Entreprise-/Byggeleder søges

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Slagelse

KW BETONTEKNIK A/S er en entreprenørforretning der beskæftiger ca. 50 medarbejdere, er beliggende i Slagelse og med afdelingskontor i Kalundborg. Vi opererer på hele Sjælland med mangeartede opgaver.

Vi er inde i en stærk udvikling, hvilket betyder, at vi vil styrke organisationen med en dygtig entreprise-/ byggeleder, der motiveres af udvikling og kan gå med på rejsen. Vores kernekompetencer er udførelse af komplicerede in-situ opgaver med egne håndværkere, men i takt med at vores kunder efterspørger vores kompetencer, har vi gradvist udvidet vores portefølje med hoved- og totalentrepriser. En udvikling som vi forventer vil fortsætte.

Vi opererer i en flad organisation, hvor der er kort fra tanke til handling - og efter et simpelt værdisæt, hvor tillid, troværdighed og ordholdenhed er gennemgående temaer. Vi insisterer på at udvise respekt overfor hinanden, vores samarbejdspartnere, kunder og forventer det samme af vores omverden.

Vores kunder er typisk professionelle bygherrer med professionelle rådgivere, der skal have udført teknisk komplicerede opgaver, og forventer at vi som udførende entreprenør løfter vores del af opgaven. Ofte inviteres vi tidligt i processen, og kan dermed deltage i den bedst mulige opgaveløsning ved inddragelse af vores erfaringer og kompetencer.

Vi søger en kollega til vores bygge-/ projektlederteam, som pt. består af 8 fastansatte medarbejdere. Vi er alle i besiddelse af årelang erfaring, og har alle en håndværksmæssig og/ eller teknisk baggrund. Tonen imellem os er uformel og afslappet, men også med en høj grad af faglighed og respekt for den enkelte.

Den idelle kandidat er uddannet bygningskonstruktør eller bygningsingeniør og gerne med en håndværkmæssig baggrund. Det vil samtidig være en fordel med erfaring med in-situ beton, men ikke et krav. Det vigtigste for os, er at du er nysgerrig og har viljen, lysten og energien til en stejl indlæringskurve.

Vi kan tilbyde:

Vi kan tilbyde et spændende job, hvor du er med i forreste række fra den første dag. Der er langt mellem de kedelige dage. Du får en enestående mulighed for at “vokse”, udvikle og påvirke din funktion sammen med os. Dine opgaver vil være forskellige og mangeartede hos mange typer af kunder, hvor du får mulighed for at prøve kræfter med opgaverne fra start - med rygdækning og et tæt samarbejde med engagerede og kompetente kolleger. Herudover tilbyder vi attraktive ansættelsesforhold, herunder sundhedssikring, pension, samt fl eksibel arbejdstid.

Hvis du vil høre mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte vores Direktør Kasper Wittendorff på tlf.: 29 48 32 75 - Ansøgninger modtages inkl. CV (gerne med navn på referencer), på [email protected]. Der afholdes løbende samtaler med egnede kandidater

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Byggeleder", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Slagelse.

Jobbet er oprettet på vores service den 15.6.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Byggeleder
  • Slagelse
  • Torsdag den 15. juli 2021

Lignende jobs

  • Byggeleder i Roskilde

    Har du interesse for udvikling af bæredygtige anlægsmetoder, erfaring med projektledelse inde for jord, kloak- og anlægsprojekter? Så har du nu muligheden for at blive en del af et kompetent og nyt..
    • Byggeleder
    • Roskilde
    Få mere info
  • Byggeleder i Slagelse

    Vi søger en dygtig servicemontør til landbrugsmaskiner på Sjælland. Du vil få et meget selvstændigt arbejde, hvor du vil få din egen fuldt udstyret servicevogn og køre ud fra din hjemmeadresse og s..
    • Byggeleder
    • Slagelse
    Få mere info
  • Byggeleder i Ringsted

    Dit job vil spænde over mange opgaver. Det kan blandt andet indbefatte vedligeholdelse af området, reparation af maskiner, fjernelse af ukrudt og andet forfaldent arbejde. Du vil derfor være en..
    • Byggeleder
    • Ringsted
    Få mere info
  • Byggeleder i Holbæk

    Erfaren Byggeleder Søges Virksomheden [xxxxx] søger for en kunde en erfaren byggeleder med minimum 5 års erfaring som byggeleder og relevant erfaring inden for murerfaget. Ansvarsområde..
    • Byggeleder
    • Holbæk
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som byggeledere i Slagelse

Herunder ser du udviklingen i udbudte byggeleder i Slagelse over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal byggeledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte byggeledere i Slagelse over tid

Dato Alle jobs som byggeledere
5. juli 2024 1
4. juli 2024 1
3. juli 2024 1
2. juli 2024 1
1. juli 2024 1
30. juni 2024 1
29. juni 2024 1
28. juni 2024 1
27. juni 2024 1
26. juni 2024 1
25. juni 2024 1
24. juni 2024 1
23. juni 2024 1
22. juni 2024 1
21. juni 2024 1
20. juni 2024 1
19. juni 2024 1
18. juni 2024 1
17. juni 2024 1
16. juni 2024 1
15. juni 2024 1