[xxxxx] søger en produktionstekniker

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Assens

WaterCare søger en produktionstekniker til process- og maskinoptimering samt kvalitetssikring

Synes du det er spændende at arbejde med større produktionsmaskiner? Og har du et godt øje for at optimere og standardisere arbejdsprocesser, så det fulde potentiale bliver udnyttet og den højeste kvalitet opnås?

Så er denne stilling lige noget for dig.

Hos WaterCare har vi for nyligt udvidet vores produktionskapacitet markant, for at følge med den stigende efterspørgsel vi oplever på vores produkter. Derfor søger vi nu en dygtig produktionstekniker til vores Produktions Tekniske Afdeling (PTA), til at standardisere og optimere vores interne arbejdsprocesser, optimere vores maskinpark, løse driftstekniske udfordringer og tilsikre at vores kvalitet altid forbliver i top.

Dine primære arbejdsområder vil være:

  • Optimere og standardisere daglige arbejdsprocesser, i både vores montage- og støbeafdeling

  • Løse driftstekniske udfordringer i samarbejde med afdelingens smede

  • Indkøre og produktionsmodne nye produkter, i samarbejde med udviklingsafdelingen

  • Optimere og sikre høj kvalitet, på både vores støbte emner og færdigmonteret emner

  • Udarbejde arbejdsbeskrivelser

  • Optimere maskin- og formlayoutet, maskindriften og omstillingen af forme på vores rotationsstøbemaskiner

Hvem er du?

Til denne stilling vil du ved ansættelse blive uddannet og oplært i de tekniske aspekter der gør sig gældende for god rotationsstøbning og generel bearbejdning i PE-plast. Vi forestiller os at du til denne stilling har en maskin/produktionsteknisk baggrund som f.eks. produktionsteknolog, maskintekniker, maskinmester, produktionsingeniør eller lignende.

Derudover forestiller vi os at:

  • Du er vedholdende, ansvarsfuld, systematisk tænkende og har en struktureret tilgang til problemløsning

  • Du har relevant erfaring med produktionsteknisk arbejde, herunder optimering og standardisering af processer og eventuel kvalitetssikring

  • Du er en praktisk person, hvor hænderne er godt skruet på, da PT-arbejdet både består af administrative- og praktiske hands-on opgaver, i tæt samarbejde med produktionen

Vi tilbyder en stilling hvor du i høj grad får mulighed for at sætte dit præg på produktionens gang og med stor mulighed for at vokse i rollen. Du får mulighed for at udvide dine kompetencer inden for mange spændende produktionstekniske områder og du vil opleve meget bredde og alsidighed i opgaverne, med stor frihed og tillid til din løsningstilgang og idéer.

Hvem er WaterCare ApS?

WaterCare er en dansk produktionsvirksomhed, der har specialiseret sig i produkter til forbedring af miljøet i de danske fjorde, vandløb og andre recipienter. I en tid med stadigt større fokus på vandmiljøet finder vi det hos WaterCare naturligt at beskæftige os med produkter, som kan rense og håndtere spilde-, regn-, og overfladevand.

Vi er en virksomhed med godt 30 motiverede medarbejdere. I WaterCare får du mulighed for at opleve dine idéer blive til virkelighed inden for kort tid, og du vil opleve den gode dynamik der opstår, når alle afdelinger arbejder sammen om et fælles formål.

Alle vores produkter er udviklet og dansk produceret in-house i vores egen produktion i Assens / Fyn, hvor vi bl.a. rotationsstøber og svejser vores egne produkter i plast.

Hvis du har spørgsmål til jobbet er du velkommen til at kontakte Produktionschef Claus Grønlund Andersen på tlf. 23431308 eller på mail [email protected]

Vi ønsker stillingen besat hurtigst muligt og læser derfor ansøgningerne løbende, så send din ansøgning til os på mail hurtigst muligt.

Ansøgning + CV sendes til [email protected] mærket "job som produktionstekniker”.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Bygningsarbejder", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Assens.

Jobbet er oprettet på vores service den 16.8.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Bygningsarbejder
  • Assens
  • Onsdag den 09. november 2022

Lignende jobs

  • Bygningsarbejder i Odense C

    1 Allround betonarbejdere med erfaring til Odense søgesFor en virksomhed søger vi 1 betonarbejder/ jernbinder med god erfaring til et job i Odense Du skal kunne lave alt inden for beton arbejde, el..
    • Bygningsarbejder
    • Odense C
    Få mere info
  • Bygningsarbejder i Årslev

    Institution Midtfyn søger pr.1.september 2024 eller snarest muligt derefter 1 værkmester/værkmester på prøve (tjenestemandsstilling) til beskæftigelsen på Søbysøgård Fængsel, lukket afdeling. V..
    • Bygningsarbejder
    • Årslev
    Få mere info
  • Bygningsarbejder i Middelfart

    Er du elektriker og leder du efter nye udfordringer, hvor din erfaring og faglige kunnen vil blive efterspurgt og værdsat, er det lige dig vi mangler. Vi tilbyder et selvstændigt job i en afdelin..
    • Bygningsarbejder
    • Middelfart
    Få mere info
  • Bygningsarbejder i Aarup

    Micro Technic søger en erfaren og alsidig service- og produktionsmedarbejder til vores dynamiske team. Hvis du har en solid håndværksmæssig baggrund og interesse for produktion, har vi den perfekte..
    • Bygningsarbejder
    • Aarup
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som bygningsarbejdere i Assens

Herunder ser du udviklingen i udbudte bygningsarbejder i Assens over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal bygningsarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte bygningsarbejdere i Assens over tid

Dato Alle jobs som bygningsarbejdere
2. juli 2024 6
1. juli 2024 5
30. juni 2024 6
29. juni 2024 6
28. juni 2024 6
27. juni 2024 6
26. juni 2024 6
25. juni 2024 6
24. juni 2024 6
23. juni 2024 7
22. juni 2024 7
21. juni 2024 7
20. juni 2024 7
19. juni 2024 7
18. juni 2024 7
17. juni 2024 7
16. juni 2024 7
15. juni 2024 7
14. juni 2024 7
13. juni 2024 7
12. juni 2024 6
11. juni 2024 6
10. juni 2024 6
9. juni 2024 6
8. juni 2024 6
7. juni 2024 6
6. juni 2024 6
5. juni 2024 6
4. juni 2024 6
3. juni 2024 6
2. juni 2024 5