Salgsassistent til til ny flagskibsbutik i København, The Body Shop (22 timer/ugen)

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Er du en person, der er drevet af at inspirere andre og elsker at give fremragende kundeservice? Er du klar til at komme på dit næste eventyr med os?

Vil du være med til at introducere en helt ny konceptoplevelse i Danmark og bidrage til vores formål ”We fight for a fairer and a more beautiful world”?

Ansøg i dag til den spændende rolle som salgsassistent i vores nye The Body Shop Activist Makers Workshop butik på Amagertorv, København.

Rollen som salgsassistent hos The Body Shop

Som salgsassistent i vores Concept Store, Activist Maker's Workshop, er du med til at skabe et nyt koncept, som er det første af sin slags i Danmark.

Ved at afspejle byens originalitet og kreativitet ønsker vi at skabe et miljø, hvor vores forbrugere kan købe det bedste fra The Body Shop i et førsteklasses detailmiljø, men også tilbringe tid og netværk i rummet sammen med andre ligesindede formålsdrevne mennesker.

Butikken er inspireret og bygget som et håndværksstudie, hvor kunden får en helt ny butiksoplevelse i et miljø der inviterer til at udforske vores produkter. Du bliver en del af en rejse, der tager The Body Shops historie ind i fremtiden.

Du vil inspirere vores kunder til at vække deres egen indre aktivistiske sjæl og følge os i vores formål. Du er en sand ambassadør, der gennem stort engagement fortæller om vores produkter og formidler hvordan de bidrager til noget godt for vores omgivelser, planet og mennesker, gennem vores ingredienser og Community Fair Trade.

Hvad indebærer dette?

Som vores kommende salgsassistent bliver du ansigtet udadtil for vores varemærke og en del af et stærkt kundeservicekoncept, hvor du ved hjælp af bl.a. makeup- og hudplejekonsultationer sørger for, at kunden får en helhedsoplevelse ud over det sædvanlige.

Vi søger en ambassadør, der brænder for skønhedspleje og makeup med værdier, og har lyst til at gøre en forskel. For at få succes i rollen er det vigtigt, at du formår at sælge med et stort engagement, skabe teamenergi og resultater med kunden i fokus.

Hvem leder vi efter?

  • Du er udadvendt, smilende og ELSKER at sælge
  • Vi vil gerne have, at du er fleksibel og ansvarsfuld
  • Du har selvfølgelig en interesse for hudpleje og makeup, vi tror på, at det er nøglen at arbejde en passion for begge ting!
  • Hos The Body Shop brænder vi for at kunder får god vejledning og en positiv oplevelse, en ny detailoplevelse i Danmark.
  • Du er et konkurrencemenneske, som motiveres af at overgå salgsmål
  • Du trives med at have mange bolde i luften - og mister ikke overblikket, når det går stærkt.
  • Vi søger dig, der har mindst 1 års salgserfaring i retail

Uddannelse inden for makeup og/eller hudpleje & sans for tal er et plus men ikke en forudsætning

Hvorfor skal du arbejde for The Body Shop?

Hos os bliver du en del af et team med vidunderlige kollegaer, der brænder for det, vi laver. Vi investerer i dig og dine færdigheder gennem regelmæssig træning. Du har mulighed for en månedlig bonus og betalte timer til frivilligt arbejde. Selvfølgelig følger vi Butiksoverenskomsten.

Vores virksomhed er stærkt drevet af aktivisme, og vi byder vores team velkommen til at være "sig selv", vi ønsker, at du har det sjovt, og samtidig er med til at ændre du verden.

Hvis du deler vores værdier og vores passion for at drive forretning på en anderledes måde, ”Business as a force for good”, kan The Body Shop være stedet for dig!

Hvilken type kontrakt kan vi tilbyde?/ANSÆTTELSESFORM: Vi tilstræber et langvarigt forhold, så en fuldtidskontrakt som udgangspunkt (med en prøveperiode på 3 måneder)

Hvor meget kommer du til at arbejde?/ OMFANG af arbejdstimer: 22 timer / ugen (FUNKTIONÆR)

Hvornår kan du starte?/TILTRÆDELSE: Vi ved, at du vil starte allerede i dag, men vi er nødt til at bygge butikken først. Planlagt åbning er i oktober, men vi vil allerede have dig i slutningen af september (eller efter aftale)

Hvornår vil vi have din ansøgning? /SIDSTE ANSØGNINGSFRIST: Er du den rette person til jobbet? Så vil vi selvfølgelig gerne have din ansøgning med det samme, men den seneste ansøgningsdato er sat til den 15. september.

Vi forventer, at rollerne er meget eftertragtede og vil gerne have mange ansøgere, samtaler kan finde sted løbende, og rollerne kan derfor blive besat inden deadline. Så hvad venter du på? Ansøg i dag.

Selvfølgelig er The Body Shop en arbejdsgiver, der står for lige muligheder for alle og for mangfoldighed. Vi opfordrer til ansøgninger fra kvalificerede og kompetente ansøgere uanset alder, køn, etnicitet, religion, seksuel orientering og handicap.

Vi ser mere på dine personlige kvaliteter end dit ydre. Derfor vil vi gerne se ansøgninger uden et foto.

OM THE BODY SHOP

The Body Shop er et globalt B Corp™ certificeret brand, som blev grundlagt at Anita Roddick i Brighton i England i 1976. Anita banede vejen for den filosofi, at en virksomhed kan skabe forandring i verden, hvilket i dag fortsat er virksomhedens drivkraft. The Body Shop producerer etiske og holdbare produkter med ingredienser af naturlig oprindelse til kropspleje, hudpleje, hårpleje og makeup. I dag findes der over 3000 The Body Shop-butikker i over 70 lande. The Body Shop er sammen med Natura, Aesop og Avon ejet af Natura &Co – en global kosmetikgruppe med et mål om at skabe positiv økonomisk, social og miljømæssig indflydelse.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Butiksmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Detail, Restauration og Hotel".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 9.8.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Butiksmedarbejder
  • København K
  • Torsdag den 15. september 2022

Lignende jobs

  • Butiksmedarbejder i København V

    Drømmer du om at gøre karriere indenfor detail i en verden af DIY-projekter? Har du et hjerte, der banker for den gode serviceoplevelse og en lyst til at være en del af vores fantastiske team? Så l..
    • Butiksmedarbejder
    • København V
    Få mere info
  • Butiksmedarbejder i København V

    Kunne du tænke dig et arbejde indenfor detail i en verden af DIY-projekter? Har du et hjerte, der banker for den gode serviceoplevelse og en lyst til at være en del af vores fantastiske team? Så læ..
    • Butiksmedarbejder
    • København V
    Få mere info
  • Butiksmedarbejder i Frederiksberg

    Har du mulighed for at arbejde i din sommerferie? Og trives du godt i et hyggeligt og sjovt miljø? Så er du måske den helt rigtige til at hjælpe i Nordsjös butik på Vesterbro i uge 29! .
    • Butiksmedarbejder
    • Frederiksberg
    Få mere info
  • Butiksmedarbejder i København NV

    Er du A-menneske, og ser du en fordel i at arbejde om morgenen frem for sene aftentimer? Og vil du være med til at give vores kunder en indkøbsoplevelse udover det sædvanlige? Så er du måske vores .
    • Butiksmedarbejder
    • København NV
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som butiksmedarbejder i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte butiksmedarbejder i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal butiksmedarbejder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte butiksmedarbejder i København K over tid

Dato Alle jobs som butiksmedarbejder
5. juli 2024 0
4. juli 2024 0
3. juli 2024 0
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0