Rekrutteringsfirma

Byggeleder i Odense

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Odense

til opførelse af nye bæredygtige rækkehusprojekter – Odense

Hos Danhaus har vi travlt og derfor har vi brug for dig, hvis du er en dygtig byggeleder, der sætter en ære i at gøre dit arbejde godt og få tingene til at ske i samarbejde med en række andre dedikerede kolleger.

Succes fordrer at der er styr på byggepladsen. Derfor har vi hos Danhaus 1 ledige stilling som byggeleder. Har du de rette kompetencer, en god solid erfaring, er du selvstændig og samtidig lidt stædig, ja så er du måske vores nye byggeleder på en af vores store byggepladser som typisk spænder fra 40 til 80 huse.

Du får reference til projektlederen.

Du kommer til en velsmurt virksomhed og bliver en del af en engageret og velfungerende afdeling med 14 ansatte. I Danhaus er vi ca. 115 dedikerede medarbejdere, der arbejder tæt sammen for at indfri de boligdrømme, som vores kunder har. Du vil opleve dygtige kolleger, en god atmosfære og velordnede forhold. Grundlaget er altså på plads for, at du kan vokse i jobbet - både fagligt og menneskeligt.

Dig i jobbet

  • Stå for den daglige byggepladsledelse, planlægning, styring og byggepladskoordinering
  • Planlægge og koordinere opgaverne samt følge op på mangler, tidsforbrug mv
  • Sikre overholdelse af kvalitets-, miljø- og sikkerhedskravene
  • Sikre et tæt samarbejde, en åben dialog og ikke mindst den optimale løsning for kunden
  • Deltage i det daglige arbejde sammen med projektlederen
  • Deltage i kontraktforhandlinger samt vurdere tilbud og enhedspriser fra underentreprenører


Din baggrund og erfaring

  • Du er uddannet bygningskonstruktør eller tilsvarende
  • Du har kendskab til branchen eller erfaring fra tidligere arbejdspladser
  • Du er vant til kontakt med bygherrer og leverandører
  • Du er i stand til at bruge mængdeberegning og kalkulation
  • Du er en habil bruger af IT

Dig som person og leder

  • Du er udadvendt, smilende og har et godt humør, men kan alligevel sætte dig i respekt
  • Du er imødekommende og søger løsninger
  • Du arbejder struktureret og selvstændigt
  • Du er ansvarsfuld og sætter en ære i at få noget fra hånden samtidig med, at du er grundig i dit arbejde
  • Du er en god holdspiller og er bevidst om, at det er vigtigt med et godt samarbejde med dine kolleger og andre afdelinger
  • Du kan arbejde under tidspres uden at miste overblikket, da vi kan have stramme deadlines

Vi kan tilbyde

  • Løn efter kvalifikationer
  • Pension og sundhedsforsikring
  • Gode og kollegiale arbejdskollegaer

Yderligere information og ansøgning

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Aksel Uglvig Jensen, Skelmose, tlf. 40 84 01 33.

Send ansøgning med relevante bilag mærket 21-458 til Aksel Uglvig Jensen her.

Ansøgningerne behandles løbende.

Om Danhaus

I Danhaus bliver du en del af en succes fra første dag. Vi er vokset kraftigt og er et af Danmarks største typehusfirmaer. Siden 1978 har vi produceret mere end 10.000 lavenergihuse i høj kvalitet til familier i ind- og udland. Vi har ordrebogen fuld de næste 3 år med nye og spændende projekter – også store projekter. På vores fabrik i Esbjerg fremstiller vi 2-3 huse om dagen – året rundt.

Lidt ekstra om Danhaus

Der er så meget spændende at fortælle om Danhaus, så læs gerne mere om os her: www.danhaus.dk



Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Byggeleder", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Odense

Jobbet er oprettet på vores service den 3.3.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Byggeleder
  • Odense

Lignende jobs

  • Byggeleder i Hele Danmark

    Søg stillingenGrundinformationGrundinformation *Navn Billede Din adresse Adresse *Postnr *By *E-mail Tlf. Nummer Mobil Nummer Ansøgn..
    • Byggeleder
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Byggeleder i Odense C

    Har du lyst til at være en del af et dymanisk team, der er dedikeret til at skabe markante byggerier på Fyn? Så er dette job noget for dig! Vi søger erfarne og engagerede byggeledere til at .
    • Byggeleder
    • Odense C
    Få mere info
  • Byggeleder i Odense C

    Erfaren byggeleder med passion for at drive og styre store bygge- og anlægsprojekter Har du lyst til at være en del af et dymanisk team, der er dedikeret til at skabe markante byggerie..
    • Byggeleder
    • Odense C
    Få mere info
  • Byggeleder i Odense NV

    Vi søger en byggeleder/håndværkstaksator med praktisk erfaring inden for tømer, murer og udannet bygningskonstruktør eller lignende uddannelse, men ellers blot en håndværksmæssig uddannelse og erfa..
    • Byggeleder
    • Odense NV
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som byggeledere i Odense

Herunder ser du udviklingen i udbudte byggeleder i Odense over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal byggeledere i Odense.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte byggeledere i Odense over tid

Dato Alle jobs som byggeledere
2. juli 2024 4
1. juli 2024 4
30. juni 2024 4
29. juni 2024 4
28. juni 2024 4
27. juni 2024 4
26. juni 2024 4
25. juni 2024 4
24. juni 2024 4
23. juni 2024 4
22. juni 2024 4
21. juni 2024 4
20. juni 2024 4
19. juni 2024 4
18. juni 2024 4
17. juni 2024 4
16. juni 2024 4
15. juni 2024 4
14. juni 2024 4
13. juni 2024 4
12. juni 2024 4
11. juni 2024 4
10. juni 2024 4
9. juni 2024 4
8. juni 2024 4
7. juni 2024 4
6. juni 2024 3
5. juni 2024 3
4. juni 2024 3
3. juni 2024 4
2. juni 2024 4

Værd at vide når du søger job som byggeleder i Odense

Uanset om du er nyuddannet eller har års erfaring bag dig, kan jobmarkedet i Odense byde på spændende muligheder inden for en lang række brancher. Fra innovative tech-startups til velrenommerede virksomheder og hyggelige lokale forretninger, er der noget for enhver smag og ambition.

Odense byder på et forfriskende alternativ til storbyens hektiske rytme, men det betyder ikke, at du skal gå på kompromis med mobiliteten. Byen tilbyder en række bekvemme og miljøvenlige transportmuligheder, der sikrer, at du effektivt kan nå frem til din destination, uanset om du er på vej til arbejde, skole, kulturarrangementer eller socialt samvær.

At flytte for et drømmejob kan være spændende, men kræver forberedelse.

Bydele i Odense 

Odense byder på en spændende blanding af kvarterer, hver med sin charme og atmosfære. Når du søger job, spiller dit valg af boligområde en rolle. Lad os dykke ned i nogle populære kvarterer og se, hvordan de relaterer til jobmuligheder:

Centrum: Det pulserende hjerte af Odense byder på masser af shopping, kultur og cafeliv. Her finder du virksomheder inden for handel, service, finans og kulturinstitutioner. Boligpriserne er højere, men du er tæt på arbejdspladsen og byens attraktioner.

Frederiksbjerg: Et hipt og ungt kvarter med masser af studerende og kreative sjæle. Her finder du tech-startups, designvirksomheder og innovative kontorfællesskaber. Boligudbuddet er blandet, og der er god forbindelse til centrum.

Tufteparken: Familievenligt område med grønne områder og gode skoler. Her finder du store virksomheder inden for fødevareproduktion og logistik. Boligerne er generelt rolige og familievenlige.

Bolbro: Et multikulturelt kvarter med billigere boliger og et internationalt miljø. Her finder du mindre virksomheder inden for forskellige brancher. Området er under udvikling, så jobmulighederne kan vokse i fremtiden.

Dalum: Idyllisk forstad tæt på motorvej og natur. Her finder du store virksomheder inden for industri og logistik. Boligpriserne er lavere, men transport til arbejdspladsen kan være nødvendigt.

Hjørring: Familievenligt område med gode skoler og fritidsaktiviteter. Her finder du både mindre virksomheder og filialer af større koncerner. Boligerne er rolige og familievenlige.

Munkebjerg: Et historisk kvarter med brostensgader og hyggelige cafeer. Her finder du kreative virksomheder, kontorfællesskaber og kulturinstitutioner. Boligpriserne er høje, men du er tæt på centrum og grønne områder.

Mere information om Odense 

Hvis du er på udkig efter et job i Odense, er det vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i, hvordan jobmarkedet fungerer, og hvor i byen du vil arbejde og bo. Vi har samlet en guide med alle relevante oplysninger om Odense, så du kan få et samlet overblik. Læs mere om Odense i denne guide: Odense: Din guide til jobmuligheder, transport og bydele.