkommen til at kontakte:

Adm. Direktør Bent Holm tlf: 31 33 54 10

Fakta om Hi five:

Hi five er en ny Nonfood butikskæde stiftet af Harald Nyborg Koncernen v. Erling Daell, i samarbejde med Bent Holm. Bent har en lang Netto karriere i bagagen og er tidligere direktør for Netto i Sverige og Dollarstore. Hi five har en ambitiøs plan om at ekspandere i Danmark, med et koncept der overrasker på oplevelser og leverer markedets laveste faste priser, hver dag.

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=d5232268)

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Butikschef", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Kalundborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 15.8.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Butikschef
  • Kalundborg
  • Onsdag den 18. september 2024

Lignende jobs

  • Varehuschef

    Vil du være en afgørende del af vores team og tage dit lederskab til nye højder? Har du et hjerte, der banker for at skabe et godt arbejdsmiljø, hvor samarbejde og trivsel er nøgleordene? Så bliv f..
    • Butikschef
    • Køge
    Få mere info
  • Salgsdrevet Assistant Store Manager med karrieream...

    Er du klar til at bygge (videre) på dine kompetencer inden for ledelse i en hverdag med salget som omdrejningspunkt? Og vil du være med, når vi arbejder videre med vores bæredygtighedsstrategi mod .
    • Butikschef
    • Holbæk
    Få mere info
  • Souschef til DSB 7-Eleven Ringsted Station

    Har du lederpotentiale? Og kunne du tænke dig at blive en del af en virksomhed, hvor der er fokus på at skabe engagement hos medarbejderne, salg og gode kundeoplevelser? Så har vi jobbet til dig!.
    • Butikschef
    • Ringsted
    Få mere info
  • Deputy Store Manager til [xxxxx] I Trekantsområdet

    FirmabeskrivelseEr du klar til at motivere dit team i samarbejde med din Store Manager? Kan du sikre, at teamet har masser af Sales Attitude og altid yder Danmarks bedste kundeservice? Og trives du..
    • Butikschef
    • Slagelse
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som butikschef i Kalundborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte butikschef i Kalundborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal butikschef.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte butikschef i Kalundborg over tid

Dato Alle jobs som butikschef
30. august 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 1
19. august 2024 1
18. august 2024 1
17. august 2024 1
16. august 2024 1