Faglig stærk konstruktionsingeniør til Towers & Steel Structures

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København S

Kom og bring din stærke faglighed indenfor stålkonstruktioner i spil, når du i samspil med dine dygtige og engagerede kollegaer bidrager til innovative konstruktionsdesign af bardunerede master, tårne, vindmøller, højspændingsmaster, kraftværker og skorstene i afdelingen Towers and Steel Structures. For at blive en succes i jobbet er det afgørende, at du har en stor interesse for stålkonstruktioner og en stærk faglighed indenfor området. Er du vores nye konstruktionsingeniør? Klik på ansøg-knappen og start ansøgningsprocessen.

Inviting bright minds

Vil du flytte grænserne for dit fag, mens du udvikler dig i et miljø, hvor vi værdsætter samarbejde og tillid? Vi arbejder for at skabe en bæredygtig fremtid, og vi gør os umage for at sætte standarden for vores branche med inspirerende projekter og innovative løsninger. Hos os bliver du en del af en global virksomhed, der har haft succes siden 1945. Sammen går vi forrest og sætter positive aftryk på samfund, virksomheder og mennesker over hele verden.

Du bliver en del af vores Towers & Steel Structures afdeling

Som vores nye konstruktionsingeniør bliver du en del af afdelingen for stålkonstruktioner som består af 16 engagerede medarbejdere, der udgør et stærkt og yderst kompetent team bestående af både erfarne og mange yngre ingeniører, der løbende er i tæt dialog med kunder, samarbejdspartnere, andre Rambøll afdelinger og myndigheder. Vi gennemfører teknisk udfordrende og interessante opgaver på en lang række områder inden for stålkonstruktion, til brug i forskellige fremadstormende industrier. Afdelingen indgår desuden i et stærkt tværfagligt miljø, hvor der er tæt samarbejde med andre afdelinger inden for f.eks. offshore wind samt olie og gas.

Dine vigtigste opgaver og ansvarsområder bliver:

  • Design og projektering af stålkonstruktioner.
  • Udføre statiske beregninger på større og mindre opgaver inden for konstruktionsdesign, hvor opgaverne vil spænde fra simple håndberegninger til opgaver, der kræver avancerede FE-simuleringer.
  • Have tæt kontakt med andre fageksperter og projektledere i afdelingen og i Rambøll, der søger din ekspertise og i tæt sammenspil finder I de rigtige løsninger.
  • Være i dialog med kunder og samarbejdspartnere
  • Være med til at udarbejde tegningsmateriale og input til 3D modeller i tæt samarbejde med andre ingeniører og tegnere
  • Designe betonkonstruktioner ifm. fundering af master og tårne
  • Udarbejde udbudsmateriale

Du vil desuden fungere selvstændigt på mindre opgaver, hvor du tager opgaverne fra A-Z og tilrettelægger dit arbejde.

Dit udgangspunkt for konstant udvikling

Fra din første dag i Rambøll støtter vi din personlige og professionelle udvikling. Vi regner med, at dit udgangspunkt er:

  • En civilingeniøruddannelse i Byggeri eller tilsvarende, med fokus på statik og konstruktioner
  • Du har arbejdet i lignende stilling i et par år enten som studiejob eller efter færdiggørelsen af dit studium.
  • Taler og skriver dansk og engelsk på forretningsniveau
  • Evt. har erfaring med FE-analyse, evt. i Ansys Workbench og/eller ROSAP

For at lykkes i jobbet er det også vigtigt, at du er fleksibel, positiv og åben over for udfordringer da du i jobbet som ingeniør i Towers and Steel Structures vil møde en bred vifte af opgavetyper. Du har gåpåmod og faglig stolthed der gør, at du leverer et produkt til dine kollegaer, hvor du med tryghed kan stå inde for kvaliteten. Stålkonstruktioner skal være din interesse og du skal være faglig stærk inden for dette område, men også have lysten til at lære af det høje vidensniveau i afdelingen da vi har et stærkt fokus på faglig sparring ved kontinuerligt at holde et højt fagligt niveau, samtidig med at der er fokus på de blødere værdier som et stærkt fællesskab og personlig udvikling via bl.a. kurser internt og eksternt.

Afdelingens opgaver fordeler sig på projekter over hele verden – dog med hovedfokus på det skandinaviske marked. Se et eksempel på, hvad vi bla. laver her:

http://www.ramboll.com/projects/re/design-of-a-new-300-m-guyed-mast

Velkommen til vores Energi-division

Rambøll er førende inden for grøn omstilling, og vores holistiske tilgang til energi sikrer bæredygtige energiløsninger, som vi planlægger, designer og implementerer i hele verden. Vi er 1.800 energi-eksperter i 14 lande, og tilsammen dækker vi det fulde spektrum af teknologier og alle dele af værdikæden fra produktion til transmission og distribution.

Rambøll i Danmark

Rambøll er Danmarks førende ingeniør-, design- og rådgivningsvirksomhed. Vi er flere end 3.500 eksperter på 13 kontorer i hele landet, der arbejder passioneret for at skabe løsninger inden for byggeri, transport, arkitektur & byudvikling, vand, miljø, energi og management consulting. Hos os kan du være med til at skabe innovative og bæredygtige løsninger for vores kunder, borgere og samfundet.

Sådan ansøger du

Ansøg online. Vedhæft dit CV, motiveret ansøgning og relevante dokumenter, der viser, hvorfor du er den bedste kandidat til jobbet, og hvornår du kan starte. Hvis du har spørgsmål til stillingen er du meget velkommen til at kontakte Frede Lillelund, Head of Department, Telecom, Towers and Steel Structures på telefon +45 51616045. Vi glæder os til at læse din ansøgning. Deadline: 13. Dec 2019.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Byggeleder", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i København S.

Jobbet er oprettet på vores service den 27.11.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Byggeleder
  • København S

Lignende jobs

  • Byggeleder

    Søg stillingenGrundinformationGrundinformation *Navn Billede Din adresse Adresse *Postnr *By *E-mail Tlf. Nummer Mobil Nummer Ansøgn..
    • Byggeleder
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Senior Technical Safety Engineer - QRA/FERA

    <p>Do you want to be part of the energy transition industry, helping to guide the public and private sector in the delivery of technologies and systems to meet global and national net zero ta..
    • Byggeleder
    • København
    Få mere info
  • Byggeleder i Frederiksberg

    Motiveres du af at have et selvstændigt ansvar for egne byggeprojekter i en virksomhed, der i den grad sætter dagsordenen inden for nybyggeri og renovering? Og har du lysten til at projektere, når .
    • Byggeleder
    • Frederiksberg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som byggeledere i København S

Herunder ser du udviklingen i udbudte byggeleder i København S over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal byggeledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte byggeledere i København S over tid

Dato Alle jobs som byggeledere
27. august 2024 1