ØnskeBørn i Rødovre Centrum søger en erfaren butikschef

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Rødovre

ØnskeBørn i Rødovre Centrum søger en erfaren butikschef

Vil du være med til at gøre en forskel i en af landets førende babyudstyrsbutikker? Er du stærk på at lede og motivere personalet? Er du god til at strukturere, planlægge og prioritere de daglige opgaver? Er du en serviceorienteret profil med fokus på resultater og det at skabe den bedste købsoplevelse for kunden?

Hvis du kan sige ja til ovennævnte, så har vi jobbet til dig.

Et job med udvikling

Som butikschef vil du fungere som den daglige leder af butikken, og det er dig, som har ansvaret for at lede og motivere personalet. Du har det overordnede ansvar for, at dine kunder går fra din butik med en god oplevelse, og at butikken kommer godt i mål med salgsresultaterne. Dine medarbejdere er din vigtigste ressource, og din succes går hånd i hånd med din evne til at motivere og udvikle dem. Vi sætter en stor ære i at have et kompetent og rådgivende salgsteam, så træning og kontinuerlig oplæring i produkter i samarbejde med vores leverandører, er et af vores varemærker.

Du skal kunne identificere dig med vores værdier

For dig som butikschef er det vigtigt, at du sætter en ære i, at butikken fremstår indbydende og visuelt attraktiv for kunden. Du går forrest i opgaven med, at både lager og butik er ryddelig og salgsklar og med at skabe effektive, daglige rutiner for personalet. Du kan identificere dig med, at du er ambassadør for høj trivsel, positivitet og en god atmosfære, som smitter af på kunderne. Din fleksibilitet smitter af på dit personale og sammen skaber i det bedste team.

Gode resultater kan betale sig

For den rigtige kandidat kan vi tilbyde en attraktiv lønpakke, og du er selv med til at have indflydelse med gode resultater og ved at skabe et godt og motiveret team.

Lyder jobbet interessant, så send en ansøgning med CV til Gitte Thomsen på [email protected] Opstart 1. juni eller hurtigst muligt derefter.

Ansøgningsfrist: 23. maj. 2021

Hører du ikke noget inden ansøgningsfristens udløb, så skal du betragte stillingen som besat til anden side, da samtaler holdes løbende.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Butikschef", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Rødovre.

Jobbet er oprettet på vores service den 13.5.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Butikschef
  • Rødovre
  • Mandag den 31. maj 2021

Lignende jobs

  • Varehuschef

    Vil du være en afgørende del af vores team og tage dit lederskab til nye højder? Har du et hjerte, der banker for at skabe et godt arbejdsmiljø, hvor samarbejde og trivsel er nøgleordene? Så bliv f..
    • Butikschef
    • Storkøbenhavn
    Få mere info
  • Butikschef i Greve

    Er du en erfaren og dedikeret butikschef, der kan drive vores SKECHERS koncept i shoppingcenter Waves i Greve ? Og kan du føre din butik og dine medarbejdere til toppræstationer?Vi søger en erf..
    • Butikschef
    • Greve
    Få mere info
  • Butikschef - København

    Elsker du at arbejde med varerne sammen med dine kolleger? Og elsker du at konkurrere for altid at have den bedste butik? Så er det muligvis dig vi mangler! [xxxxx] udvider endnu engang famil..
    • Butikschef
    • København
    Få mere info
  • Butikschef i Taastrup

    Er du en erfaren og dedikeret butikschef, der kan drive vores SKECHERS outletbutik i Designer Outlet Taastrup? Og kan du føre din butik og dine medarbejdere til toppræstationer?SKECHERS vokser .
    • Butikschef
    • Taastrup
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som butikschef i Rødovre

Herunder ser du udviklingen i udbudte butikschef i Rødovre over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal butikschef.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte butikschef i Rødovre over tid

Dato Alle jobs som butikschef
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1