Driftsleder til Sygeplejen Nord

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Aabenraa


Vi søger en driftsleder til den kommunale sygepleje, der sammen med den øvrige ledergruppe vil være en del af den igangværende udviklingsproces og fremadrettet sikre, at Sygeplejen er kommunens flagskib i udbygningen af det nære sundhedsvæsen.

Vi er i gang med at gennemføre et paradigmeskifte i organisationen fra en hjemmesygepleje til en kommunal sygepleje med udgangspunkt i kommunens vision om at skabe det gode liv for borgerne og med fokus på kerneopgaven - sundhed, mestring og fællesskabelse.

Vores ambition er, at Sygeplejen leverer høj faglig kvalitet i de sygeplejefaglige indsatser og indtager en nøgleposition i at arbejde rehabiliterende sammen med vores interne og eksterne samarbejdspartnere på social- og sundhedsområdet.

I 2020/21 har vi arbejdet med udviklingen af den nye organisation til at håndtere den øgede opgavemængde, haft et skarpt fokus på økonomien, samarbejdet med mange interne og eksterne samarbejdspartnere, løbende rekrutteret kvalificeret personale, er flyttet i nye rammer i det nordlige område og varetaget en vigtige rolle i kommunens sundhedsberedskab. Med andre ord har 2020/21 været en tid præget af mange opgaver, der har krævet betydelig ledelsesmæssig opmærksomhed, og det forventes fortsat at være behov for et stærkt ledelsesmæssigt fokus de kommende år.

Som vores nye driftsleder skal du således være både robust og finde balancen mellem videreudvikling af Sygeplejens organisation og arbejdsmiljø samtidig med, at du bevarer en sund økonomi og sikrer en høj faglig kvalitet.

Vi forventer, at du har følgende faglige kvalifikationer:

  • Du er er uddannet sygeplejerske med faglige ambitioner og en nysgerrig tilgang til at understøtte udviklingen af Sygeplejens arbejdsmiljø og arbejdsgange.
  • Du har en formel lederuddannelse på diplomniveau eller er villig til at tage en.
  • Du er en erfaren leder med erfaring fra ledelse af medarbejdere og sygeplejersker.
  • Du har gode styringsmæssige kompetencer samt en god forståelse for sammenhæng mellem økonomi og aktivitet.
  • Du har erfaring med at arbejde i en politisk styret organisation.
  • Du har gode organisatoriske kompetencer og har blik for samarbejde med relevante interne og eksterne samarbejdspartnere på strategisk niveau.
  • Du er god til at sikre god trivsel i samråd med resten af TRIO gruppen.
  • Du brænder for at skabe gode kvalitets- og forbedringsprocesser og tiltag.

Generelt ser vi gerne, at du som person er:

  • Dialogskabende idet du er nysgerrig og undersøgende, er udadvendt, skaber god stemning og kan skabe udvikling ved at være aktiv. Hvis der opstår uenigheder og konflikter, er det essentielt, at du har interesse i at se situationer fra forskelige perspektiver og generelt inviterer til dialog. Du kan tillige sætte rammen på en åben og involverende måde.
  • Løsningsorienteret og går analytisk til værks og kan se helheden og derigennem er hurtig til at finde alternative veje til en løsning.
  • Modstandsdygtig og kan håndtere kritik og organisatorisk uro ubesværet. Du fremstår selvsikker og overbevisende, kontrollerer dine reaktioner og er svær at ryste.
  • Organiserende idet du går logisk og systematisk til værks i vurderingen af arbejdsgange, sikrer rammer, orden og rutiner og er velovervejet i din arbejdsfacon.
  • Teamorienteret og opsøgende på at skabe udviklende dialoger med teamets medlemmer, ligesom du er imødekommende over for deres behov og ønsker og får energi i samværet og dialogen med andre.

Løn- og ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst.

Forventet tiltrædelse 1. oktober 2021 eller efter aftale.

Vi gør opmærksom på, at der forud for ansættelsen vil blive indhentet straffeattest, og at ansættelsen vil være betinget af, at denne er tilfredsstillende.

Yderligere informationer om stillingen
Interesserede er velkomne til at kontakte leder for sygeplejen Diana Galthen Madsen på telefon 2361 9256 eller mail [email protected] med spørgsmål til eller om forventninger til stillingen.

Du kan også kontakte en af driftslederne Helena Gjelstrup Köhn på telefon 7376 7411 eller mail [email protected], Pia Walter Christensen på telefon 2116 3097 eller mail [email protected].

Ansøgning

Send din ansøgning, CV og relevante bilag via linket senest onsdag den 11. august 2021.

Første samtalerunde er tirsdag den 17. august og anden samtalerunde tirsdag den 24. august 2021.

Der gennemføres en personprofilanalyse til brug for anden samtalerunde. Der vil blive sendt et elektronisk spørgeskema via mail, og ansøgere vil få personlig tilbagemelding på personprofilanalysen inden 2. samtale.

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=8e0aa46c)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Bygningsarbejder", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Aabenraa.

Jobbet er oprettet på vores service den 28.6.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Bygningsarbejder
  • Aabenraa
  • Onsdag den 11. august 2021

Lignende jobs

  • Grafisk produktionsmedarbejder til [xxxxx]

    Bygningsarbejder søges til organisation/virksomhed i 7100 Vejle
    • Bygningsarbejder
    • Vejle
    Få mere info
  • Erfaren montør til Tavlemontage

    Fleks Tavler har travlt og søger mekanisk dygtige medarbejder til opbygning og montage af tavlestel i vores produktion i Vejle. Du kommer til at indgå i et velfungerende team bestående af erfarne o..
    • Bygningsarbejder
    • Vejle
    Få mere info
  • Bygningsarbejder i Ribe

    Er du vild med processer og produktionsudstyr, så er nedenstående job sikkert noget for dig. For vores kunde i Ribe søger vi en medarbejder til et Try & Hire-vikariat på 12 uger til fast aftenh..
    • Bygningsarbejder
    • Ribe
    Få mere info
  • VVS-montør/-tekniker til Vejle Sygehus

    Er du VVS-montør/tekniker og leder du efter nye udfordringer, hvor din erfaring og faglige kunnen vil blive efterspurgt og værdsat, er det lige dig vi mangler.Vi tilbyder et selvstændigt job i en..
    • Bygningsarbejder
    • Vejle
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som bygningsarbejdere i Aabenraa

Herunder ser du udviklingen i udbudte bygningsarbejder i Aabenraa over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal bygningsarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte bygningsarbejdere i Aabenraa over tid

Dato Alle jobs som bygningsarbejdere
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 4
28. august 2024 4
27. august 2024 4
26. august 2024 4
25. august 2024 4
24. august 2024 4
23. august 2024 4
22. august 2024 4
21. august 2024 4
20. august 2024 4
19. august 2024 4
18. august 2024 4
17. august 2024 4
16. august 2024 4
15. august 2024 4
14. august 2024 4
13. august 2024 4
12. august 2024 4
11. august 2024 4
10. august 2024 4
9. august 2024 3
8. august 2024 3