Værkmester til Herstedvester fængsel

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Albertslund

Kunne du tænke dig at beskæftige afsonere i et fængsel?

Værkmestre i kriminalforsorgen tilhører den uniformerede gruppe og skal gennemgå et 2 årigt uddannelsesforløb. Det betyder, at man i løbet af de 2 års prøvetid skal følge uddannelsen på kriminalforsorgens Uddannelsescenter i Birkerød. Du skal være opmærksom på de særlige optagelseskrav til uddannelsen som værkmester. Du kan læse mere om uddannelsen, herunder fysiske krav og studiekrav, på www.kriminalforsorgen.dk.

Sammen med dine kollegaer er du daglig arbejdsleder for værkstedets ca. 45 – 48 indsatte. Værkstedet er delt i to og du vil som udgangspunkt være tilknyttet montagen.

I montagen udfører vi som oftest simple pakkeopgaver. Det drejer sig om forskellige produkter, som typisk gøres klar til salg i supermarkeder eller lignende.

Bogbinderiet udfører mange forskellige opgaver. Vi har bl.a. maskiner og rammer til at fremstille produkter i forskelligt karton mv. Herudover producerer vi medaljeæsker til Ordenskapitlet.

Om dig

Jobbet stiller store krav til dig som menneske. Du skal helt grundlæggende kunne rumme at beskæftige dig med personer, som er dømt for meget grove forbrydelser. Der er tale om afsonere med meget forskellige udfordringer, kompetencer og behov. Du skal være positiv og tålmodig, og evne at sprede glæde og engagement omkring dig. Du skal, hvis du ikke allerede er værkmester, være indstillet på at gennemføre kriminalforsorgens interne værkmesteruddannelse.

Vi stiller ikke krav til en bestemt fagfaglig grunduddannelse. Dog kræver vi, at du har erfaring med, samt flair for at arbejde med ”småfag”. Du skal være iderig og løsningsorienteret, og trives med kontakten til kunder.

Hvis du ikke allerede har truckcertifikat skal du være indstillet på at erhverve det hurtigst muligt.

For at opnå succes i stillingen kræver det, at man

  • Besidder evnen til at kunne balancere mellem det hårde i form af kontrol, sikkerhed og tryghed, og det bløde i form af resocialisering, støtte og motivation af den indsatte
  • Udstråler autoritet, er ansvarsbevidst og kan bevare roen og overblikket i konfliktsituationer
  • Evner at håndtere egne følelser i arbejdet med mennesker i krise, hvor man kan komme ud for vanskelige situationer og konflikter
  • Er fleksibel og selvstændig
  • Har en saglig og faglig tilgang til opgaveløsningen
  • Kan arbejde med mennesker med forskellige baggrund og fra forskellige kulturer
  • Accepterer nye ideer og initiativer til forandringer

Løn- og ansættelsesvilkår:

Hvis du allerede er ansat i kriminalforsorgen er stillingen med tiltrædelse 1. juni 2021 eller snarest derefter. For eksterne ansøgere vil stillingen som værkmester være med tiltrædelse den 1. august 2021.

Stillingen er en fast fuldtidsstilling med en ugentlig arbejdstid på 37 timer. Ansættelse sker i henhold til tjenestemandsloven. Lønindplacering sker i henhold til lønaftalen mellem kriminalforsorgen og Fængselsforbundet i Danmark og principperne om ny løn. Stillingen er indplaceret i løngruppe 2, hovedstatssats, eller med rette faglig uddannelse i løngruppe 3.

Ansættelsesområdet er Justitsministeriet med tilhørende institutioner.

Arbejdsstedet er Herstedvester fængsel, Holsbjergvej 20, Albertslund

Herstedvester fængsel er et lukket fængsel med 168 pladser. I fængslet sidder indsatte, som har begået grovere kriminalitet så som drab, grov vold, voldtægt eller anden sædelighedskriminalitet. En del af de indsatte er idømt forvaring.

Herstedvester fængsel har godt 200 glade, dygtig og engagerede medarbejdere. Medarbejdergruppen indeholder en meget stor og bred mangfoldighed af faggrupper. Det tværfaglige samarbejde omkring de indsatte fylder meget. For at være hos os skal du finde det interessant - i samarbejde med kollegaer - at gå på jagt efter de individuelle løsninger for den enkelte, der på en og samme tid imødekommer særlige behov og lever op til gældende regler.

Læs mere om Herstedvester fængsel her

Herstedvester fængsel er en del af kriminalforsorgen Sjælland, der omfatter 5 institutioner bestående af lukkede fængsler, et åbent fængsel, samt 2 institutioner, der består af flere arresthuse, 2 KiF afdelinger, Ungekriminalforsorgen, Intensiv Overvågning (fodlænke) og 1 pension, samt Områdekontoret i Ringsted.

kriminalforsorgen Sjælland har ca. 750 ansatte, fordelt på fængselsbetjente, værkmestre, socialrådgivere, lærere, sundhedsfagligt personale, pædagogiske assistenter, akademikere og administrative medarbejdere. For yderligere information om kriminalforsorgen henvises til www.kriminalforsorgen.dk

Hvis du allerede er ansat som tjenestemand i kriminalforsorgen skal du inden ansøgningsfristens udløb den 12, april 2021 kl. 12.00 uploade din ansøgning, samt anmode din nærmeste leder om en bedømmelse. Denne bedømmelse uploades senest ved indsendelsesfristens udløb den 16. april 2021 kl. 12.00.

For eksterne ansøgere er ansøgningsfristen er den 16. april 2021 kl. 12.00.

Samtaler forventes afholdt i uge 17 eller 18.

Det er en forudsætning for ansættelse, at du i forbindelse med en eventuel samtale giver dit samtykke til, at kriminalforsorgen må indhente og vurdere oplysninger om dig fra det Centrale Kriminalregister.

kriminalforsorgen opfordrer alle interesserede, uanset personlig baggrund, til at søge.

Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte enhedschef Anders Thal Rønneberg, tlf. 72556571

Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår er du velkommen til at kontakte HR-konsulent Mai-Britt Rasmussen, tlf. 72554595 eller HR-konsulent Michelle Mønster Petersen, tlf. 72555599


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Bygningsarbejder", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Albertslund.

Jobbet er oprettet på vores service den 23.3.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Bygningsarbejder
  • Albertslund
  • Fredag den 16. april 2021

Lignende jobs

  • Bygningsarbejder i København S

    Vi mangler medarbejdere til sammenstøbning af elementer til København Vi skal bruge 2 til 3 mand til at hjælpe med at sammenstøbe elementer i København på et større projekt.Om du er ene mand eller .
    • Bygningsarbejder
    • København S
    Få mere info
  • Bygningsarbejder i Glostrup

    Som vores nye projektleder bliver du en del af [xxxxx] Anlæg i Glostrup, hvor du får ansvar for alle typer råhus, byggeri og betonopgaver, som primært vil være på Sjælland.Du får ansvar, mas..
    • Bygningsarbejder
    • Glostrup
    Få mere info
  • Bygningsarbejder i Brøndby

    Produktionsmedarbejder til Pakketerminal Brøndby - aftenhold 2 dage om ugenBliv en del af vores teamNu kan du blive en del af vores professionelle team, som sorterer pakker med noget af den .
    • Bygningsarbejder
    • Brøndby
    Få mere info
  • Bygningsarbejder i Brøndby

    PostNord Søger produktionsmedarbejder til Pakketerminal Brøndby - Nathold deltid Bliv en del af vores teamNu kan du blive en del af vores professionelle team, som sorterer pakker med noget a..
    • Bygningsarbejder
    • Brøndby
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som bygningsarbejdere i Albertslund

Herunder ser du udviklingen i udbudte bygningsarbejder i Albertslund over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal bygningsarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte bygningsarbejdere i Albertslund over tid

Dato Alle jobs som bygningsarbejdere
26. juli 2024 3
25. juli 2024 3
24. juli 2024 3
23. juli 2024 3
22. juli 2024 2
21. juli 2024 3
20. juli 2024 3
19. juli 2024 3
18. juli 2024 3
17. juli 2024 3
16. juli 2024 3
15. juli 2024 3
14. juli 2024 3
13. juli 2024 3
12. juli 2024 3
11. juli 2024 3
10. juli 2024 3
9. juli 2024 3
8. juli 2024 3
7. juli 2024 3
6. juli 2024 3
5. juli 2024 3
4. juli 2024 3
3. juli 2024 3
2. juli 2024 3
1. juli 2024 3
30. juni 2024 3
29. juni 2024 3
28. juni 2024 3
27. juni 2024 3
26. juni 2024 3