Syntesetekniker til API produktion

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ballerup

Vil du gøre en forskel dagligt i et super velfungerende team?


Har du en teknisk uddannelse og har du forståelse for GMP? Kunne du tænke dig et job, hvor du dagligt er med til at gøre en stor forskel for mennesker med psoriasis? I LEO Pharma bliver du en del af en virksomhed, der gør en forskel for mange millioner mennesker i verden hver dag.

Alsidigt job med mange manuelle processer og dokumentation


Det er teamets ansvar på sikker og effektiv vis at fremstille den API, der bruges til al psoriasis medicin leveret fra LEO Pharma. Dit job vil primært have fokus på produktionen af én af de tilhørende intermediater på APIens synteserute. Dette gør du sammen med andre synteseteknikere og i løbende dialog med teamets kemikere. Du skal være klar på at arbejde på et ældre anlæg, hvor en stor del af arbejdet er manuelt. Selv om vi gør alt for at minimere det, er der stadig løft og manuelle håndteringer, der kræver en god fysik. Du skal:

  • Varetage kemiske synteser
  • Dokumentere i henhold til GMP-regler
  • Håndtere administrative opgaver som batch reviews og varebestilling
  • Rengøre udstyr og hjælpe med til at holde området skarpt
  • Deltage ved afvigelser og i projektarbejde

Du skal være klar til at indgå i en organisation, der arbejder målrettet med Lean. Vi holder daglige TEAMS møder med fokus blandt andet på stabil produktion, housekeeping, sikkerhed og optimering. Arbejdstiden er normeret til 37 timer om ugen på dagvagt.

Erfaring med produktion og organisk syntesekemi


Vi leder efter en kollega, der har erfaring med organisk syntesekemi fra anden produktionsvirksomhed. Du skal have forståelse for at arbejde efter strenge myndighedskrav og derfor aldrig går på kompromis med kvaliteten i dit arbejde. Du skal kunne følge en instruktion til punkt og prikke og have styr på detaljerne. Samtidig er det afgørende, at du kan lide at være en del af et team, som selv står for dagligdagens planlægning. Samarbejde, hjælpsomhed og fleksibilitet er nøgleord. Derudover rummer din profil:

  • En teknisk uddannelse som procesteknolog, laborant eller lignende
  • Evnen til at overskue mange delprocesser samtidigt og bruge ventetid fornuftigt, fx til oprydning
  • Handlekraft – du tager selv action, hvis du ser, at der er noget, der skal gøres
  • Godt humør og viljen til at finde en løsning, hvis tingene ikke går som planlagt

Dit nye team


Du får 12 gode kolleger på LEO Pharmas site i Ballerup fordelt på ni teknikere, to kemikere og en leder. Du kan glæde dig til at blive en del af et super velfungerende team, hvor humøret er højt og viljen til at støtte og hjælpe hinanden altid er til stede. Vi tror selv på, at det er den primære årsag til, at udskiftningen i teamet er meget lav.

Kontakt og ansøgning


Send venligst din ansøgning med CV senest den 11. februar 2022. Vær venligst opmærksom på, at vi behandler ansøgningerne løbende, og vi lukker processen, når vi har fundet den rigtige kandidat.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning.

Om LEO Pharma


I LEO Pharma er vi pionerer. Vi hjælper mennesker med hudsygdomme med at leve bedre liv ved at tænke dermatologi videre end bare huden. Vi er forrest, når det gælder udvikling af nye lægemidler til dermatologi, og vi driver udviklingen fremad med viden, samarbejde og nysgerrighed. Sammen udforsker vi nye ideer og får dem til at ske. Vi gør dette med gensidig respekt og en fælles følelse af et større mål, der er afspejlet i vores kultur og fælles forpligtelse til at hjælpe andre. For os handler det om konstant om at forbedre og udvide, hvad der er muligt – for hinanden, vores virksomhed og ikke mindst vores patienter.

LEO Pharma har hovedkontor i Danmark og har 5.500 medarbejdere globalt. Sammen hjælper de 76 millioner patienter i 130 lande. I 2020 genererede LEO Pharma en nettoomsætning over 10 mia. kr. Læs mere på leo-pharma.com


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Bygningsarbejder", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Ballerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 20.1.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Bygningsarbejder
  • Ballerup
  • Fredag den 11. februar 2022

Lignende jobs

  • PÅ VEGNE AF COPENHAGEN SENSOR TECHNOLOGY A/S SØGER...

    Kan du lide at arbejde i et godt og til tider tempofyldt miljø med meget alsidige opgaver, så er vi måske et match. Copenhagen Sensor Technology A/S er en mindre produktionsvirksomhed m..
    • Bygningsarbejder
    • Storkøbenhavn
    Få mere info
  • Associate Manager - Evening production

    Associate Manager for evening production Do you want to be a part of the production team in a company with a unique impact on global healthcare? Grab this opportunity to join a rapidly growing..
    • Bygningsarbejder
    • Søborg
    Få mere info
  • Production Planner

    Senior/Production PlannerDo you want to be a part of the Supply Chain in a company with a unique impact on global healthcare? Grab this opportunity to join a rapidly growing company, ready to .
    • Bygningsarbejder
    • Søborg
    Få mere info
  • Medarbejder søges til pumpemontage

    Hos Alfa Laval går vi altid den ekstra kilometer for at overvinde de sværeste udfordringer. Vores mål er at skabe succes sammen med vores kunder, mennesker og planet. Det kan du kun opnå ved at hav..
    • Bygningsarbejder
    • Søborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som bygningsarbejdere i Ballerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte bygningsarbejder i Ballerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal bygningsarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte bygningsarbejdere i Ballerup over tid

Dato Alle jobs som bygningsarbejdere
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 1
19. august 2024 1