Rekrutteringsfirma

Faglært plastmager til aftenhold på Grundfos i Bjerringbro

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Bjerringbro

Har du erfaring som plastmager fra industrien og kunne tænke dig at prøve kræfter med en af Danmarks største virksomheder? Så har vi muligvis jobbet til dig!

Til Grundfos i Bjerringbro søger Adecco en dygtig plastmager.

Arbejdsopgaver

Vi søger en faglært plastmager til vores faste aftenhold på Grundfos i Bjerringbro. Du vil indgå i et team hvor dine opgaver bliver: overvågning af kvalitet, systematisk omstille og efterfølgende indkøre maskinerne, systematisk fejlfinding og problemløsning, tage emner fra ved maskinerne ved behov. Teamet består i dag af 21 plastmagere som dækker Dag-, Aften-, Nat- og Weekendhold.

Arbejdstiden for aftenhold: Mandag - Torsdag kl. 15.00-22.55 Fredag Kl. 14:30-21:30

Kvalifikationer

Din baggrund kan være plastmager eller lignende. Du er teknisk stærk og har flair for og trives med at være udførende i, at produktionen holdes kørende. Du sikrer i samarbejde med områdets teknikere, at vores produktionsanlæg kører optimalt.

Som person er du selvstændig, løsningsorienteret og omhyggelig. Du er serviceminded, da du arbejder for dine kolleger i resten af virksomheden. Du er bevidst om din rolle i virksomheden og du kender vigtigheden af det arbejde som du udfører. Du er struktureret i din måde, at arbejde på og har en stor kvalitets- og ordenssans. Du har et stort drive og er nysgerrig på, at løse udfordringer på højt fagligt niveau og du giver dig gerne i kast med alle typer af opgaver.

Derudover har du en systematisk tilgang til dine arbejdsopgaver og de udfordringer som du møder i dit arbejde. Du forstår både at trække på din viden samt dine kolleger i udfordrende situationer. Du er en person, som brænder for faglige udfordringer og samtidig søger at lære nye områder grundigt at kende, hvor du med dine faglige kompetencer kan gøre en forskel.

Ansøgningsfrist

Vi ser frem til at høre fra dig.

Adecco håndterer rekrutteringen på vegne af Grundfos, hvorfor alle henvendelser skal rettes til konsulenter hos Adeccos Grundfos-team på tlf. 3838 1145.

Skulle du have specifikke tekniske spørgsmål omkring stillingen, er du også velkommen til at kontakte Kasper Poulsen, Production supervisor, Grundfos: Mobil: +4531337234.

Vi kigger løbende de indkomne ansøgninger igennem, og tager stillingen ned, så snart vi har fundet den rigtige kandidat.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Bygningsarbejder", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Bjerringbro.

Jobbet er oprettet på vores service den 9.11.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Bygningsarbejder
  • Bjerringbro

Lignende jobs

  • Bliv produktionsmedarbejder hos Dansand

    JobbetJobbetVi søger en medarbejder til produktionen hos Dansand. Vi forestiller os, at du måske har en baggrund som procesoperatør eller produktionsmedarbejder.Dansand producerer kvartssand, som h..
    • Bygningsarbejder
    • Midtjylland
    Få mere info
  • Montagearbejder til dag- eller aftenhold i Kolding

    Vi søger en dygtig og engageret montagearbejder til vores team med start hurtigst muligt. Stillingen er i første omgang tidsbegrænset til og med uge 42, men der er mulighed for forlængelse.Dine kva..
    • Bygningsarbejder
    • Midtjylland
    Få mere info
  • Lager-og produktionsmedarbejdere søges til Esbjerg

    Lager- og produktionsmedarbejdere søges til EsbjergLager- og produktionsmedarbejdere søges til EsbjergHar du erfaring med lager- og/eller produktionsarbejde/montageopgaver?Vi søger medarbejdere pri..
    • Bygningsarbejder
    • Midtjylland
    Få mere info
  • Production worker for company in Give

    About the jobAbout the jobJoin our team of production workers at Danpo in Give.We are currently looking for additional team members in Give. If you are seeking a flexible job that allows you to pla..
    • Bygningsarbejder
    • Midtjylland
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som bygningsarbejdere i Bjerringbro

Herunder ser du udviklingen i udbudte bygningsarbejder i Bjerringbro over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal bygningsarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte bygningsarbejdere i Bjerringbro over tid

Dato Alle jobs som bygningsarbejdere
19. august 2024 1
18. august 2024 1
17. august 2024 1