Rekrutteringsfirma

Produktionsingeniør til international virksomhed i vækst

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Praktik - Bramming

For Cold Jet i Bramming søges en projekt-/produktionsingeniør der kan lede initiativer, sætte retning og drive nye udviklingstiltag inden for produktion, supply chain og kvalitet.

Om virksomheden

Cold Jet er beliggende i Bramming ved Esbjerg, tæt på den vestjyske motorvej, og er verdens største og førende inden for CO2-/tørisproduktionsmaskiner. Cold Jet er en global virksomhed med hovedsæde i USA og afdelinger i flere lande. Virksomheden er inde i en god og spændende udvikling i et stærkt stigende marked.

Cold Jet er ekspert i miljøvenlige og bæredygtige løsninger og med mere end 10.000 anlæg over hele verden, er virksomheden markedsledende inden for sit felt. Det danske kontor og den danske produktionsenhed ligger i Bramming, hvor du vil få 27 kollegaer.

Om stillingen og dine opgaver

Du vil med reference til produktionschefen få en stilling med mange forskelligartede opgaver inden for produktionsoptimering, kvalitet og supply chain. Her vil du få rig mulighed for at bruge din viden til at forbedre processer og teknologier i et kompetent og dedikeret team i en international organisation.

For at trives og få succes i rollen er det vigtigt, at du kan arbejde selvstændigt og har en praktisk tilgang til projekterne. Du skal kunne analysere og forstå udfordringerne fra et forretningsperspektiv, men samtidig skal du også udfordre dine kollegaer og finde frem til den rigtige løsning.

Du vil blive ansvarlig for at starte nye projekter op, hvor du sikrer klare målsætninger, sætter delmål, laver tidsplaner og ikke mindst risikovurderer de forskellige trin i projekterne.

Nogle af dine konkrete projekter vil være:

  • ERP-/MRP-udvikling og herunder implementering af realtids produktions- og lagerstyring via mobile manufacturing-/warehouse-systemer
  • udvikling og implementering af ressourceplanlægning og dataopsamling i ERP-/MRP-system
  • udvikling og vedligehold af kvalitetsstyring og forbedringsprogrammer
  • PTA-opgaver
  • indkøbs- og leverandørudvikling
  • etc.

Foruden de konkrete projekter, hvor du er projektansvarlig, vil du også have en række opgaver i den daglige produktionstyring af tørismaskiner til Cold Jets globale marked.

Din baggrund

Du har en teoretisk baggrund, eksempelvis som produktionsingeniør eller lignende, samt en stor interesse i udvikling og ledelse af projekter. Erfaringsmæssigt kan du have alt fra et par års erfaring til mere. Det vigtigste er dit drive og initiativ samt en grundlæggende indsigt og forståelse af en virksomheds styresystemer.

Du er resultatorienteret og tænder på udfordrende opgaver og profitable resultater. Du er en selvstarter, når alle fakta og informationer er undersøgt og tilgængelige, og du har fokus på detaljen og holder af variation og forandring. Du har en logisk og systematisk tankegang og tager gerne ansvaret inden for dit kompetence- og ekspertiseområde.

Du trives med at have mange bolde i luften på samme tid - og du holder aftalte deadlines. Du er den drivende kraft bag konstante optimeringer af måden, der arbejdes på, og du har en positiv livsindstilling, er ærlig og evner at tale med kollegaer på alle niveauer og i alle funktioner.

Du er en god holdspiller med et godt humør, og gennem din adfærd formår du at skabe respekt om din person. Du stiller store krav til dig selv, og du brænder for at skabe resultater.

Cold Jet tilbyder

Du tilbydes en spændende og udfordrende stilling i en virksomhed med en stærk kultur, stor vækst og et godt navn i branchen. Gagepakke på et konkurrencedygtigt niveau - efter aftale - med pensionsordning og sundhedssikring.

Lad os starte dialogen

Ser du et muligt match imellem dine ønsker og stillingens krav, så lad os starte dialogen. Du er meget velkommen til at kontakte seniorkonsulent Jonas Jørgensen, Pay-Back specialist rekruttering på tlf. 3152 8191 eller pr. mail: [email protected].

______________________________________

Om Cold Jet

Cold Jet i Bramming er ejet af det amerikanske selskab af samme navn. Virksomheden producerer og sælger tørisproduktionsanlæg og rengøringsmaskiner over hele verden og var den første leverandør på markedet af maskiner til rengøring via overfladebehandling med tøris for mere end 35 år siden. Virksomheden er i dag den største leverandør på verdensplan. Cold Jet har hovedkvarter i Cincinnati, Ohio, og har international repræsentation over hele verden. Yderligere informationer finder du på www.coldjet.com



Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Bygningsarbejder", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Bramming.

Jobbet er oprettet på vores service den 29.6.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Bygningsarbejder
  • Bramming

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som bygningsarbejdere i Bramming

Herunder ser du udviklingen i udbudte bygningsarbejder i Bramming over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal bygningsarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte bygningsarbejdere i Bramming over tid

Dato Alle jobs som bygningsarbejdere
5. juli 2024 1
4. juli 2024 1
3. juli 2024 1
2. juli 2024 1
1. juli 2024 1
30. juni 2024 1
29. juni 2024 1
28. juni 2024 1
27. juni 2024 1
26. juni 2024 1
25. juni 2024 1
24. juni 2024 1
23. juni 2024 1
22. juni 2024 1
21. juni 2024 1
20. juni 2024 1
19. juni 2024 1
18. juni 2024 1