Tekniker til mikrobielle dyrknings- og recoveryprocesser i udviklingsproduktion

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Bagsværd

  • Manufacturing
  • Bagsværd

Tekniker til mikrobielle dyrknings- og recoveryprocesser i udviklingsproduktion

Brænder du for gæring, recovery- og oprensning af protein fra mikrobielle værter såsom gær og E.coli? Vil du gerne arbejde hos verdens førende insulinproducent og videreudvikle dine kompetencer inden for mikrobiel dyrkning i et fagligt stærkt og dynamisk miljø, hvor to dage sjældent er ens?
Så er du måske vores nye tekniker i non-GMP pilotanlægget for mikrobiel gæring og recovery i Microbial Upstream Development.

Afdelingen og teamet

I Upstream Development udvikler vi dyrknings- og recoveryprocesserne for de celler, som udtrykker den Aktive Farmaceutiske Ingredienser (API) i Novo Nordisks lægemidler. Afdelingen er fordelt på tre teams, som arbejder med hhv. mikrobielle og mammale dyrkningsprocesser og automatisering.
I vores team, Microbial Upstream Development, er vi ca. 20 medarbejdere, som arbejder med de mikrobielle gærings- og recoveryprocesser for API produktion til prekliniske og kliniske studier for nye lægemiddelkandidater.
Vi arbejder både med udvikling, opskalering og non-GMP produktion af API, og du vil indgå i den del af teamet der arbejder i vores non-GMP pilotanlæg 3BM, hvor vi står for gærings- og recoveryproduktion af API til nonkliniske studier og udviklingsarbejde.
Til dagligt vil du arbejde tæt sammen med andre laboranter, teknikere og scientists, som arbejder målrettet imod at levere API til vores kunder og udviklingsprojekter i rette kvalitet til rette tid.

Jobbet

Som tekniker i 3BM pilotanlægget arbejder du sammen med et dygtigt, top-engageret og selvstændigt hold bestående af 6 teknikere og laboranter om at drifte vores anlæg og utilities, så vi altid er klar til produktion. Faciliteten består af 200 L gæringstanke, diverse filtreringssystemer (Vibro, DCF og centrifugering), refoldnings- og solubiliseringsudstyr samt et ÄKTA søjle-oprensningssystem. Dertil kommer utilities, medie- og solventblanderi og killanlæg. Vi råder også over et laboratorie, hvor vi dagligt behandler og analyserer prøver fra produktionen. Laboratoriet er fortsat under udvikling, og du kan få en central rolle i opbygningen af dette. Det samme gør sig gældende for mange andre dele af faciliteten. Da vi er en nyopstartet pilot står vi selv for alle opgaverne i faciliteten, så vi kan garantere en alsidig arbejdsdag.
I samarbejde med forskellige scientists er I som team ansvarlige for at køre gærings- og recoveryproduktionerne i anlægget, og da det ofte er første gang processerne rammer en storskala produktion skal der tænkes i nye, smarte og fleksible løsninger og smidige processer. Vi kører processerne til og med første oprensningstrin eller tidligere.
I 3BM sætter vi en ære i at få tingene til at lykkes, vi gør det sammen og vi får altid leveret med gå-på-mod, humor og teamspirit.
Stillingen er på daghold og vi er ved at etablere en vagtordning for teamet, så på sigt vil en fast vagttelefon hver 5.-6. uge blive en del af jobbet.
Vi tilbyder dig et udfordrende og innovativt miljø med forskellige opgaver, tæt samarbejde med dygtige kollegaer samt fokus på udvikling af dine faglige og personlig kompetencer.

Kvalifikationer

Du er uddannet laborant, kemotekniker, procesteknolog eller lignende, og du har erfaring med gærings-, recovery- eller oprensningsprocesser, samt med at arbejde i udviklings-, produktions- eller pilotanlæg. Du har kendskab til at arbejde med LEAN, og det falder dig naturligt at arbejde løsningsorienteret, når f.eks. en produktion skal køre for første gang.
Du bliver motiveret af at arbejde i et team med mange fagligheder der skal spille sammen. Du kommer med et godt drive, og er ikke bange for at tage fat og tage ansvar for, at vi finder løsninger og får fulgt tingene til dørs. Du er god til at bevare overblikket og du trives med en omskiftelig hverdag.
Samarbejde og troværdighed er i fokus, og vi lægger stor vægt på altid at udvikle teamet og løfte i flok - derfor søger vi en der ser sig selv om en teamplayer der kan bidrage positivt til vores afdeling.

Hos Novo Nordisk bruger vi vores kompetencer og dedikation til at hjælpe folk med diabetes og andre kroniske lidelser og herved forbedre deres liv.

Kontakt

Vil du vide mere om stillingen kontakt da teamleder Sofie Dahl Tolstrup på 30776992.

Ansøgningsfrist

D. 29. november 2020. Der bliver løbende indkaldt til samtaler.

Millions rely on us
To work for Novo Nordisk you will need the skills, dedication and ambition to change lives for the better for millions of patients living with diabetes and other chronic diseases. In exchange, we offer the chance to be part of a truly global workplace, where passion and engagement are met with opportunities for professional and personal development.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Bygningsarbejder", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Bagsværd.

Jobbet er oprettet på vores service den 12.11.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Bygningsarbejder
  • Bagsværd

Lignende jobs

  • PÅ VEGNE AF COPENHAGEN SENSOR TECHNOLOGY A/S SØGER...

    Kan du lide at arbejde i et godt og til tider tempofyldt miljø med meget alsidige opgaver, så er vi måske et match. Copenhagen Sensor Technology A/S er en mindre produktionsvirksomhed m..
    • Bygningsarbejder
    • Storkøbenhavn
    Få mere info
  • Associate Manager - Evening production

    Associate Manager for evening production Do you want to be a part of the production team in a company with a unique impact on global healthcare? Grab this opportunity to join a rapidly growing..
    • Bygningsarbejder
    • Søborg
    Få mere info
  • Production Planner

    Senior/Production PlannerDo you want to be a part of the Supply Chain in a company with a unique impact on global healthcare? Grab this opportunity to join a rapidly growing company, ready to .
    • Bygningsarbejder
    • Søborg
    Få mere info
  • Medarbejder søges til pumpemontage

    Hos Alfa Laval går vi altid den ekstra kilometer for at overvinde de sværeste udfordringer. Vores mål er at skabe succes sammen med vores kunder, mennesker og planet. Det kan du kun opnå ved at hav..
    • Bygningsarbejder
    • Søborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som bygningsarbejdere i Bagsværd

Herunder ser du udviklingen i udbudte bygningsarbejder i Bagsværd over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal bygningsarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte bygningsarbejdere i Bagsværd over tid

Dato Alle jobs som bygningsarbejdere
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 1