Rekrutteringsfirma

Drifts- og Entreprisechef til MERNILD BYG

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hele Sjælland

Vi søger en ny ambitiøs og visionær Drifst- og Entreprisechef til Mernild Byg. Kan du håndtere driften og har du ambitionen og potentialet for at vækste Mernild Byg?

Mernild Byg er en tømrervirksomhed med et stort netværk bygget op på tillid, gode samarbejdspartnere og loyale kunder, som bliver ved med at vende tilbage. Mernild Byg kigger ind i en fremtid, hvor der er et stærkt fundament for vækst, og hvor de udelukkende vil koncentrere sig om erhverv, facility og fag- og hovedentrepriser.

Bag Mernild Byg står bestyrelsesformand Lars-Christian Brask, som fortæller, at: ” Mernild Byg fokuserer på at bevare det brand, som er blevet bygget op igennem årene. Det er et stærkt brand, som står for ordentlighed, kvalitet og dygtige håndværkere - de leverer altid til tiden og til prisen. Og det er altså det, der gør, at kunderne kommer igen, og at Mernild Byg har et godt ry i branchen. Mernild Byg er en ung og dynamisk virksomhed, hvor kvaliteten er i højsædet og de rigtige beslutninger bliver taget hurtigt og professionelt. De værner altid om deres værdier, deres kunder og store netværk. De giver plads til det gode kammeratskab og rammerne -omkring medarbejderne -er der altid fokus på skal fungere.”

Henrik Mernild, der er ejer af Mernild Byg, vil i dagligdagen varetage al salg og har brug for en ligestillet, der vil varetage al drift. Sammen er ambitionen at få Mernild Byg til at vækste og at de ca. 20 medarbejdere får en stærk, inspirerende og faglig dygtig leder, der kan agere sparringspartner i dagligdagen. Drømmen er at kunne tænke stort og skabe noget nyt indenfor strukturerede og driftssikre rammer

Har du ambitioner om at sætte dig i førersædet?

  • Eksekvere på mundtlige salgsordrer med tilbud til kunden
  • Sikre projektledelse kører fra start til slut og heri kommunikation med alle parter
  • Holde øje med bemandingen og ressourcestyrken
  • Implementering af metode/system for alle projekter
  • Byggeledelse på egne projekter (på sigt ansætter ekstra byggeleder/e)
  • Direkte kommunikation med alle ansatte - ledelsen af mellemledere som tæller en byggeleder, 11 svende, 4 lærlinge og 3 arbejdsmænd

Du vil i tæt kontakt med Henrik få mandat til at gennemføre det driftsmæssige fra A-Z, implementere nye metoder/systemer for driften og lede virksomhedens medarbejdere og dermed sikre, at der er sammenhæng mellem ressourcer og ordreindtag.

Ansvaret for alt drift

Rollen som driftsansvarlig passer perfekt til dig og dine evner til effektivt at eksekvere på diverse projekter. Ansvaret motiverer dig og du trives i en rolle, hvor du er beslutningstager og ansvarlig for virksomhedens koordinering og projekternes håndtering.

Er du metodisk og struktureret?

Mernild Byg sigter på at vækste over de kommende år og i takt med vækst, har de brug for gode systemer og stærke metoder for sagsbehandling. Du kommer derfor med motivationen for, og evnerne til, at implementere de systemer og metoder, som på struktureret vis kan skabe de bedste resultater for Mernild Byg i processen fra A-Z. Du kommer derfor med evnerne til at skabe fundamentet, hvormed Mernild Byg kan stå og vokse fra.

Ser du potentiale og formår du at udvikle dine folk?

Du kommer med gode ledelseskompetencer eller har potentiale og ambition om at skabe. Du har evnerne til at spille dine medarbejder gode, benytte deres kompetencer og udvikle deres potentialer. Du formår at motivere dine medarbejdere og guide den samlede byggeledelse i den rigtige retning.

Uddannelse

Vi forestiller os at du er Ingeniør, bygningskonstruktør eller tilsvarende og gerne med tømrermæssig baggrund. Du har dokumenteret erfaring med byggeledelse.

Mernild Byg tilbyder

I Mernild Byg vil du blive en del af et sundt arbejdsmiljø, en motiverende kultur, et godt sammenhold og en virksomhed med plads til sociale arrangementer. Derudover vil du blive del af en virksomhed, der igennem sine mange år i branchen har skabt nogle gode værdier ordentlighed, tillidsfuld, respektfuld og tilgange til det at drive en forretning.

Mernild byg kan tilbyde en attraktiv ansættelsespakke bestående af muligheden for en attraktiv løn + fritvalg 7% og pension 8/4 % + eventuel bonus/overskudsdeling. Partnerskab på sigt er heller ikke udelukket. Firmabil er en VW Touran på hvide eller gule plader alt efter ønske.

Derudover får du et stort netværk med gode relationer og med mulighed for at deltage i mange spændende arrangementer.
Hos Mernild Byg prioriteres de sociale og fællesskabsgivende også højt.

Jeg har mere at fortælle og hvis du er nysgerrig, så er du velkommen til at kontakte, Recruitment Manager Susanne Lund, på mobil 4121 1319 / [email protected]

Hartmanns A/S varetager rekrutteringsprocessen, hvorfor al henvendelse bedes rettet hertil. Vi indkalder løbende relevante kandidater til samtaler og forbeholder os muligheden for at indkalde kandidater inden ansøgningsfristens udløb.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Byggeleder", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Hele Sjælland

Jobbet er oprettet på vores service den 8.6.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Byggeleder
  • Hele Sjælland
  • Mandag den 15. august 2022

Lignende jobs

  • Byggeleder i Værløse

    - med reference til Head of Workzone Protection Saferoad Traffic A/S Lejrvej 9, DK-3500 Værløse Virksomheden Saferoad Traffic A/S er en anerkendt leverandør af trafiksikre løsn..
    • Byggeleder
    • Værløse
    Få mere info
  • Byggeleder i København

    <p>Do you want to be part of the energy transition industry, helping to guide the public and private sector in the delivery of technologies and systems to meet global and national net zero ta..
    • Byggeleder
    • København
    Få mere info
  • Byggeleder i Glostrup

    Byggeleder søges til organisation/virksomhed i 2600 Glostrup
    • Byggeleder
    • Glostrup
    Få mere info
  • Byggeleder (elev) i Kalundborg

    Om jobbet Entreprenørservice søger snarest muligt en elev til vores entreprenørværksted. Vi er i øjeblikket ca. 48 medarbejdere og udfører alle typer opgaver indenfor det grønne område samt e..
    • Byggeleder
    • Kalundborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som byggeledere i Hele Sjælland

Herunder ser du udviklingen i udbudte byggeleder i Hele Sjælland over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal byggeledere i Hele Sjælland.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte byggeledere i Hele Sjælland over tid

Dato Alle jobs som byggeledere
28. juni 2024 27
27. juni 2024 28
26. juni 2024 28
25. juni 2024 30
24. juni 2024 30
23. juni 2024 30
22. juni 2024 29
21. juni 2024 30
20. juni 2024 28
19. juni 2024 28
18. juni 2024 27
17. juni 2024 30
16. juni 2024 33
15. juni 2024 33
14. juni 2024 33
13. juni 2024 33
12. juni 2024 30
11. juni 2024 30
10. juni 2024 29
9. juni 2024 28
8. juni 2024 27
7. juni 2024 29
6. juni 2024 30
5. juni 2024 33
4. juni 2024 36
3. juni 2024 36
2. juni 2024 36
1. juni 2024 37
31. maj 2024 34
30. maj 2024 33
29. maj 2024 36