Arbejdsmiljøansvarlig til byggerier ved Projekt Universitetshospital Køge

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Køge

Projekt Universitetshospital Køge omfatter en række byggeetaper med senge- og behandlingsbygning, sterilcentral, laboratorier m.v., der gennemføres som totalentrepriser, samt løbende ombygningsopgaver i det eksisterende hospital, der forventes gennemført som hoved- eller storentrepriser. Dette kræver godt overblik at sikre, at byggerierne opfylder krav til arbejdsmiljø fra start til slut. De enkelte byggeprojekter udbydes primært som totalentrepriser, hvor der i udbuddet stilles krav om håndtering af arbejdsmiljøforhold ved de bydendes tilknytning af arbejdsmiljøkoordinator P og B på hvert enkelt byggeprojekt.

Din opgave
Din rolle vil være at sikre, at de respektive totalentreprenører opfylder sine forpligtelser i relation til arbejdsmiljø og samtidig støtte vores projektledere under gennemførelsen af de enkelte byggeetaper. Derudover skal du som arbejdsmiljøkoordinator sikre, at arbejdsmiljøforhold varetages ved ombygningsopgaver, der udføres i hoved- og storentrepriser.

Det gør du bl.a. ved

  • at følge op på, at totalentreprenørernes Arbejdsmiljøkoordinator P og B varetager deres daglige arbejde på betryggende vis, dog uden derved at overtage deres ansvar
  • løbende at holde nødvendige møder med totalentreprenørernes arbejdsmiljøkoordinator P og B
  • at sikre, at der udarbejdes og følges op på handleplaner for de identificerede arbejdsmiljøemner
  • at understøtte, at der gennemføres de krævede arbejdsmiljømæssige runderinger og vurderinger
  • at koordinere fælles arbejdsmiljøtiltag på tværs af byggeprojekterne
  • at forestå koordinering af arbejdsmiljø ved ombygningsopgaver, der udføres i hoved- og storentrepriser samt på byggepladsernes fællesarealer (tilkørselsveje og p-pladser)
  • at koordinere arbejdsmiljøtiltag med driftsorganisationen i det eksisterende hospital
  • at være bygherres tovholder på den løbende kommunikation med Arbejdstilsynet
  • at sikre, at dokumentation i de digitale platforme, der anvendes i byggeprojekterne, gennemføres og opdateres

Disse opgaver kræver, at du er systematisk og struktureret samt har en vis vedholdenhed. Du har forståelse for arbejdsmiljøarbejdets grundlæggende struktur med vurdering af konsekvens, og du kan indgå i dialog med projektledere om vurdering af dette. Du skal bidrage til, at arbejdsmiljøet sikres på tværs af byggeprojekterne. Alle opgaver løses i et tæt samarbejde med de ansvarlige projektledere.

Stillingen vil desuden - alt efter behov - kunne rumme opgaver indenfor projektledelse af mindre byggeopgaver samt support af andre medarbejdere på byggesiden.

Den du er
Som person er du åben for input, og du lægger vægt på god mundtlig og skriftlig kommunikation på både dansk og engelsk. Du ved, at formidling og skriftlighed er to sider af samme sag, så du sætter en ære i tydelig opfølgning. Du skal have lyst til at indgå i positiv dialog med entreprenører og projektledere om de konkrete omstændigheder for arbejdsmiljøområdet.

Din baggrund
Du har en teknisk baggrund og en videregående uddannelse som f.eks. ingeniør, bygningskonstruktør eller arkitekt samt en tidssvarende arbejdsmiljøuddannelse. Du formår at bruge din baggrund til at sætte system på komplekse problemstillinger. Du kender byggebranchens kultur, gerne som håndværker eller byggeleder.

Vi tilbyder
For den rette person vil der være mulighed for et særdeles spændende og udviklende job i et stort hospitalsbyggeri. Du får faglige udfordringer og engagerede kolleger i et ambitiøst og tværfagligt team. Det primære arbejdssted er det fælles projektkontor i Køge.

Løn og ansættelsesvilkår efter aftale og gældende overenskomst.

Om projektet
Det eksisterende hospital i Køge udbygges i løbet af de kommende fem år til fremtidens store universitetshospital i Region Sjælland med knap 800 senge. Hospitalet får ansvar for al specialiseret behandling i regionen. Det fremtidige hospital bliver ca. tre gange så stort som det eksisterende hospital (ca. 185.000 m²).

universitetshospitalet forventes at stå færdigt i 2024 og indflytningen vil ske løbende. Forud sker en omfattende tilrettelæggelses- og planlægningsopgave og efterfølgende bygge- og implementeringsperiode. Centralt gennem hele processen foregår dialogen med patienter, personale, regionens tværgående afdelinger, totalentreprenører, rådgivere og leverandører.

Projektet ledes af projektdirektøren og er delt i to hovedspor med en ansvarlig projektchef for henholdsvis byggeri, som du vil få faglig reference til, og en for udstyr. Derudover er der en projektchef for økonomi og risikostyring.

Flere oplysninger om stillingen kan fås hos projektchef for byggeri og anlæg Jens Peter Nielsen, tlf. 93 56 76 13 eller projektdirektør Helle Gaub, tlf. 24 96 97 34. Læs mere om projektet på www.regionsjaelland.dk/koege2020.

Ansøgning
Er stillingen noget for dig, så skriv en begrundet ansøgning inkluderet CV og referencer, og send den til os.

Din ansøgning skal være os i hænde senest 29. maj 2020.

Samtaler
Vi forventer at holde samtaler i uge 24. På grund af Covid19 må samtaler forventes at blive afholdt på video.

Tiltrædelse snarest muligt.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Byggeleder", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Køge.

Jobbet er oprettet på vores service den 4.5.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Byggeleder
  • Køge
  • Fredag den 29. maj 2020

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som byggeledere i Køge

Herunder ser du udviklingen i udbudte byggeleder i Køge over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal byggeledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte byggeledere i Køge over tid

Dato Alle jobs som byggeledere
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0