Rekrutteringsfirma

Konstruktør eller teknisk designer Building information modelling (BIM

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hele Sjælland

Er du en erfaren konstruktør eller teknisk designer som søger nye udfordringer - så læs med her
  • Har du lyst til at arbejde i et rådgivende ingeniørfirma, som tænker utraditionelt og visionært?
  • Har du mod på at indgå i et kreativt tværfagligt miljø, og tør du drømme og udfordre designprocessen?
  • Har du lyst til at arbejde med spændende og udfordrende projekter?


Jobbet
Vi søger en bygningskonstruktør eller teknisk designer med erfaring i konstruktioner. Kontor midt i København - nærmere bestemt Nørreport station/Kultorvet. Arbejdsopgaverne vil omfatte BIM-modellering og digitalisering i Revit, hvor du kommer til at designe og modellere bærende konstruktioner. Du bliver tilknyttet et tværfagligt team, som arbejder fast sammen på forskellige projekter, og du kommer til at arbejde på både større og mindre projekter.

Dine opgaver vil bl.a. omfatte:
  • designe og modellere konstruktioner i Revit.
  • udarbejde færdigt tegningsmateriale
  • sikre levering til aftalte tid og i rette kvalitet
  • indgå i samarbejde med dit tværgående team som består af 8-12 personer med en teamleder og faglige eksperter inden for el, vvs/ventilation, konstruktion, CTS og andre kompetencer.

Du skal modellere konstruktioner i samarbejde med ingeniører og installatører, og skal endvidere koordinere tværfagligt med øvrige installationer med BIM værktøjer.

Faglige kompetencer
  • Du har en faglig baggrund som konstruktør, teknisk designer eller tilsvarende.
  • Du kan også være uddannet installatør/ingeniør eller arkitekt, men har valgt at specialisere dig indenfor BIM.
  • Stillingen ønskes besat af en kandidat, som har nogle års erfaring og er særlig stærk inden for modellering af konstruktioner.
  • Du har relevant erfaring fra tilsvarende stilling i en rådgivende ingeniørvirksomhed, arkitekt eller entreprenørvirksomhed, og du har helt sikkert erfaring med at modellere konstruktioner i Revit.

Du har generelt gode IT-færdigheder, og du begår dig professionelt både på dansk og engelsk - mundtligt såvel som skriftligt.

Personlige kompetencer
  • Du er fagligt ambitiøs, kompetent og i stand til at arbejde selvstændigt.
  • Du er desuden handlekraftig og løsningsorienteret.
  • Du ser dig selv som disciplineret og struktureret, og så kommunikerer du åbent, imødekommende og med respekt for andre.

Du kan lide at arbejde i et tværfagligt team og du deltager helt naturligt i afdelingens faglige udvikling og sparring på tværs af faggrænser.

Virksomheden tilbyder
Søren Jensen er et familiedrevet firma hvor der er kort fra tanke til handling. Vi går meget op i faglig udvikling både for dig som medarbejder og for de forskellige faggrupper i virksomheden. Du vil indgå i et tværfagligt team og referere til lederen for dette team. Derudover deltager du i faggruppen BIM, som mødes jævnligt for erfaringsudveksling og kompetenceudvikling.

Om virksomheden
Søren Jensen er kendt for sin flade organisation, hvor der er nærhed mellem både ledelse og medarbejdere, og mellem kunde og medarbejdere. Der arbejdes hele tiden på at medarbejderne får de bedste betingelser for arbejdsglæde, tryghed og lysten til at afprøve nye ideer. Er du den næste medarbejder, der skal være med til at skabe næste generations byggeri?

Søren Jensen Rådgivende Ingeniørfirma er en inspirerende videns- og teknologivirksomhed forankret i grundlæggerfamiliens tro på udvikling og teknikkens muligheder. Vi har vokseværk og er i dag 170 medarbejdere. Arbejdsområderne er meget varierende og omfatter bygningsdesign og renovering, hospitalsbyggeri og teknologi, undervisnings- og forskningsbyggeri, samt industribyggeri og -process.
Hos Søren Jensen arbejder vi i tværfaglige teams hvor konstruktørerne er ligestillede med de forskellige fagingeniører. Medarbejderne indgår i landsdækkende faggrupper, hvor der er fokus på; udvikling, vidensdeling, kvalitetsudvikling og synliggørelse af faget. Der dedikeres midler til kompetenceudvikling, forskning og nytænkning.

Virksomhedens kendetegn er at være blandt de første til at tilegne og benytte ny viden. De er førende i anvendelsen og udviklingen indenfor BIM, Computational Design, Off-site Manufacturing og næste generations byggeri.
De digitale tegnestuer fremmer den kreative proces, med store touchscreens, 3D-printere, lasercuttere, robotter og den største serverpark blandt ingeniørvirksomheder i Danmark.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Byggeleder", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Hele Sjælland

Jobbet er oprettet på vores service den 30.10.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Byggeleder
  • Hele Sjælland

Lignende jobs

  • Byggeleder i Frederiksberg

    Motiveres du af at have et selvstændigt ansvar for egne byggeprojekter i en virksomhed, der i den grad sætter dagsordenen inden for nybyggeri og renovering? Og har du lysten til at projektere, når .
    • Byggeleder
    • Frederiksberg
    Få mere info
  • Byggeleder

    Er du vores nye byggeleder?[xxxxx] Tømrer A/S søger en byggeleder til vores afdeling i GlostrupGode udviklingsmuligheder og selvstændigt ansvarSom byggeleder bliver din opgave at va..
    • Byggeleder
    • Hele Sjælland
    Få mere info
  • Entrepriseleder, El-infrastruktur

    Kunne du se dig selv i en rolle som entrepriseleder? Med vores omfattende aktiviteter og flere spændende infrastrukturordrer i horisonten, søger vi en pålidelig entrepriseleder, der ønsker at være .
    • Byggeleder
    • Brøndby
    Få mere info
  • Byggeleder til Sanering og nedrivningsarbejde

    Byggeleder søges til organisation/virksomhed i Storkøbenhavn
    • Byggeleder
    • Storkøbenhavn
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som byggeledere i Hele Sjælland

Herunder ser du udviklingen i udbudte byggeleder i Hele Sjælland over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal byggeledere i Hele Sjælland.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte byggeledere i Hele Sjælland over tid

Dato Alle jobs som byggeledere
20. september 2024 35
19. september 2024 35
18. september 2024 36
17. september 2024 35
16. september 2024 35
15. september 2024 38
14. september 2024 36
13. september 2024 35
12. september 2024 34
11. september 2024 35
10. september 2024 34
9. september 2024 33
8. september 2024 33
7. september 2024 33
6. september 2024 31
5. september 2024 32
4. september 2024 30
3. september 2024 29
2. september 2024 28
1. september 2024 31
31. august 2024 31
30. august 2024 32
29. august 2024 32
28. august 2024 33
27. august 2024 34
26. august 2024 31
25. august 2024 29
24. august 2024 30
23. august 2024 30
22. august 2024 31
21. august 2024 31