Efaren Byggeleder

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København S

Kom og bring din solide erfaring med byggestyring og byggeledelse af komplicerede og multidisciplinære byggeprojekter i spil, når du er med til at løse både vores igangværende opgaver og fremtidige nye udfordringer. For at blive en succes i jobbet er det afgørende, at du er uddannet ingeniør eller konstruktør og har minimum 10 års erfaring med byggeledelse af mellemstore og store projekter. Her er en enestående mulighed for at blive en del af og forstærke et yderst stærkt team indenfor Byggeri og få muligheden for at udføre byggeledelse for Rambølls aktiviteter Øst for Storebælt, hvilket også inkludere det sydlige Sjælland og øerne. Er du vores nye Byggeleder? Klik på ansøg-knappen og start ansøgningsprocessen.

Inviting bright minds

Vil du flytte grænserne for dit fag, mens du udvikler dig i et miljø, hvor vi værdsætter samarbejde og tillid? Vi arbejder for at skabe en bæredygtig fremtid, og vi gør os umage for at sætte standarden for vores branche med inspirerende projekter og innovative løsninger. Hos os bliver du en del af en global virksomhed, der har haft succes siden 1945. Sammen går vi forrest og sætter positive aftryk på samfund, virksomheder og mennesker over hele verden.

Du bliver en del af vores Construction Management afdeling

Som vores nye Byggeleder bliver du en del af Construction Mangement afdelingen i Østdanmark og vi styrer byggerier for offentlige og private bygherre, både som selvstændige opgaver og som en del af Rambølls totalrådgiverteams. Vi løser både store og små opgaver og arbejder med både selvstændige byggeleder opgaver og som en del af totalrådgiver teams. Vi er på forkant med udviklingen og benytter os af de nyeste digitale værktøjer og metoder inden for byggeledelse og styring. Vi er i dag et velfungerende team på +55 medarbejdere i DK. Der er ambitioner om en fremadrettet vækst, for at kunne håndtere de spændende opgaver som venter de kommende år.

Dine vigtigste opgaver og ansvarsområder bliver:

  • Projekteringsdeltagelse
  • Ledelse af entrepriser
  • Styring af tids- og ressourceplanlægning,
  • Ændrings- og kontrakthåndtering.
  • Koordinering af tilsyn og projektopfølgning
  • Udarbejdelse og analyser af tidsplaner samt anlægsoverslag
  • Økonomihåndtering
  • Arbejdsmiljøkoordinering

Du vil være bygherrens repræsentant overfor entreprenøren og det er vigtigt at projektet løses ud fra kundens behov og med anvendelse af de mest optimale kompetencer. Derfor skal du have personlig gennemslagskraft, gode samarbejdsevner kunne gennemføre forhandlingsforløb med entreprenører. Du skal have indgående kendskab til og erfaring med byggebranchens aftalevilkår og regler, herunder AB92/18 og arbejdsmiljølovgivningen.

Projektadministration vil være en væsentlig del af jobbet og omfatter bl.a. etablering og anvendelse af projekttekniske procedurer, planlægning og projektopfølgning, budgettering og rapportering.

Dit udgangspunkt for konstant udvikling

Fra din første dag i Rambøll støtter vi din personlige og professionelle udvikling. Vi regner med, at dit udgangspunkt er:

  • Du er uddannet ingeniør eller konstruktør og har minimum 10 års erfaring med byggeledelse af mellemstore og store projekter. Din erfaring og kompetencer forventes at være opnået fra entreprenør- eller rådgiverbranchen.

  • Din tilgang til gennemførelse af byggeprojekter er systematisk og baseret på et dokumenteret grundlag, som sker gennem en dialogbaseret og løsningsorienteret proces. Endvidere har du sans for at opbygge gode relationer og kommunikerer klart, i både skrift og tale. Du har allerede et netværk til byggeriets parter som du anvender i dit nuværende job og som du løbende udvikler.

  • Ydermere trives du med at holde dig orienteret om, hvad der rører sig indenfor byggeriområdet, ligesom du sætter pris på at udvikle dig selv og dine kolleger. Hvis du derudover sætter pris på at skabe en hverdag, hvor humor og arbejdsglæde indgår som naturlige ingredienser, er vi tæt på at have det rette match.

Velkommen til vores Byggeri-division

Rambøll er en af verdens ti førende bygningsdesignere, og vi arbejder hvert år på mere end 10.000 bygge- og arkitekturprojekter. På verdensplan er vi omkring 5.000 eksperter, som er specialiserede i at skabe innovative, grønnere og bedre bygninger. Vi lægger især stor vægt på bæredygtigt byggeri, hvor vi balancerer miljømæssige, sociale og økonomiske hensyn for at skabe bedre liv for dem, der bruger bygningerne.

Rambøll i Danmark

Rambøll er en førende international ingeniør-, arkitekt- og rådgivningsvirksomhed grundlagt i Danmark i 1945. I dag beskæftiger vi 16.500 medarbejdere på verdensplan, og i Danmark er vi 3.500 kolleger, der skaber innovative løsninger inden for byggeri, transport, miljø, vand, energi og managementrådgivning. Hos os kan du være med til at udvikle bæredygtige løsninger, der gavner vores kunder, slutbrugerne og samfundet som helhed.

Sådan ansøger du

Ansøg online. Vedhæft dit CV, motiveret ansøgning og relevante dokumenter, der viser, hvorfor du er den bedste kandidat til jobbet, og hvornår du kan starte. Ønsker du at vide mere om stillingen, kontakt Direktør for Construction Management Dennis Brenøe via e-mail på [email protected].

Vi glæder os til at læse din ansøgning.

Deadline: 12. februar 2021.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Byggeleder", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i København S.

Jobbet er oprettet på vores service den 21.12.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Byggeleder
  • København S

Lignende jobs

  • Byggeleder

    Søg stillingenGrundinformationGrundinformation *Navn Billede Din adresse Adresse *Postnr *By *E-mail Tlf. Nummer Mobil Nummer Ansøgn..
    • Byggeleder
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Senior Technical Safety Engineer - QRA/FERA

    <p>Do you want to be part of the energy transition industry, helping to guide the public and private sector in the delivery of technologies and systems to meet global and national net zero ta..
    • Byggeleder
    • København
    Få mere info
  • Byggeleder i Frederiksberg

    Motiveres du af at have et selvstændigt ansvar for egne byggeprojekter i en virksomhed, der i den grad sætter dagsordenen inden for nybyggeri og renovering? Og har du lysten til at projektere, når .
    • Byggeleder
    • Frederiksberg
    Få mere info
  • Entreprenør-maskinmekaniker som Maskinchef til Hyd...

    Maskinchef til Hydraulisk Gravemaskine på PontonEr du en erfaren entreprenør-maskinmekaniker som kunne tænke sig at prøve kræfter med at arbejde på vandet? Så læs her:Arbejdsopgaver:Vi .
    • Byggeleder
    • København K
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som byggeledere i København S

Herunder ser du udviklingen i udbudte byggeleder i København S over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal byggeledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte byggeledere i København S over tid

Dato Alle jobs som byggeledere
27. august 2024 1