Franchisetager til ny butik i Kolding Syd

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Kolding

Franchisetager til ny butik i Kolding Syd


Succes som selvstændig?

Drømmer du om at få foden under eget bord - uden at starte helt fra bunden? Har du erfaring med kundeservice, vejledning og salg af kvalitetsprodukter i detailhandlen? Så har du nu chancen for at få din egen nye Flügger farver butik i Kolding Syd.

Du får et kvalitetsbrand inden for maling, værktøj og tilbehør, et stærkt franchisekoncept og støtte fra Flügger til markedsføring, uddannelse og butiksudvikling. Trenden går mod Gør-Det-Selv-projekter og brug af farver i indretningen. Visionen er, at Flügger farver skal være Danmarks bedste franchisekoncept for selvstændige farvehandlere med det nye Flügger+ koncept, som har det stærkeste produktsortiment til mindre projektopgaver og de mest inspirerende butikker for forbrugere.

Flügger farver har vækstplaner, og der er ”huller” på landkortet i byer, hvor der er mulighed for at åbne og drive en velbeliggende Flügger farver med et godt kundegrundlag. Et af dem er Kolding Syd. Der er også gode muligheder for indtjening og udvikling for en franchisetager, der har lyst til og mod på at drive to eller flere butikker inden for en region, lave shop-in-shop løsninger med tilstødende produkter eller lignende.

Om dig
Vi søger succesfulde detailfolk, som enten allerede har erfaring med selvstændig virksomhed / franchise – eller som drømmer om at blive selvstændig og have en eller flere butikker. Formentlig har du solid erfaring fra special-/faghandlen i en detailbutik, og vi forestiller os, at du har arbejdet med produkter eller services, der har med indretning, hus og have, Gør-Det-Selv-produkter eller lignende at gøre. Det kan også være, at du er malermester og ønsker at udvide din virksomhed med en Flügger farver-butik, eller at du ønsker at investere i flere butikker og ansætte fagpersonale til at drive dem. Du har et godt lokalkendskab og et stærkt netværk i området. Det mest afgørende for os er, at du brænder for detailsalg, butiksdrift og for at servicere, inspirere og vejlede forbrugeren.

Du får masser af ”kolleger” i Flüggers franchisesystem, idét der allerede findes mange veldrevne Flügger farver-butikker og et team på hovedkvarteret, dedikeret til at hjælpe dig og gøre dig til en succes!

Flügger farver er stedet, hvor Gør-Det-Selv-folket søger kvalitetsprodukter og viden, når der skal males ude eller inde. Vi lægger stor vægt på en ordentlig vejledning af kunderne. Derfor vil du og dine medarbejdere få tilbudt grundig uddannelse i produkterne og deres anvendelse på Flügger Academy, og du kan altid trække på Flüggers mange produkteksperter. Hvis du ikke selv har erfaring med malervarer, forventer vi, at du ansætter en medarbejder, som er farvehandleruddannet eller har arbejdet med malervarer i øvrigt.

Din succes er vores mission!
Du bliver en del af en ambitiøs detailkæde i vækst med markedets bedste sortiment, en produktkvalitet i absolut topklasse, høj leveringssikkerhed og professionel support fra hovedkontoret.

Hvis du er en erfaren butiksejer, franchisetager, butikschef, souschef, malermester, investor - eller bare en talentfuld og energisk detailmand/-kvinde med potentiale og ambitioner om at drive din egen forretning, så vil vi gerne høre fra dig.

KAR+CO er ansvarlige for rekrutteringen af franchisetagere til Flügger farver i hele Norden. Vi har i første omgang brug for et CV, der beskriver din baggrund og erfaring samt motivation for at blive franchisetager hos Flügger.

For yderligere information og spørgsmål
Kontakt venligst Betina Bay Frandsen, KAR+CO, på tlf. 25 466 441 eller Helle Kjærgaard Grüner, KAR+CO, på tlf. 3126 3300.

Bemærk, at vores annoncer automatisk og løbende bliver fornyet på jobportalerne, indtil den aktuelle franchise er endeligt besat. En fornyelse af annoncen, om end det kan se sådan ud, er således ikke et udtryk for genopslag. Du kan kun søge stillingen via systemet og kun én gang. Jf. GDPR bedes du undlade at fremsende ansøgning på ny via mail eller lignende uden forudgående aftale.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Butikschef", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Kolding.

Jobbet er oprettet på vores service den 26.11.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Butikschef
  • Kolding

Lignende jobs

  • Butikschef i Sydjylland

    SKAL MIN KØBMAND KROGAGER VÆRE DIN KØBMAND?Vi søger en ny selvstændig købmand til butikken, måske er det dig?En købmandsbutik er ikke kun et sted, hvor du køber mælk og rugbrød.Det er e..
    • Butikschef
    • Sydjylland
    Få mere info
  • Butikschef i Sydjylland

    SKAL MIN KØBMAND SKOVLUND VÆRE DIN KØBMAND? Min Købmand i Skovlund søger efter en ny selvstændig Købmand, og derfor leder vi efter en dygtig leder.En købmandsbutik er ikke kun et sted, hvor..
    • Butikschef
    • Sydjylland
    Få mere info
  • Butikschef i Brørup

    Hvis du har kendskab til både hobby- og kæledyr, samt arbejde i butik, så har vi stillingen til dig! Her har du chancen for at forene dit arbejde med dine fritidsinteresser. Danish Agro Shoppen søg..
    • Butikschef
    • Brørup
    Få mere info
  • Butikschef i Haderslev

    Butikschef søges til organisation/virksomhed i 6100 Haderslev
    • Butikschef
    • Haderslev
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som butikschef i Kolding

Herunder ser du udviklingen i udbudte butikschef i Kolding over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal butikschef.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte butikschef i Kolding over tid

Dato Alle jobs som butikschef
2. juli 2024 2
1. juli 2024 1
30. juni 2024 2
29. juni 2024 2
28. juni 2024 2
27. juni 2024 2
26. juni 2024 1
25. juni 2024 3
24. juni 2024 3
23. juni 2024 4
22. juni 2024 4
21. juni 2024 4
20. juni 2024 4
19. juni 2024 4
18. juni 2024 4
17. juni 2024 4
16. juni 2024 4
15. juni 2024 4
14. juni 2024 4
13. juni 2024 4
12. juni 2024 4
11. juni 2024 4
10. juni 2024 3
9. juni 2024 5
8. juni 2024 5
7. juni 2024 5
6. juni 2024 5
5. juni 2024 5
4. juni 2024 5
3. juni 2024 5
2. juni 2024 5