Butikschef - Kylling&Co - Thisted

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Thisted

Vi søger til tiltrædelse snarest en Butikschef til vores team i Thisted....

Du vil få det overordnede daglige ansvar for vores butik, beliggende i midt på torvet i Thisted, og skal som daglig leder, sikre vi giver vores kunder den bedst mulige oplevelse.

Du vil blive ansvarlig for butikkens nøgletal, ansvarlig for at planlægge og prioritere hverdagen i butikken, ligesom du skal kunne lede, coache og inspirere dine medarbejdere. Vi skal bruge dig 37 timer om ugen, og du skal kunne arbejde både dag, aften og weekend.

Arbejdsplanerne laver du dog selv for dig og dit team. Tiltrædelse hurtigst muligt. Udover en god løn, vil lønpakken bestå af en bonusordning, og du vil fra start blive tilknyttet vores uddannelsessystem, hvor du også vil få tilknyttet din personlige Coach.

For at sikre, du kommer bedst muligt fra start i butikken, vil denne - indtil du er 100% klar til at overtage ansvaret – blive drevet af én af vores andre Butikschefer – så du får den bedst mulige oplæring. Vi forventer, du har nogle års erhvervserfaring, gerne indenfor detailhandel – men det er ikke et krav.

Din alder er ikke afgørende for vores valg af ny kollega, men derimod at du er en holdspiller, har godt humør, vilje, gejst og et positivt sind.

Lyder ovenstående som noget for dig?

Så send gerne din ansøgning samt CV til: [email protected] - snarest og senest den 27. januar 2020. Har du spørgsmål til jobbet er du også velkommen til at give mig et kald på tlf.: 4040 7762

Vi glæder os til at høre fra dig!

Kylling&Co er en franchisekæde startet i 2009. Vi sælger sund fastfood med succes og har i dag 14 butikker - beliggende i større provinsbyer i Midtjylland. Vi forventer at åbne 2 nye butikker i 2020. Læs evt. mere på: www.kyllingogco.dk


Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Butikschef", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Thisted.

Jobbet er oprettet på vores service den 22.1.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Butikschef
  • Thisted
  • Mandag den 27. januar 2020

Lignende jobs

  • Bestyrer og daglig leder søges til Kaffebaren

    Bestyrer / dagligleder til Kaffebaren Brænder du for at lede og motivere? Kan du sikre branchens bedste kundeoplevelser? Forstår du succes skabes gennem andre? Da en af vores dygtige bestyr..
    • Butikschef
    • Aalborg
    Få mere info
  • Souschef, [xxxxx] Byrum (Læsø)

    Vil du være med til at lede og udvikle en mellemstor dansk virksomhed? Har du leder-og købmandskab i blodet, forståelse for teknologi, tal og mennesker, så har du nu muligheden hos Danmarks st..
    • Butikschef
    • Læsø
    Få mere info
  • Butikschef

    AnsøgButikschef til livsstilsvarehus i Aalborg centrumHar du passion for livsstil og tidens trends, og ved du, hvordan man skaber indbydende rammer i detailbranchen, som kan begejstre og in..
    • Butikschef
    • Aalborg
    Få mere info
  • Min Købmand i Birkelse søger 1. mand/kvinde

    Skal du være 1. mand/kvinde i en ny butik med masser af mulighederVi skal bruge en dygtig 1. mand/kvinde pr. 1.11, der kan være med til at sikre, at vores nye butik kommer godt fra start.Jo..
    • Butikschef
    • Nordjylland
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som butikschef i Thisted

Herunder ser du udviklingen i udbudte butikschef i Thisted over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal butikschef.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte butikschef i Thisted over tid

Dato Alle jobs som butikschef
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 2
29. august 2024 2
28. august 2024 2
27. august 2024 2
26. august 2024 2
25. august 2024 2
24. august 2024 2
23. august 2024 2
22. august 2024 2
21. august 2024 2
20. august 2024 2