Entrepriseleder til kloak- og belægningsprojekter på Sjælland

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hvidovre

Har du lyst til at kombinere den projekterende, planlæggende og praktiske udførelse af dine egne entrepriser med overblik og forståelse for helheden? Har du lyst til at indgå i et inspirerende og fast team, hvor der er rig mulighed for sparring og erfaringsudveksling?

Vi søger en dygtig entrepriseleder med 5-10 års erfaring fra anlægsopgaver, der har lyst til at lede et eller flere mindre anlægsprojekter med vægt på kloak, belægning og jordarbejde primært i hovedstadsområdet og på Sjælland og øerne.

Projekterne varierer mellem separerings-, klimatilpasnings- og saneringsprojekter, hvor alle udførelsesmetoder bliver bragt i spil, såsom styret boring, bursting, strømpeforing og enkelte tunneleringer i tæt samarbejde med koncernens øvrige firmaer og afdelinger.

Et spændende job med et stort ansvar

Dit udgangspunkt bliver vores kontor på Avedøre Holme, men du vil bruge en stor del af tiden ude på dine forskellige projekter. Det bliver din opgave at sikre, at gennemførelsen af entrepriserne sker så optimalt som muligt i forhold til kundens forventninger, anvendelsen af ressourcer og økonomien.

Du vil have ansvaret for dine egne entrepriser, og du vil kunne have flere igangværende entrepriser samtidig. Du vil være ansvarlig for styring af entrepriserne fra start til slut, hvilket vil sige, at du er involveret i både kalkulation, udførelse og aflevering. Alle faser udføres i tæt samarbejde med den ansvarlige projektleder og formanden på projektet. Derudover bliver det dine opgaver at:

  • sikre en konstruktiv dialog med interessenterne, herunder bygherre, rådgiver og interne samarbejdspartnere fra koncernen
  • lede, motivere og inspirere dine medarbejdere, der er tilknyttet projektet
  • styre egenproduktion og tilknyttede underentreprenører
  • varetage forhandling med underentreprenører og leverandører
  • udarbejde nødvendig dokumentation.

Du kommer til at stå i spidsen for et mindre team på fire til seks mand, som indeholder både formand og timelønnede. Vi arbejder typisk med varierende projekter, som varer fra alt mellem få uger og op til et års tid.

Er du vores nye kollega?

Vi søger en teknisk velfunderet og selvstændig entrepriseleder, der forstår at motivere sit team. Vi forestiller os, at du

  • har en uddannelse som kloakmester eller har gennemført kloakkurser, ellers kan du med fordel have en teknisk uddannelse som konstruktør eller ingeniør med erfaring inden for anlægsarbejde og gerne inden for ledningsarbejder
  • har praktisk erfaring med kloak- og belægningsopgaver.

Aarsleff har stort fokus på arbejdsmiljø og ønsker at være bedst i branchen på området. Det er derfor vigtigt, at du bidrager til et sikkert og værdiskabende arbejdsmiljø.

Lyder det som noget for dig?

Du er velkommen til at kontakte afdelingsingeniør Ole Sørensen på tlf. 3679 3305 for at få yderligere oplysninger.

Vi skal have din ansøgning senest den 10. april 2020.

Klik på Søg stillingen for at sende din ansøgning.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Byggeleder", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Hvidovre.

Jobbet er oprettet på vores service den 13.3.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Byggeleder
  • Hvidovre
  • Fredag den 10. april 2020

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som byggeledere i Hvidovre

Herunder ser du udviklingen i udbudte byggeleder i Hvidovre over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal byggeledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte byggeledere i Hvidovre over tid

Dato Alle jobs som byggeledere
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1