VIKING søger Production Engineering Manager

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Esbjerg V

JOIN VIKING - and save lives for a living


VIKING Life-Saving Equipment A/S lever af at redde liv og vi er stolte af at være verdens førende leverandør af sikkerhedsprodukter, løsninger og serviceydelser til den globale maritime industri, og beskyttelsesbeklædning til brandvæsner globalt. Vores udstyr sørger hver dag for sikkerheden på bl.a. skibe, offshore installationer og brandvæsner. Sikkerhed er kernen i alt, hvad vi foretager os, og vores mission er at beskytte og redde menneskeliv.

Vær med til at redde liv
Vi søger en proaktiv Manager til PPE Production Engineering. PPE står for Personal Protective Equipment. Production Engineering afdelingen har ansvaret produktionsprocesserne af redningsdragter, branddragter og redningsveste. Produktionen foregår i Esbjerg og på fabrikker i Asien, Østeuropa og USA.

Med reference til VP Global Fire & PPE Products får du base i Esbjerg og ansvaret for et velfungerende globalt team bestående af otte medarbejdere fordelt på tre lokationer: tre i Esbjerg, tre i Asien og to i Østeuropa.

Teamet supporterer VIKINGs globale produktionsenheder. Ud over samarbejdet i teamet kan du se frem et godt og konstruktivt samarbejde med produktions- og udviklingsafdelingen.

Vi sørger selvfølgelig for, at du kommer godt om bord, hvorefter du vil stå i spidsen for følgende områder:

  • Personaleledelse
  • Produktionsdokumentation til produktionsenhederne
  • Inspektion og kvalitetskontrol af produktionsenhederne
  • Udvikling og implementering af produktionsmetoder og -teknologi
  • Optimering af produktionsmetoder, -processer og -flow
  • Fremstillingsomkostninger
  • Deltage aktivt i produktudviklingen med fokus på produktionsmodning
  • Udarbejdelse og vedligeholdelse af servicedokumentation
  • Tværorganisatoriske projekter

Afhængig af covid-restriktioner må du forvente 10-25 globale rejsedage årligt.

Din profil
Den ideelle person er en ”People Manager”, gerne med en produktionsbaggrund og erfaring fra tekstilindustrien. Du har en relevant uddannelsesmæssig baggrund og ledelseserfaring, og din ledelsesstil er motiverende og inkluderende. Har du erfaring med distanceledelse, vil det være en fordel.

På det personlige plan er din tilgang hands-on - du er iderig, kvalitetsbevidst og god til at skabe og pleje relationer. Du har kulturforståelse og et naturligst optimeringsgen, da du kontinuerligt skal have fokus på at forbedre processer. Du må meget gerne have erfaring fra en lignende stilling.

Da vores koncernsprog er engelsk, har du gode sproglige færdigheder på både dansk og engelsk. Geografisk bor du i Esbjerg-området - alternativt er du vant til at pendle dagligt til jobbet.

Vi tilbyder
Du kommer til at indgå i et inspirerende miljø, der byder på moderne teknologi og samspil med kompetente kolleger, som sætter pris på humor, arbejdsglæde og et godt arbejdsmiljø.

VIKING er en global arbejdsplads, hvor hovedparten af aktiviteterne retter sig mod udlandet. Vi har en stærk kultur og giver plads til den enkelte, fordi vi ved, at vi alle bidrager med noget særligt. Derfor investerer vi i vores medarbejdere og kan tilbyde unikke karrieremuligheder i en international organisation.

Du vil blive omfattet af en rigtig god kantineordning samt en velfungerende funktionærforening, som arrangerer forskellige sociale arrangementer. Derudover har vi en god sundhedsordning samt adgang til massage, fysioterapi og motionscenter.

Har du lyst til at blive en del af VIKING?
Alle ansøgninger modtages online via ”send ansøgning” i stillingsannoncen. Vi holder løbende samtaler og anbefaler, at du sender din ansøgning og dit CV straks. Alle ansøgninger behandles naturligvis fortroligt.

Tiltrædelse er snarest muligt, dog venter vi gerne på den rigtige. Sommerferie tager vi naturligvis hensyn til – skriv blot i din ansøgning, hvilke uger du har planlagt ferie.

Har du spørgsmål til stillingen eller VIKING, er du velkommen til at kontakte Senior Global HR Business Partner, People & Organization Jane Simonsen på mobil +45 2542 8269.

Læs mere på www.VIKING-life.com

#STAY SAFE


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Bygningsarbejder", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Esbjerg V.

Jobbet er oprettet på vores service den 25.5.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Bygningsarbejder
  • Esbjerg V

Lignende jobs

  • Bygningsarbejder i Fredericia

    Er du fleksibel og har gode samarbejdsevner? Så har vi brug for dig! Dit arbejde er en vigtig del af arbejdsprocessen på en byggeplads, og du vil dagligt komme i kontakt med andre håndværkere..
    • Bygningsarbejder
    • Fredericia
    Få mere info
  • Bygningsarbejder i Kolding

    Bygningsarbejder søges til organisation/virksomhed i 6000 Kolding
    • Bygningsarbejder
    • Kolding
    Få mere info
  • Bygningsarbejder i Nordborg

    [xxxxx] søger produktionsmedarbejdere hos Linak i Guderup.Der er tale om et Try & Hire-forløb, hvor du starter som vikar i 12 uger med henblik på en fastansættelse.Du kan se frem til at .
    • Bygningsarbejder
    • Nordborg
    Få mere info
  • Bygningsarbejder i Vejen

    Hvis du er uddannet plastmager og mangler nye faglige udfordringer, så er her en mulighed, som du bør kigge nærmere på. .
    • Bygningsarbejder
    • Vejen
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som bygningsarbejdere i Esbjerg V

Herunder ser du udviklingen i udbudte bygningsarbejder i Esbjerg V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal bygningsarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte bygningsarbejdere i Esbjerg V over tid

Dato Alle jobs som bygningsarbejdere
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0
4. juni 2024 0
3. juni 2024 0
2. juni 2024 0