Rekrutteringsfirma

Produktions- og Supply Chain Specialist, PP Møbler

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Allerød

Produktions- og Supply Chain specialist tidligt i sin karriere til førende unik high end møbelproducent


Vær med til at skabe PP Møbler version 2.0 ved udvikling af ERP-system, produktion og Supply Chain

PP Møbler fremstiller smukke og funktionelle møbler ved kompromisløst håndværk i absolut verdensklasse. Møblerne er baseret på tidløse design af Wegner og andre betydende arkitekter og designere. PP Møblers vision er bevarelse af de klassiske håndværksmæssige traditioner i Danmark kombineret med anvendelse af moderne teknologi. Virksomheden er familieejet, og er netop overgået til 3. generation.

Lige nu søger PP Møbler en nyuddannet produktions- og Supply Chain specialist til drift og udvikling af værdikæden fra indkøb til levering samt udvikling af PP Møblers ERP-system med henblik på, at løfte virksomhedens potentiale med behørig hensyntagen til virksomhedens håndværksmæssige traditioner og bæredygtige profil.

Optimer værdikæden for at sikre hurtigere levering, øget omstillingsevne i produktionen og lavere produktionsomkostninger

Virksomhedens kultur og tradition er præget af absolut idealisme ift. valg af materialer, håndværksmæssig kvalitet, eksperimenterende tilgang til udnyttelse af træets muligheder, samt anvendelse af teknologi til at øge de håndværksmæssige muligheder. Virksomheden producerer æstetiske møbler, der skaber glæde, livskvalitet og velvære i de omgivelser hvor møblerne indgår. PP Møbler tilrettelægger produktionen med størst muligt hensyn til arbejdsmiljø, klima og naturskabte ressourcer.

PP Møbler har ca. 60 ansatte hvor de ca. 50 er beskæftiget i produktion og Supply Chain. I tæt samarbejde med CEO og den øvrige ledergruppe bliver du involveret i værdikæden fra indkøb, ordrehåndtering, produktion, lager og distribution til kunde eller forhandler samt virksomhedens ERP-system. Dit overordnede ansvar er at bidrage til udvikling af en agil omkostningseffektiv værdikæde fra Sourcing af råmaterialer til levering til kunden og de daglige arbejdsopgaver består bl.a. i at:

  • Deltage i den daglige produktionsplanlægning i tæt samarbejde med salg og teamlederne i produktionen
  • Udvikle virksomhedens ERP-system (Navision) så det i højere grad understøtter virksomhedens samlede drift
  • Bidrage til at skabe en sammenhængende og robust struktur, proces og planlægning i den samlede værdikæde fra indkøb til levering, hvor salgsafdelingen og team ledere i produktionen er vigtige aktører
  • Implementering af teknologi og systemer til optimering af værdikæden samtidig med at de håndværksmæssige traditioner bibeholdes

Virksomheden er hovedsageligt ordreproducerende med en mindre produktion til lager. Du får meget stor frihed til at udvikle og sætte dit præg på denne værdikæde så længe virksomhedens tradition, kultur og værdier tages i betragtning. Du refererer til PP Møblers CEO.

Produktions- og Supply Chain specialist, der brænder for unikt møbeldesign og kompromisløst håndværk

Du har enten netop afsluttet din uddannelse inden for cand.merc. SCM, Produktionsingeniør eller lign. – alternativt har du et par års relevant erhvervserfaring efter studiet. Du er teoretisk velfunderet inden for moderne principper inden for produktion og Supply Chain og du har et stærkt ønske om at udvikle din karriere i en mindre produktionsvirksomhed hvor du bliver involveret i hele virksomhedens drift. Du har en stærk interesse for it og teknologi og har du lettere erfaring med programmering er det en fordel men ikke et krav.

Derudover har du følgende kompetencer og erfaringer:

  • Med din interesse og forståelse for it og teknologi evner du at udvikle PP Møblers ERP-system og identificere muligheder for at anvende teknologi i produktionen
  • I kraft af dine analytiske evner, empati, naturlige nysgerrighed og kommunikationsevner forstår du virksomhedens DNA værdikæde og hvad der skal til for at drive den nødvendige udvikling med respekt for virksomhedens stærke værdigrundlag


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Bygningsarbejder", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Allerød.

Jobbet er oprettet på vores service den 24.3.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Bygningsarbejder
  • Allerød

Lignende jobs

  • Process Professional til Drug Substance Production

    Har du lyst til at arbejde i en produktionsafdeling i rivende udvikling? Er du omstillingsparat og lærenem?Så er du måske vores nye kollega i Drug Substance Production, der er en dynamisk og de..
    • Bygningsarbejder
    • Hørsholm
    Få mere info
  • Production Supporter

    Do you have experience with aseptic work and cell culture processes (CEF), and do you like to take on a great professional responsibility and always ensure your process is compliant? Then you might..
    • Bygningsarbejder
    • Kvistgård
    Få mere info
  • [xxxxx]søger medarbejdere indenfor elektronikmonta...

    Føler du dig hjemme i et produktionsmiljø, hvor ambitionerne er høje og kvaliteten er altafgørende? Brænder du for at være en del af et produktionsteam med kompetente og loyale kollega..
    • Bygningsarbejder
    • Nordsjælland
    Få mere info
  • Production Area Cleaner

    Do you pay attention to detail? Do you enjoy working in a team? Are you skilled and dedicated in creating a clean and orderly environment?The positionAs a Production Area Cleaner, you will be..
    • Bygningsarbejder
    • Hørsholm
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som bygningsarbejdere i Allerød

Herunder ser du udviklingen i udbudte bygningsarbejder i Allerød over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal bygningsarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte bygningsarbejdere i Allerød over tid

Dato Alle jobs som bygningsarbejdere
18. september 2024 2
17. september 2024 2