Afdelingsleder - Albertslund

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Albertslund

FGU Vestegnens afdeling i Ishøj søger lærer til Dyr, Natur og Formidling

FGU Vestegnen er et nyt uddannelsestilbud til unge under 25 år, der ikke har gennemført eller er i gang med en ungdomsuddannelse, og som heller ikke er i beskæftigelse. Den Forberedende Grunduddannelse (FGU) skal give de unge kompetencer og motivation til at begynde en ungdomsuddannelse eller et job.

Alle forløb tilpasses individuelt og kan justeres undervejs, så de unge får de bedste forudsætninger for at få deres fremtidsdrømme opfyldt i forhold til uddannelse og job. FGU består af tre spor; almengrunduddannelse (AGU), produktionsgrunduddannelse (PGU) og erhvervsgrunduddannelse (EGU). FGU Vestegnen har afdelinger i Albertslund/Glostrup, Brøndby, Hvidovre og Ishøj.

FGU Vestegnen Ishøj søger en dyreholdslærer, der kan stå for afdelingens linje Dyr, Natur og Formidling. Du skal planlægge og varetage den daglige undervisning af en gruppe FGU-elever, som er til stede i op til 31 timer om ugen. Undervisningen på linjen tager udgangspunkt i konkrete produktioner og praksis. Stillingen er en fuldtidsstilling.

Linjen følger naturens gang og dyrenes cyklus gennem de fire årstider. Der bliver arbejdet ude i alt slags vejr, når eleverne passer gårdens dyr og skolens urtebede. Dagligdagen består af pasning og pleje af æsler, kaniner, marsvin, får og høns. Eleverne oplæres desuden i at formidle viden til børnehavebørn, der ofte kommer på besøg. Samtidig er linjen med til at vedligeholde det naturskønne område og udvikle nye ideer i dette arbejde. Den teoriske undervisning skal give eleverne en indsigt i lettere anatomi, basal sygdomslære, fodersammensætning og avlsarbejde.

Dyreholdslæreren skal bl.a. stå for at

  • skabe et trygt, kreativt og udviklende læringsmiljø for eleverne, hvor eleverne oplever lærernes glæde og interesse ved faget, ved fællesskabet og den enkelte unge.

  • skabe en Dyr, Natur og Formidlingslinje, hvor der er sammenhæng mellem mængden af opgaver, opgavetyper og elevernes læring. Linjen kræver organisering og struktur, således læreren i dagligdagen kan være kreativt deltagende, nærværende og understøttende ift. elevernes læring, fremmøde, motivation, trivsel og udvikling.

  • tilrettelægge månedsplaner og årshjul ift. events og arrangementer, faglige temaer, øvelsesdage, samt afholde forløbssamtaler, lærings- og progressionsdokumentation etc.

Vi forventer at:

  • du trives i et mangfoldigt ungemiljø
  • du er interesseret i dyr og jordbrug og har god tilknytning til miljøet
  • du er uddannet dyrepasser, landmand eller lignende
  • har undervisningserfaring og pædagogiske kompetencer, samt gode relationskompetencer
  • du har masser af energi og kan lide at tage initiativ
  • du kan tænke kreativt og kan holde mange bolde i luften
  • du brænder for at videregive din viden i sammenhæng med konkrete produktioner og praksis
  • du kan tage ansvar, arbejde selvstændigt og struktureret, og at du samtidig er en teamplayer

Vi kan tilbyde en attraktiv stilling i et spændende uddannelsesmiljø, og vi søger en person, der ønsker at indgå som en aktiv deltager i udviklingen af linjen og den nye uddannelse på FGU Vestegnen Ishøj.

Den Forberedende Grunduddannelse (FGU) er en ny uddannelse med pædagogisk afsæt i de tidligere produktionsskoler og undervisningen på VUC. Uddannelsen kombineres af praktisk undervisning, undervisning i almene fag, virksomhedspraktik, vejledning og almen dannelse. Der er fokus på at udvikle elever fagligt, socialt og personligt gennem et struktureret, rummeligt og individuelt tilpasset undervisningsmiljø, og dette stiller særlige krav til lærernes og vejledernes pædagogiske kompetencer.

I FGU Vestegnen arbejder vi med IT, som en naturlig del af hverdagen både didaktisk og praktisk.

FGU Vestegnens afdeling i Ishøj har Natur, Dyr og Sundhed som omdrejningspunkt. FGU Vestegnen Ishøj er beliggende på Pilemøllevej 90, 2635 Ishøj og har pt. ca. 70 FGU-elever og KUU-elever i alderen 16-25 år.

Stillingen er en fuldtidsstilling med start senest 1. marts 2020 – og gerne før.

Løn- og ansættelsesforhold i henhold til aftale mellem Finansministeriet og Lærernes Centralorganisation/ Uddannelsesforbundet – ansøgere bedes orientere sig på forhånd om løn- og ansættelsesforhold på https://www.uddannelsesforbundet.dk/medlemmer/fag-faglighed/forberedende-grunduddannelse/overenskomst-for-fgu/

Yderligere information om FGU Vestegnen og afdelingen i Ishøj: www.fguvestegnen.dk eller kontakt afdelingsleder Jesper Blom: 29689165 eller [email protected].

Ansøgning sendes til [email protected] senest fredag d. 24. januar 2020 kl. 12.00. Samtaler vil blive afholdt tirsdag d. 28. januar og onsdag d. 29. januar 2020.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Bygningsarbejder", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Albertslund.

Jobbet er oprettet på vores service den 10.1.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Bygningsarbejder
  • Albertslund
  • Fredag den 24. januar 2020

Lignende jobs

  • PÅ VEGNE AF COPENHAGEN SENSOR TECHNOLOGY A/S SØGER...

    Kan du lide at arbejde i et godt og til tider tempofyldt miljø med meget alsidige opgaver, så er vi måske et match. Copenhagen Sensor Technology A/S er en mindre produktionsvirksomhed m..
    • Bygningsarbejder
    • Storkøbenhavn
    Få mere info
  • Associate Manager - Evening production

    Associate Manager for evening production Do you want to be a part of the production team in a company with a unique impact on global healthcare? Grab this opportunity to join a rapidly growing..
    • Bygningsarbejder
    • Søborg
    Få mere info
  • Production Planner

    Senior/Production PlannerDo you want to be a part of the Supply Chain in a company with a unique impact on global healthcare? Grab this opportunity to join a rapidly growing company, ready to .
    • Bygningsarbejder
    • Søborg
    Få mere info
  • Medarbejder søges til pumpemontage

    Hos Alfa Laval går vi altid den ekstra kilometer for at overvinde de sværeste udfordringer. Vores mål er at skabe succes sammen med vores kunder, mennesker og planet. Det kan du kun opnå ved at hav..
    • Bygningsarbejder
    • Søborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som bygningsarbejdere i Albertslund

Herunder ser du udviklingen i udbudte bygningsarbejder i Albertslund over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal bygningsarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte bygningsarbejdere i Albertslund over tid

Dato Alle jobs som bygningsarbejdere
19. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 2
14. september 2024 2
13. september 2024 2
12. september 2024 2
11. september 2024 2
10. september 2024 2
9. september 2024 2
8. september 2024 2
7. september 2024 2
6. september 2024 2
5. september 2024 2
4. september 2024 2
3. september 2024 2
2. september 2024 2
1. september 2024 2
31. august 2024 2
30. august 2024 2
29. august 2024 2
28. august 2024 2
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 1