Vikarstilling: BUTIKSCHEF (BARSELSVIKARIAT) - KOLDING STORCENTER

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vikar - Kolding

Er du Rituals' nye vikarierende butikschef i vores butik i Kolding Storcenter? Vi er nu på udkig efter vores næste leder, der ønsker at sikre, at vores kunder får en god oplevelse i butikken! Er du en person, der elsker at inspirere og coache et team? Rituals har en energisk kultur, og hos os får du mulighed for at udvikle dig selv og andre i et fantastisk innovativt og inspirerende miljø.

Stillingen er et vikariat, med start hurtigst muligt.

DIN ROLLE

I rollen som butikschef leder vi efter et stærkt lederforbillede, der har en brændende interesse for skønhed, service og detailhandel. Vores filosofi er baseret på Slow down, … og at gøre de små øjeblikke i livet til meningsfulde ritualer, og det er præcis den oplevelse, vi alle arbejder på at give vores kunder.

Som butikschef har du et ansvar for at drive din butik og dit team fremad mod høje, udfordrende mål, samtidig med at du har mulighed for at udvikle dig og være en del af en fantastisk rejse i Rituals.

Som leder vil du sammen med dit team skabe innovative ideer til at øge salget. Du coacher dine medarbejdere dagligt, så de føler sig motiverede i deres opgaver og kan udvikle sig inden for Rituals. Du er ansvarlig for at lægge vagtplaner, administrere kontrakter og rekruttere nye heart beats til dit team. Du rapporterer til vores Area Manager, som er din mentor og den person, der hjælper dig med at vokse i din rolle.

SOM LEDER

Som leder er du tillidsskabende og skaber en positiv atmosfære ved at være en god rollemodel og altid at være til stede i butikken. Vi tror fuldt og fast på "lead by example", og at vores ledere skal være hands on på gulvet sammen med deres team.

Vi tilbyder dig støtte i din lederrolle samt træning i Rituals Academy, så du kan udvikle dine lederevner, mens vi ser dig som en person, der tager sit eget initiativ til at udvikle sig i din rolle.

KVALIFIKATIONER

  • Vi er på udkig efter en erfaren leder og sælger, der har fra 2-5 års erfaring i personale / team ansvar.
  • Du er vant til at coache og udvikle et salgsteam mod udfordrende mål.
  • Hvis du tidligere har erfaring som butikschef eller afdelingschef i detail- eller dagligvarebranchen, er det et stort plus.
  • Du har tidligere erfaring med rekruttering, budgettering, planlægning, lagerstatistik og indkøb.
  • Stillingen kræver, at du mestrer at arbejde i flere forskellige computersystemer.
  • Det er vigtigt, at du kan begå dig på engelsk og er gode til at kommunikere.
  • Fleksibel i forhold til arbejdstid og har mulighed for at arbejde både weekender og aftener.
  • Du er en struktureret person med stort fokus på orden.
  • Som person er du ansvarlig og ønsker at føle ejerskab over din butik.
  • Du er en ærlig person med integritet.

Du stræber efter at blive "bedst i klassen" i din stilling. Du er fleksibel, engageret og drevet af at skabe meningsfulde øjeblikke for vores kunder. Derudover er du en holdspiller, der er tilgængelig for din butik, du kan arbejde aftener og weekender og i intense perioder som jul.

HVAD HAR VI AT TILBYDE?

Som butikschef hos Rituals tilbyder vi en fuldtidsstilling på 37 timer. Stillingen er et barselsvikariat med start hurtigst muligt.

Som starten på din Rituals rejse, vil du modtage en omfattende uddannelse inden for Rituals Academy for at udvikle din viden om virksomheden, vores produkter og salgsteknologi. Vi tilbyder dig et inspirerende og serviceorienteret arbejdsmiljø med gode udviklingsmuligheder. For at introducere dig til Rituals har vi et velkomstprogram kaldet Get Ritualized, som vil hjælpe dig i gang, når du starter din karriere hos os.

TIMER OM UGEN

37

VORES RITUALER

"Vi er her ikke for at sælge skønhed, vi er her for at få dig til at føle dig godt!" Raymond Cloosterman, direktør Rituals.

Ritualer ønsker at hjælpe dig med at sænke tempoet i dit stressende liv, at skabe meningsfulde øjeblikke og minde dig om at opleve disse øjeblikke med glæde.

Vores ambition er at blive verdens førende brand inden for kosmetik. Og til det har vi brug for lidenskabelige, energiske, ambitiøse og drevne mennesker til at hjælpe os med at nå vores mål. Dette kan føles som et paradoks, men i vores virksomhed supplerer meningsfuldhed og præstation hinanden som yin og yang.

Mennesker er de ultimative ambassadører for vores brand.

Interesseret?

Hvis du er interesseret i stillingen, og du matcher den profil, vi leder efter, ser vi frem til din ansøgning gennem vores rekrutteringssystem. Du er velkommen til at indsende din ansøgning i dag, da interviews kan finde sted løbende.

At finde kandidater med de rigtige færdigheder og værdier er meget vigtigt for os. Derfor foretager vi vores valg ud fra spørgsmål, som du skal besvare under ansøgningsprocessen, samt det spil, du udfører i forbindelse med vores ansøgningsproces.For at dine personoplysninger kan behandles korrekt, accepterer vi kun ansøgninger via vores rekrutteringssystem. Ansøgninger via e-mail er ikke inkluderet i vores valg på grund af GDPR-procedurer.

Ansøg her:

https://careers.rituals.com/da-dk/stillinger/butikschef-barselsvikariat-kolding-storcenter/


Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Butikschef", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Kolding.

Jobbet er oprettet på vores service den 7.5.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Butikschef
  • Kolding
  • Fredag den 14. maj 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som butikschef i Kolding

Herunder ser du udviklingen i udbudte butikschef i Kolding over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal butikschef.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte butikschef i Kolding over tid

Dato Alle jobs som butikschef
7. september 2024 1
6. september 2024 2
5. september 2024 2
4. september 2024 2
3. september 2024 2
2. september 2024 2
1. september 2024 2
31. august 2024 2
30. august 2024 2
29. august 2024 2
28. august 2024 2
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 2
21. august 2024 2
20. august 2024 2
19. august 2024 2
18. august 2024 3
17. august 2024 3
16. august 2024 3
15. august 2024 3
14. august 2024 3
13. august 2024 2
12. august 2024 2
11. august 2024 1
10. august 2024 1
9. august 2024 1
8. august 2024 1