Medarbejdere til butik/pølsevogn søges

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Udlandet

Medarbejdere til butik/pølsevogn søges

Til vores kasse og pølsevogn v/Fleggaard Kruså søger vi 2 medarbejdere, som har lyst til at blive en del af vores team. Vi er ca. 40 medarbejdere i butikken, som ved fælles hjælp sørger for at vores grænsehandels-kunder får den bedste oplevelse.

Om jobbet
Vi søger 2 medarbejdere til to stillinger, som er delt mellem vores pølsevogn og kasseekspedition i butikken. Det vil sige, at du ca. halvdelen af tiden vil arbejde ved kassen i butikken og den anden halvdel i vores pølsevogn. Dine opgaver vil derfor variere fra dag til dag, men vil bl.a. være at servicere vores kunder, at have det daglige overblik i relation til varebeholdning i pølsevognen, tilberede mad, bestillinger og kassebetjening.

Vi tilbyder
En fast fuldtidsstilling med ansvar, hvor der altid er fart over feltet, et smil på læben og et godt netværk. Du bliver en del af et familiært team med gode kollegaer. Derudover tilbyder vi masser af medarbejderfordele samt gode udviklingsmuligheder på tværs af koncernen.

Vi forventer
At du er en ansvarlig og kollegial person, som nyder at servicere vores kunder. Du har et godt overblik og en god sans for købmandskab, varebeholdning og bestillinger.

Vores butik og pølsevogn er åben hver dag, og du må derfor være klar på skiftende vagter samt weekendvagter ca. hver 4 weekend.

Kontakt
Har du spørgsmål til jobbet, så kontakt endelig René Rasmussen (Butikschef) på [email protected] eller +45 72303730.

Ansøgning
Søg stillingen ved at sende din ansøgning og CV til [email protected]. Vi indkalder løbende til samtale og afslutter søgningen, når vi har fundet den rigtige. Vi ønsker opstart snarest muligt

Ansættelse er på tyske vilkår. Vi har stor erfaring med at ansætte danskere på tysk kontrakt. Så tøv ikke med at søge, selvom du bor i Danmark. Vi skal nok hjælpe dig, alt det vi kan,

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Butiksmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Detail, Restauration og Hotel".

Arbejdsstedet er beliggende i Udlandet

Jobbet er oprettet på vores service den 10.7.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Butiksmedarbejder
  • Udlandet
  • Søndag den 20. august 2023

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som butiksmedarbejder i Udlandet

Herunder ser du udviklingen i udbudte butiksmedarbejder i Udlandet over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal butiksmedarbejder i Udlandet.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte butiksmedarbejder i Udlandet over tid

Dato Alle jobs som butiksmedarbejder
20. september 2024 2
19. september 2024 2
18. september 2024 2
17. september 2024 2