Rekrutteringsfirma

Beregnings- og byggeleder – Lebæk A/S

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hele Danmark

Ser du dig fungere godt i en kombineret rolle med kalkulation, tilbudsgivning og varetagelse af byggeleder-opgaver? Vil du være en del…


Ser du dig fungere godt i en kombineret rolle med kalkulation, tilbudsgivning og varetagelse af byggeleder-opgaver? Vil du være en del af et team-orienteret og uformelt miljø hvor nøgleordene, i alt hvad man foretager sig, er ordentlighed, kvalitetshåndværk og nærvær?

Vores kunde Lebæk A/S har siden starten i 1998 fået etableret sig som tømrer/snedker-virksomheden, der udviser stort engagement i hver eneste opgave, uanset om det er de større totalentrepriser hos virksomheder og i offentligt regi eller det er den tømrer/snedkermæssige specialopgave hos den private kunde. Virksomheden tilvælges som leverandør fordi man som kunde ved, at man hos Lebæk A/S, på alle parametre, ikke vil gå på kompromis med kvaliteten. Tilgangen af opgaver er stor og i et tydeligt billede af at dette vil være tilfældet fremover, søges nu Beregnings- og byggeleder-profilen, der kan og vil være med til at leverer ydelser og løsninger med høj kvalitet og stor kundetilfredshed som resultat.

Stillingen


Du er selvstændig byggeleder på en stribe opgaver i kombination med din beregningsleder-rolle, hvor du får ansvar for beregning og tilbudsgivning på opgaver og entrepriser af varie-rende størrelse og omfang. Du skal bidrage til at sikre at materiale og kalkulation er gennem-arbejdet med budget, materialevalg, indkøb, koordinering med aktører i tilbudsfasen. Herunder varetage indkøb og kontakt til underleverandør.

Dine væsentligste opgaver:


  • Byggeledelse af udvalgte specialopgaver og byggeprojekter.
  • Beregne og udarbejde tilbud indenfor egenproduktion (tømrer- snedkerarbejde) samt indhente priser fra underentreprenører i hovedentrepriser.
  • Gennemgang af udbudsmateriale og risikovurdering.

I rollen som Byggeleder har du det fulde ansvar for projektet fra opstart til aflevering af vellykket færdigt projekt. Herunder varetager du budget- og økonomistyring, og du har kontakten til myndigheder, rådgivere, bygherre etc. På beregnings-/tilbudssiden bidrager du til løbende at udvikle virksomhedens procedure omkring tilbudsgivning, beregning, indkøbs-og samarbejdsaftaler.

Det forventes at du:


  • Har erfaring med byggeledelse og/eller kalkulation (med fordel tømrerkalkulation)
  • Har økonomisk sans og besidder godt købmandskab som en del af din natur.
  • Kan træffe beslutninger, stille krav og udvise rettidig omhu.
  • Har gode kommunikations- og formuleringsevner, såvel mundtligt som skriftligt.
  • Brænder for at arbejde med tal, og har gerne erfaring med VISUAL-/smart-kalk kalkulationsprogram.

Du er handlekraftig, opfatter eventuel modgang som en udfordring, arbejder struktureret og selvstændigt samt motiveres af sparring med kolleger. Du er fleksibel i forhold til opgaven og hverdagen. Som den naturlige teamplayer befinder du dig godt i en handlingsorienteret og flad organisationsstruktur. Dertil må du gerne have lyst til og kan bidrage til en fortsat stor fokus på at udvikle den digitale platform i virksomheden til gavn for kolleger og kunden.

Din baggrund i byggefaget er ikke afgørende, men kommer du med erfaring fra en lignende stilling er det naturligvis et plus. Har du en primær erfaring som byggeleder skal du naturligvis have lysten til og flair for at tage opgaven og ansvaret omkring beregning og tilbudsgivning.

Du tilbydes:


  • En selvstændig og udfordrende stilling med stor indflydelse på eget job.
  • Et team af engagerende kolleger i et uformelt miljø, med flad organisationsstruktur.
  • En kultur med afgørende fokus på kvalitet, kundeorienterede løsninger og ordentlighed.
  • En alsidig hverdag i et miljø, der indeholder klassiske dyder som godt håndværk, åbenhed, dialog og samarbejde
  • En lønpakke der forhandles individuelt og indeholder firmabil (gulplade)

Du vil få rig mulighed for at spille en betydende rolle i hverdagen i og omkring de beslutninger der træffes på en række felter omkring opgaver og tiltag i virksomheden. Du vil indgå i et stærk fagligt team med motiverede og passionerede kolleger. Du bliver en del af en veletableret virksomhed med korte beslutningsveje, handlekraft og et godt omdømme blandt kunder og samarbejdspartnere. Du kommer til at beskæftige dig med interessante og varierende opgaver, og bliver en del af en virksomhed i fortsat god udvikling og med interessante opgaver i pipeline.

Lebæk har domicil mellem Odense og Middelfart helt tæt ved den fynske motorvej E20

Læs mere : www.lebaek.dk

Virksomheden


Hos Lebæk A/S lægges stor vægt på godt kvalitetshåndværk, hvilket tiltaler den stabile kundekreds som består af offentlige institutioner, erhvervsvirksomheder, private bygherrer primært på Fyn. På den baggrund er virksomheden voksen fra blot 1 medarbejder i 1998 til ca. 40 medarbejdere i dag. Der hersker en stor lidenskab for træ i medarbejderstaben. Med virksomhedens gode ry og omdømme er der et stærkt grundlag for fortsat vækst og tilgang af opgaver i tiden frem.

Næste step:



Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Byggeleder", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Hele Danmark

Jobbet er oprettet på vores service den 14.2.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Byggeleder

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som byggeledere i Hele Danmark

Herunder ser du udviklingen i udbudte byggeleder i Hele Danmark over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal byggeledere i Hele Danmark.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte byggeledere i Hele Danmark over tid

Dato Alle jobs som byggeledere
19. september 2024 79
18. september 2024 81
17. september 2024 76
16. september 2024 74
15. september 2024 78
14. september 2024 75
13. september 2024 74
12. september 2024 73
11. september 2024 73
10. september 2024 66
9. september 2024 66
8. september 2024 66
7. september 2024 66
6. september 2024 59
5. september 2024 60
4. september 2024 56
3. september 2024 57
2. september 2024 56
1. september 2024 60
31. august 2024 62
30. august 2024 64
29. august 2024 64
28. august 2024 65
27. august 2024 68
26. august 2024 65
25. august 2024 63
24. august 2024 63
23. august 2024 64
22. august 2024 66
21. august 2024 66
20. august 2024 65