Koordinator og administrator – genanvendelsesproduktion

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Farum

Kan du være administrativt omdrejningspunkt og Farum filialchefens stedfortræder?

Har du erfaring med ordrebehandling og varehåndtering samt den omkringliggende administration og koordinering? Har du også det nødvendige overblik til at være stedfortræder, når filialchefen er væk? Hvis du samtidig leder efter et job, hvor du har masser af indflydelse, så skal du læse videre nu.

Ordremodtagelse, produktionsplanlægning, koordinering, fakturering…
I Stena Recycling Farum åbner vores nye battericenter, hvor vi herfra skal sikre genanvendelsen af batterier fra fremtidens grønne danske bilpark. Samtidig køber vi jern, metal m.m.
Varerne kommer primært i lastbiler med flere ton blandet gods/skrot på ladet. Det skal vejes på vores brovægt, og indholdet skal tjekkes, så vi ved, at det matcher det aftalte.

Ansvaret for brovægten er den helt afgørende nøglefunktion, som du skal håndtere. Det medfører samtidig en masse koordinering med bl.a. kunder, kolleger i filialens produktion samt med kolleger i vores centrale administration. I overblik bliver dine primære opgaver:

· Produktions- og kørselsplanlægning samt koordinering – i tæt dialog med filialchefen
· Ordremodtagelse samt håndtering af ind- og udvejning af varer
· Dialog og koordinering med produktionen ift. de enkelte leveringer – kvalitetskontrol
· Håndtering af kundehenvendelser – både i skranken og via mail og telefon
· Håndtering af reklamationer
· Koordinering af afsætning af færdigvarer – med kolleger på hovedkontoret
· Fakturering

Filialens kontorpersonale består af dig og filialchefen. Det betyder, at du skal trives med at have et bredt og meget selvstændigt ansvar i en hverdag med fart på. Tænker du lidt som Pippi Langstrømpe, gør det ikke noget – det har jeg ikke prøvet før, så det kan jeg godt finde ud af. Arbejdstiden er 37 timer ugentligt.

Erfaring med koordinering, kundedialog, ordrebehandling og varehåndtering
Dit administrative ansvar gør, at du skal være skarp på forskellige dokumenter og IT-systemer. Din rolle som koordinator kræver overblik og evnen til at skifte fokus mange gange dagligt uden at blive stresset. Din store kontakt til både kunder og kolleger gør, at du skal elske at samarbejde, skabe god stemning og give god service. Da det er et nyt team, regner vi også med, at du er nysgerrig og ikke er bange for at spørge og komme med dine egne ideer, hvis du kan se, at vi kan gøre noget på en smartere måde. Derudover rummer dit CV:

· Erfaring med administration, ordrebehandling og varehåndtering
· Gode evner i MS Office og motivation for at lære at bruge Navision og Scanvægt

Din nye afdeling i Farum
Du kan se frem til at blive del af et nyt center, hvor du kan være med til at sætte rammerne. Filialen åbner 1. januar. Du kommer på måske det mest spændende tidspunkt, da vi netop har optimeret vores organisation, så vi kan forvandle et kæmpe potentiale inden for batterier til endnu mere succes.

Kontakt og ansøgning
Send venligst din ansøgning med CV via vores hjemmeside Vi holder løbende interview.

Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte filialchef Glenn Jensen på [email protected].

Så kan vi efterfølgende sætte et kald op, så vi kan sikre, at du har den helt rigtige forståelse af jobbet og dine mange muligheder.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Det starter med dig!
Når du træder ind i Stena Recycling, har du en sjælden mulighed for både at udvikle din karriere og være med til at skabe en bedre fremtid for os alle. De fleste steder kan begreber som bæredygtighed og klima godt blive lidt abstrakte. Hos os er det super konkret og lige netop det, vi har arbejdet med i rigtig mange år.
I Stena gør vi ikke tingene unødigt komplekse. Har du en god idé, og kan vi se, at den skaber værdi hos os eller hos kunderne, så er banen din. We care er vores måske vigtigste værdi, som alle ca. 3.000 kolleger i 7 lande kan spejle sig i. Det gælder fra sikkerhed – som altid er prioritet nummer 1 – til daglig interesse og omsorg for ens kolleger. I Danmark er vi ca. 375 medarbejdere fordelt på 17 filialer. Skal du være den næste så bare husk, at hos Stena starter alting med dig. Læs mere på stenarecycling.dk/karriere

Om Stena Recycling
Stena Recycling A/S er Nordens største genvindingsvirksomhed. I mere end 80 år har vi gået forrest i kampen for bæredygtighed, grøn omstilling og genanvendelse af affald. Når det gælder vores arbejdsplads, er vores pejlemærke, at det hele begynder med dig selv. Det er hver af os der hver dag har ansvaret for at skabe en god arbejdsplads. Det gør vi ved at være nysgerrige og opmærksomme. Det gør vi ved at tænke positivt og tro på, at vi altid kan lykkes, når bare vi spiller sammen som et hold. Det gør vi ved at tro på, at ethvert problem har en løsning.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Bygningsarbejder", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Farum.

Jobbet er oprettet på vores service den 29.11.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Bygningsarbejder
  • Farum
  • Onsdag den 29. december 2021

Lignende jobs

  • Vikarstilling: Vikar til produktionsmedarbejderfun...

    Hvad er Ellab, og om hvorfor du skal vælge Ellab som din næste arbejdspladsHvad er Ellab, og om hvorfor du skal vælge Ellab som din næste arbejdspladsEllab er en virksomhed i rivende udvikling. H..
    • Bygningsarbejder
    • Hillerød
    Få mere info
  • Industrial Worker At Growing Danish Company

    We are seeking a new industrial worker with EU residency for our team. We are a unique Danish niche company that can offer an exciting and challenging everyday life in an international environment..
    • Bygningsarbejder
    • Hillerød
    Få mere info
  • Arbejdsfolk til renovering af tag

    For et større projekt i Hillerød søger vi arbejdsfolk til renovering af tag. Du skal arbejde med bla:isolering, fjerne tag, hjælpe til at opsætte nyt og generel oprydning på byggepladsen. A..
    • Bygningsarbejder
    • Hillerød
    Få mere info
  • Gastekniker

    Vi uddanner dig gerne som gastekniker !!!! Vi søger en ny gastekniker til vores gasteam, du skal have et A-certifikat. God løn. Tiltrædelse hurtigst muligt. Vi udfører gasservice i samarbej..
    • Bygningsarbejder
    • Gentofte
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som bygningsarbejdere i Farum

Herunder ser du udviklingen i udbudte bygningsarbejder i Farum over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal bygningsarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte bygningsarbejdere i Farum over tid

Dato Alle jobs som bygningsarbejdere
7. oktober 2024 0
6. oktober 2024 0
5. oktober 2024 0
4. oktober 2024 0
3. oktober 2024 0
2. oktober 2024 0
1. oktober 2024 0
30. september 2024 0
29. september 2024 0
28. september 2024 0
27. september 2024 0
26. september 2024 0
25. september 2024 0
24. september 2024 0
23. september 2024 0
22. september 2024 0
21. september 2024 0
20. september 2024 0
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0