Nyuddannet entrepriseleder til Femern-forbindelsen

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hvidovre

Har du lyst til at bidrage til danmarkshistoriens største anlægsprojekt? Motiveres du af at få ansvar og være med til at styre store anlægsprojekter? Så er jobbet som entrepriseleder på Femern-forbindelsen måske noget for dig?

Vi søger en nyuddannet entrepriseleder til udførelse af store anlægsprojekter. Dine opgaver vil omhandle byggemodningen i forbindelse med Femern-forbindelsen, hvor du sammen med 10-15 kolleger får til opgave at udføre arbejdet i egenproduktion.

Dine fokusområder

I rollen som entrepriseleder er du med til at sikre en effektiv udførelse af jord-, vej- og ledningsarbejder som forberedende arbejder for opførelsen af tunnelfabrikken, camp’en til indlogering af projektets medarbejdere samt udskibningsområdet. Det skal ske så optimalt som muligt i forhold til bygherrens forventninger, anvendelsen af ressourcer og den samlede økonomi. Du skal sammen med dit projektteam bidrage til at udvikle og skabe de bedste rammer for løsning af de forskellige udfordringer.

Din hverdag vil spænde bredt og bl.a. indebære at:

  • varetage kontakten til bygherre og rådgiver og i samarbejde med projektlederen have ansvaret for økonomi og den daglige produktion
  • lede arbejdet på byggepladsen sammen med pladsens formand, herunder varetagelse af den daglige planlægning samt styring af mandskab, maskiner, materialer og eventuelle underentreprenører
  • være med til at sikre, at tidsplaner overholdes, og at der leveres i rette kvalitet
  • understøtte KMA-arbejdet herunder kvalitetssikring.

Vi forventer, at du hovedparten af din tid møder ind på byggepladskontoret i Rødby. Vi hjælper med at finde bolig, hvis dette er nødvendigt.

Er du vores nye kollega?

Vi forestiller os, at du er nyuddannet ingeniør eller bygningskonstruktør, og at du generelt er teknisk velfunderet.

Som person er du tillidsvækkende, ærlig og har gode samarbejdsevner, og du trives i en ansvarsfuld rolle, hvor du har rammerne til at præge projekterne igennem idéer, initiativer og en generelt proaktiv og igangsættende adfærd. Derudover har du en struktureret og systematisk tilgang til opgaveløsningen, fordi du forstår vigtigheden af en velgennemtænkt planlægning og dét at overholde deadlines.

Vi er en virksomhed, der ønsker at være bedst i branchen i forhold til arbejdsmiljø, hvilket vi også forventer, at du bidrager positivt til.

Lyder det som noget for dig?

Du er velkommen til at kontakte afdelingsingeniør Mads Kofod på tlf. nr. 2026 3371 for yderligere oplysninger.

Indkomne ansøgninger bliver behandlet løbende, og vi afslutter rekrutteringen, når vi har fundet den rette kandidat. Vi ser frem til at modtage din ansøgning snarest muligt og senest tirsdag d. 29. juni 2021.

Klik på Søg stillingen for at sende din ansøgning.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Byggeleder", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Hvidovre.

Jobbet er oprettet på vores service den 7.6.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Byggeleder
  • Hvidovre
  • Tirsdag den 29. juni 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som byggeledere i Hvidovre

Herunder ser du udviklingen i udbudte byggeleder i Hvidovre over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal byggeledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte byggeledere i Hvidovre over tid

Dato Alle jobs som byggeledere
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1