Generalister med stærke analyse- og formidlingsevner til den tværgående og strategiske produktionsstyring i Vurdering...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Billund

Er du stærk til at organisere processer samt sikre fremdrift? Har du evnen til at analysere og formidle tal overskueligt og informativt? Kan du fastholde overblikket i pressede situationer og håndtere mange opgaver på en gang? Så er du måske en af vores nye medarbejdere, der skal sikre kvalitet i vores produktionsstyring og sikre implementering af projekter og processer.

Vurderingsstyrelsen har ansvaret for at vurdere alle landets ejendomme. Vurderingerne udgør grundlaget for årlige ejendomsskatter på ca. 45 mia. kr. Vi er midt i en spændende og dynamisk udviklingsproces med et nyt ejendomsvurderingssystem, der har stor politisk bevågenhed. Vi er derfor fokuserede på at implementere vores processer og projekter effektivt og til tiden. Her har vi brug for dig og dine kompetencer til at drive analysearbejder og processer af strategiske problemstillinger.

Kontor for Produktionsstyring
Produktionsstyringskontoret er drivkraft og koordinerende samlingspunkt for den centrale strategiske produktionsstyring i styrelsen. Produktionsstyringskontoret udarbejder datagrundlag og beslutningsoplæg for de ledelsesmæssige prioriteringer af produktionen og er bindeleddet, der sikrer koordinering af produktionen på tværs af Vurderingsstyrelsen.

Produktionsstyringskontoret har ansvaret for at:

  • udvikle, operationalisere og implementere produktionsstyringen i styrelsen
  • udarbejde ledelsesinformation og beslutningsoplæg til ledelsen i forhold til status på produktionen og oplæg til nye prioriteringer
  • gennemføre løbende analyser af produktionen samt opfølgning på realisering af driftsmål
  • udvikle, designe og vedligeholde data og værktøjer til produktionsstyring.

Dig og dine opgaver
Du skal i tæt samarbejde med forskellige faggrupper og ledere – både centralt og i vores driftscentre – understøtte og drive analysearbejder og processer i Vurderingsstyrelsen.

Dine arbejdsopgaver forventes at omfatte flere af efterfølgende punkter:

  • etablering, planlægning og implementering af projekter.
  • drive analysearbejder og processer af tværgående, strategiske problemstillinger
  • udarbejde beslutningsoplæg til vores direktion om strategiske fokusområder.

Du er handlekraftig og evner hurtigt at sætte dig ind i nye problemstillinger og omsætte og oversætte viden til gavn for forretningen. Du kan analysere og omsætte store mængde data til en forretningskontekst. Der er ikke krav om forudgående faglig indsigt i Vurderingsområdet - vi vil sikre en god og faglig kollegial støtte og sparring.

Da dit arbejde i høj grad afhænger af et godt samarbejde med fagligt kompetente medarbejdere og ledere, er du en person, der nemt skaber gode relationer og tager udgangspunkt i et godt samarbejde. Vi forventer, at du er metodisk og evner både at skabe overblik og dykke ned i detaljer. Du trives i et omskifteligt miljø, og med dit gå-på mod og dit gode humør kan du lede projekter og processer bredt i Vurderingsstyrelsen.

Din profil
Vi søger en profil, der:

  • har en relevant videregående uddannelse, fx cand.scient.pol., cand.oecon., cand.polit., cand.merc. eller lignende samfundsvidenskabelig uddannelse.
  • har en solid analyse- og talforståelse, stort kendskab til Excel og gerne erfaring med brug af Business Objects, Qlik eller SAS.
  • har gode kommunikative evner og kan formidle data- og talmateriale på en overskuelig og let forståelig måde.
  • gerne har nogle års erhvervserfaring fra en offentlig myndighed.

Ansøgning og kontakt
Send din ansøgning og CV samt andet relevant materiale via linket ”Søg stillingen” senest den onsdag den 11. august 2021. Vi forventer at holde 1. samtaler i uge 33 og 2. samtaler i uge 34. Du kan forud for 2. samtalen forvente en logik- og personlighedsanalyse.

Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte kontorchef Sara Ramskov Larsen på 72 37 10 01 eller chefkonsulent Lars Ellegaard på 72 38 92 39.

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til enhver tid gældende overenskomst for akademikere i staten (AC). Afhængig af dine kvalifikationer kan du blive ansat som fuldmægtig, special- eller chefkonsulent. Ansættelse vil være Skatteministeriet med tilhørende institutioner.

Dit arbejdssted er indtil videre Ny Østergade 9-11, 4000 Roskilde.

Forud for ansættelse indhentes referencer og straffeattest.

Tiltrædelse 1. oktober eller snarest muligt.

Vi opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Bygningsarbejder", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Billund.

Jobbet er oprettet på vores service den 2.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Bygningsarbejder
  • Billund
  • Onsdag den 11. august 2021

Lignende jobs

  • Grafisk produktionsmedarbejder til [xxxxx]

    Bygningsarbejder søges til organisation/virksomhed i 7100 Vejle
    • Bygningsarbejder
    • Vejle
    Få mere info
  • Erfaren montør til Tavlemontage

    Fleks Tavler har travlt og søger mekanisk dygtige medarbejder til opbygning og montage af tavlestel i vores produktion i Vejle. Du kommer til at indgå i et velfungerende team bestående af erfarne o..
    • Bygningsarbejder
    • Vejle
    Få mere info
  • Bygningsarbejder i Ribe

    Er du vild med processer og produktionsudstyr, så er nedenstående job sikkert noget for dig. For vores kunde i Ribe søger vi en medarbejder til et Try & Hire-vikariat på 12 uger til fast aftenh..
    • Bygningsarbejder
    • Ribe
    Få mere info
  • VVS-montør/-tekniker til Vejle Sygehus

    Er du VVS-montør/tekniker og leder du efter nye udfordringer, hvor din erfaring og faglige kunnen vil blive efterspurgt og værdsat, er det lige dig vi mangler.Vi tilbyder et selvstændigt job i en..
    • Bygningsarbejder
    • Vejle
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som bygningsarbejdere i Billund

Herunder ser du udviklingen i udbudte bygningsarbejder i Billund over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal bygningsarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte bygningsarbejdere i Billund over tid

Dato Alle jobs som bygningsarbejdere
7. september 2024 3
6. september 2024 3
5. september 2024 3
4. september 2024 3
3. september 2024 3
2. september 2024 3
1. september 2024 3
31. august 2024 3
30. august 2024 3
29. august 2024 3
28. august 2024 3
27. august 2024 3
26. august 2024 3
25. august 2024 3
24. august 2024 3
23. august 2024 3
22. august 2024 3
21. august 2024 3
20. august 2024 3
19. august 2024 3
18. august 2024 3
17. august 2024 3
16. august 2024 3
15. august 2024 3
14. august 2024 3
13. august 2024 2
12. august 2024 2
11. august 2024 2
10. august 2024 2
9. august 2024 2
8. august 2024 2