Teknisk bygningsansvarlig

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Bagsværd

  • Manufacturing
  • Bagsværd

Kunne du tænke dig at arbejde i en global virksomhed med spændende udfordringer, og rige muligheder for personlig og faglig udvikling? Har du et godt overblik og kan lide at koordinere? Så grib denne mulighed for at blive en del af Novo Nordisks succeshistorie – og skriv dit helt eget kapitel!

Om afdelingen

Denne stilling er en del af afdelingen Technical Maintenance under Corporate Facilities, hvor vi er ansvarlige for drift og vedligehold af Novo Nordisks kontorarealer i Bagsværd, Gentofte og Søborg samt diverse energiforsyninger i Bagsværd. Det er os der sikrer, at eksempelvis ventilation, køling og bygninger driftes optimalt.

Du bliver en del af et team i Technical Maintenance på 8 personer. Vi arbejder tæt sammen med to andre teams i Technical Maintenance og kollegaer i Projects, der består af projektledere som sikrer eksekvering af større renoveringer og udskiftninger af utilities.

Stemningen er uformel, og vi sætter pris på en god portion humor i hverdagen. Samtidig går vi op i at være omhyggelige med vores arbejde, og sikre at tingene bliver gjort til tiden og i rette kvalitet.

Om jobbet

I denne stilling vil det være dit ansvar at sikre oprettelse af vedligeholdelsesplaner, planlægning af vedligehold ud fra disse, samt eksekvering i samarbejde med eksterne leverandører. Du vil blive ansvarlig for en række bygninger, fordelt på vores sites, men altid med sparring og samarbejde på tværs af teamet.

Sammen med vores tætte kolleger i Projects bidrager vi ligeledes til udarbejdelse af langsigtede renoverings- og udskiftningsplaner og hjælper med eksekvering af disse planer.

Du kan se frem til en dynamisk hverdag, hvor du sammen med interne og eksterne kollegaer vil arbejde med drift og vedligehold i de bygninger du bliver ansvarlig for. Der bruges hovedsagligt eksterne leverandører som du styrer og guider, og hvor også økonomien indgår som en central del af dine opgaver.

Kvalifikationer

Den rigtige ansøger har en teknisk baggrund fx som ingeniør, diplomingeniør, maskinmester eller lignende og besidder en solid generalistviden inden for drift af tekniske installationer.

Vi forventer du har erfaring med at planlægge, gennemføre og kvalitetssikre drift- og vedligeholdelsesopgaver. Du skal hurtigt kunne danne dig et overblik over kapacitet på de enkelte anlæg og være en kompetent sparringspartner når eksterne teknikere og konsulenter skal tilslutte udstyr på vores utilities. Den rette kandidat behersker engelsk både mundtlig og skriftligt. Derudover vil erfaring med PowerPoint være en fordel.

Som person er du selvdreven, du har evnen til at prioritere og har passion for at tage ejerskab for de bygninger og opgaver du bliver ansvarlig for. Samtidigt har du fokus på resultater, hvor kvaliteten altid er i orden. Dine kommunikationsevner er i top, da du skal arbejde på tværs af fagkulturelle grænser –ofte under tidspres. Din tilgang til arbejdet er struktureret og analytisk, hvilket betyder, at du kan håndtere mange opgaver samtidig uden at miste overblikket. Du ser muligheder og løsninger, hvor andre ser forhindringer, selv når opgaverne bliver komplekse og løsningen ikke altid ligger lige for.

Om Novo Nordisk

I Novo Nordisk bliver du mødt med tillid, spændende udfordringer og rige muligheder for personlig og faglig udvikling. Du får mulighed for at bringe dine unikke kompetencer i spil i et miljø, hvor systematisk vidensdeling er i højsædet, og hvor din erfaring er værdifuld. Vi er stolte af at bruge vores engagement og vores evner til at gøre en forskel for millioner af mennesker, der lever med kroniske sygdomme.

Kontakt

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Torben Bøgelund på +45 30790576.

Hvis du vil vide mere om hvordan det er at arbejde i Novo Nordisk, kan du finde mere information her: http://www.novonordisk.com/careers/working-at-novo-nordisk.html

Deadline

12 maj 2020

Millions rely on us
To work for Novo Nordisk you will need the skills, dedication and ambition to change lives for the better for millions of patients living with diabetes and other chronical diseases. In exchange, we offer the chance to be part of a truly global workplace, where passion and engagement are met with opportunities for professional and personal development.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Byggeleder", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Bagsværd.

Jobbet er oprettet på vores service den 21.4.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Byggeleder
  • Bagsværd

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som byggeledere i Bagsværd

Herunder ser du udviklingen i udbudte byggeleder i Bagsværd over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal byggeledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte byggeledere i Bagsværd over tid

Dato Alle jobs som byggeledere
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0
19. august 2024 0