Rekrutteringsfirma

2 dygtige byggeledere/entrepriseledere til Wolff Svendsen i Hillerød

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hillerød

2 dygtige byggeledere/entrepriseledere til Wolff Svendsen i Hillerød


Til Wolff Svendsen i Hillerød søger vi 2 erfarne byggeledere til den daglige styring af projektportefølje. Har du en længere byggeteknisk uddannelse såsom arkitekt, bygningskonstruktør (med tømrerbaggrund) eller bygningsingeniør? Søger du et sundt og kompetent arbejdsmiljø? Så er det måske netop dig, vi søger.


Wolff Svendsen A/S har mere en 50 års erfaring inden for entreprise, projektstyring og tømrerarbejde. Virksomheden er en stærk fusion mellem to solide virksomheder i Hillerød, der leverer de bedste løsninger for det offentlige og private.

Målsætningen er at vedligeholde og renovere stærke, smukke bygninger, som kommer menneskerne, der skal bruge dem, til gavn.

Derfor er der stor fokus på at bygge videre på års akkumuleret viden og traditioner, samtidig med at medarbejderne holdes opdateret med den nyeste viden og teknologi. Ligeledes vægtes sikkerhed og et godt arbejdsmiljø højt i det daglige.

Om rollerne

Til Wolff Svendsen i Hillerød søger vi nu, til opgaver i København og Nordsjælland, 2 erfarne byggeledere, der formår at holde mange bolde i luften på samme tid. Vores nye byggeledere vil referere til afdelingschefen. Vi søger kandidater til følgende to roller:

  1. Byggeleder til service- og renoveringsprojekter til B2B segmentet (op til 0,5 mio.). Du vil selvstændigt varetage koordineringen af omkring 100 opgaver i størrelsesordenen DKK 0 - 0,5 mio. Er du tømrer med en videreuddannelse som bygningskonstruktør eller lignende og kan løfte rollen som faglig leder, vil du være oplagt til rollen.
  2. Byggeleder/projektleder til mellemstore hovedentrepriser inden for renovering og tilbygning (0,5-50 mio.) til B2B segmentet. Du vil selvstændigt skulle håndtere sager i størrelsesordenen op til DKK 10 mio. samt bistå projektcheferne i større, komplicerede sager i størrelsesordenen DKK 10 - 50 mio. Har du en længere byggeteknisk uddannelse som fx arkitekt, bygningsingeniør eller bygningskonstruktør, og har du solid erfaring fra lignende rolle, vil du være en interessant kandidat til rollen.


Om dig

Vi forventer, at du kan arbejde selvstændigt og bevare overblikket i en travl hverdag. Derudover er det vigtigt, at du kan samarbejde og kommunikere med mange forskellige fagligheder. Det er vigtigt, at du har fokus på den gode dialog og proces. Vi forestiller os desuden, at du:

  • Har en relevant byggefaglig uddannelse som tømrer, bygningskonstruktør, arkitekt eller bygningsingeniør
  • Har solid erfaring fra en tilsvarende rolle, hvor du selvstændigt har varetaget dine opgaver
  • Sætter en ære i at opretholde et højt fagligt niveau
  • Har erfaring med slumpakkord
  • Er en habil bruger af Excel
  • Har erfaring med e-komplet, Chisa, Microsoft Projects, Blue Beam eller Sigma, da det vil være en fordel, men ellers skal vi nok klæde dig på
  • Har gyldigt kørekort samt opholds- og arbejdstilladelse i DK
  • Taler og skriver godt og forståeligt dansk og engelsk

Endeligt er det vigtigt, at du:

  • Er købmand i hjertet og har en god økonomiforståelse
  • Evner at koordinere alle faggrupper i en byggesag
  • Ved hvornår du skal indhente nødvendig bistand fra eksterne rådgivere (til fx KS, sikkerhed samt drift og vedligehold)
  • Arbejder struktureret og løsningsorienteret
  • Arbejder ansvarligt og selvstændigt med dine opgaver
  • Er imødekommende og serviceminded

Vi tilbyder

Et udviklende job på en spændende arbejdsplads, hvor der desuden er stor fokus på socialt samvær. Stillingen er en fuldtidsstilling med en arbejdsuge på ca. 40 timer, og arbejdstiden placeres fleksibelt mellem 07.00 og 18.00 under hensyntagen til opgaveløsningen og kundernes behov.

Wolff Svendsen tilbyder en konkurrencedygtig lønpakke; herunder sundhedsforsikring og pension. Tiltrædelse snarest muligt.

Interesseret?

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Chefkonsulent Julia Budolfsen på 30 85 12 91 eller [email protected].

Om Wolff Svendsen

I dag beskæftiger Wolff Svendsen mere end 50 medarbejdere, hvoraf de 15 sidder på kontoret. Alle vores medarbejdere brænder for deres fag, og er trænet til at arbejde effektivt og selvkørende. Samtidig ved vi godt, at når det er hyggeligt at komme på arbejde, og der udveksles kompetencer, viden og humor, så smitter entusiasmen af på resultatet. Derfor er omdrejningspunktet altid at have et højt fagligt niveau i en stærk organisation, så vi kan levere kvalitetsarbejde – til den aftalte pris og tid. Omhyggelig kvalitetskontrol i samarbejde med kunden er centralt for os, og vi har fokus på en ordentlig tone, både internt og eksternt. Vi mener det, vi siger. Tillid og overholdelse af aftaler er det vigtigste omdrejningspunkt – og for vores kunder betyder det, at man kan være sikker på, at økonomi og tidsfrister holder, og at vi tager telefonen, hvis der er spørgsmål. Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten, for vi kærer os om vores faglige stolthed, og vores opgave slutter derfor ikke, før både vi og kunden er helt tilfreds. Kort sagt ved vi, at hvis fundamentet er stærkt, er der ingen grænser for, hvad der kan bygges.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Byggeleder", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Hillerød.

Jobbet er oprettet på vores service den 11.3.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Byggeleder
  • Hillerød
  • Fredag den 30. juli 2021

Lignende jobs

  • Byggeleder i Hele Danmark

    Søg stillingenGrundinformationGrundinformation *Navn Billede Din adresse Adresse *Postnr *By *E-mail Tlf. Nummer Mobil Nummer Ansøgn..
    • Byggeleder
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Byggeleder i Værløse

    - med reference til Head of Workzone Protection Saferoad Traffic A/S Lejrvej 9, DK-3500 Værløse Virksomheden Saferoad Traffic A/S er en anerkendt leverandør af trafiksikre løsn..
    • Byggeleder
    • Værløse
    Få mere info
  • Byggeleder i Lynge

    Vores kunder har høje forventninger til vores materiel, og vores kunders tilfredshed er vores største motivation. Derfor leder vi efter en skurvognsansvarlig til bl.a. at efterse og servicere vores..
    • Byggeleder
    • Lynge
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som byggeledere i Hillerød

Herunder ser du udviklingen i udbudte byggeleder i Hillerød over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal byggeledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte byggeledere i Hillerød over tid

Dato Alle jobs som byggeledere
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0
4. juni 2024 0
3. juni 2024 0
2. juni 2024 0
1. juni 2024 0