Entrepriseleder til Femern-forbindelsen

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hvidovre

Forstår du at kombinere økonomisk forståelse med menneskelig indsigt på anlægsprojekter? Er du god til at skabe relationer og på en motiverende måde få samarbejdet mellem forskellige faggrupper til at glide? Evner du at skabe overblik, samtidig med at du sikrer fremdrift i projektet?

Vi søger en entrepriseleder til udførelse af det spændende anlægsprojekt forbundet med opstarten af Femern-forbindelsen.

Bliv en del af Danmarks største anlægsprojekt

Du bliver en del af byggemodningen, hvor fokus bliver på de forberedende arbejder til etablering af tunnel-fabrikken, camp’en til alle involverede i projektet samt udskibningsområdet. Du vil sammen med det øvrige projektteam på 10-15 kolleger have ansvar for indretningen af byggepladsen, herunder jord-, kloak-, lednings- og forsyningsarbejderne. I vil sammen drive projektet fra opstart til aflevering.

Skab en succesfuld projektstyring

I rollen som entrepriseleder skal du sikre, at gennemførelsen af opgaverne inden for jord, vej, afvanding og forsyning til området sker så optimalt som muligt i forhold til bygherrens forventninger, anvendelsen af ressourcer og den samlede økonomi. Det betyder, at du styrer aktiviteterne i samarbejde med det øvrige projektteam og træffer de nødvendige beslutninger på byggepladsen. Samtidig har du en berøringsflade med organisationen bag Femern-forbindelsen og vil skulle spille konstruktivt ind i dét samarbejde og bidrage til dette setup.

Din hverdag vil spænde bredt og bl.a. indebære, at du:

  • sikrer et rettidigt og grundigt projektgrundlag for udførelsen
  • løbende følger op på tidsplanlægning, logistik, interne og eksterne leverancer, dokumentation og produktcertificering samt sikrer, at arbejdsmiljøkrav overholdes
  • udarbejder budgetter og prognoser for konkrete entrepriser, da du har ansvaret for at styre projektøkonomien
  • motiverer folkene på projektet, som løses i egenproduktion
  • varetager forhandling og udarbejdelse af aftaler med underentreprenører og leverandører
  • fokuserer på at skabe relationer og sikrer et godt samarbejde mellem de involverede parter
  • styrer og deltager i byggemøder
  • sikrer en god aflevering i form af en grundig dokumentation og dialog med bygherre.

Vi forventer, at du hovedparten af din tid møder ind på byggepladskontoret i Rødby. Vi hjælper med at finde bolig, hvis dette er nødvendigt.

Er du vores nye kollega?

Vi forestiller os, at du er uddannet ingeniør, bygningskonstruktør eller har en lignende teknisk baggrund, og at du generelt er teknisk velfunderet. Du har 3-5 års erfaring med projekter inden for anlægsarbejder og kan begå dig på engelsk, da kommunikationen med konsortiet bag Femern-forbindelsen typisk vil foregå på engelsk.

Du har en central rolle i forhold til at samle forskellige parter om projektet, hvorfor du skal trives med en bred kontaktflade, og det skal være naturligt for dig at skabe relationer og få et samarbejde til at fungere. Du forstår samtidig at sikre en høj kvalitet i dit arbejde og at bringe dit købmandskab i spil med henblik på at skabe gode økonomiske resultater.

Vi er en virksomhed, der ønsker at være bedst i branchen i forhold til arbejdsmiljø, hvilket vi også forventer, at du bidrager positivt til.

Lyder det som noget for dig?

Du er velkommen til at kontakte afdelingsingeniør Mads Kofod på tlf. nr. 2026 3371 for yderligere oplysninger.

Indkomne ansøgninger bliver behandlet løbende, og vi afslutter rekrutteringen, når vi har fundet den rette kandidat. Vi ser frem til at modtage din ansøgning snarest muligt og senest tirsdag d. 29. juni 2021.

Klik på Søg stillingen for at sende din ansøgning.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Byggeleder", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Hvidovre.

Jobbet er oprettet på vores service den 7.6.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Byggeleder
  • Hvidovre
  • Tirsdag den 29. juni 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som byggeledere i Hvidovre

Herunder ser du udviklingen i udbudte byggeleder i Hvidovre over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal byggeledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte byggeledere i Hvidovre over tid

Dato Alle jobs som byggeledere
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1