Rekrutteringsfirma

servicetekniker til carl zeiss

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Frederiksberg

Industriel måleteknik, finmekanik og styringsteknik Danmark/Norden



Til at varetage ny-installationer samt serviceopgaver og kalibreringer af 3D målemaskiner hos vore kunder primært Sjælland, men i mindre omfang også i resten af Danmark, samt vore nabolande søges nu en dygtig servicetekniker.



Alsidige opgaver


Med reference til servicechefen vil du indgå i et nordisk team af kompetente kolleger, der er ansvarlig for salg, rådgivning og service af den omfattende ZEISS produktportefølje inden for industriel måleteknik til fortrinsvis maskin- plast- og værktøjsindustrien. Løsningerne anvendes af vore kunder, der er blandt de største og mest kendte danske virksomheder, i forbindelse med kvalitetskontrol af deres produkter. Du får en alsidig hverdag, der består i en kombination af installation af nyt udstyr, forebyggende vedligehold, kalibrering af måleudstyr samt akutte servicekald.

Baggrund


Du har en uddannelse som f.eks. elektrotekniker, automatiktekniker eller lignende elektroteknisk baggrund samt besidder finmekanisk ”snilde”. Nogle års erfaring med kundeservice vil være en fordel.
Vi lægger desuden vægt på, at du arbejder med stor omhu, da vi leverer udstyr, der måler tusindedele af en millimeter. Du er indstillet på at gennemgå en omfattende læringsproces, der omfatter undervisning på ZEISS’ fabrikker og ”on the job training”, hvor du arbejder sammen med meget erfarne kolleger. Du har gode IT-kvalifikationer og kan begå dig på engelsk og skandinavisk, tysk vil være en fordel.

Af personlige egenskaber vil der blive lagt vægt på, at du er selvstændig, kundeorienteret, fleksibel hvad angår arbejdstider, kvalitetsbevidst, tillidsvækkende og arbejder struktureret.

Du får


En meget grundig uddannelse og introduktion til produktporteføljen. Uddannelsen foregår både her i Danmark, men en del vil også foregå i Sydtyskland.
Herefter venter der dig et udviklende job med ekstremt interessante produkter fra et verdenskendt brand som er førende indenfor udvikling, hvor du løbende udvikler dig teknisk og personligt. Du skal forvente en del rejsedage (ca. 60-80 overnatninger pr. år), da du oftest er flere dage i træk hos kunden i forbindelse med service- og kalibreringsopgaver. Vi er meget opmærksomme på at støtte og hjælpe hinanden. Du vil således på dine første mange opgaver have en dygtig kollega med ved din side. På sigt er det dog meningen at du kan varetage de fleste opgaver selvstændigt.

Placering


Du vil primært arbejde for kunder på Sjælland, men du vil også skulle ud til kunder i resten af Danmark. Størstedelen af danske kunder er beliggende omkring København og i Midt/Sønderjylland. Holdet består af specialister fra flere forskellige lande som f.eks Danmark, Norge, Sverige, Finland og Tyskland.

Den internationale ZEISS koncern er en global markedsleder inden for optik, finmekanik og instrumenter. Koncernen har egne selskaber i mere end 30 lande og er repræsenteret i mere end 40 lande. ZEISS har fabrikker i Europa, Nordamerika, Mexico og Asien. Hovedkontoret ligger i Oberkochen i Sydtyskland. På verdensplan har koncernen en omsætning på 5,8 mia. euro og 30.000 ansatte. ZEISS har eksisteret i mere end 165 år.
I Danmark, Sverige, Norge og Finland har ZEISS ca. 160 ansatte, heraf ca. 35 i Danmark, der varetager salg, rådgivning og markedsføring af ZEISS produkter og løsninger inden for mikroskopi, elektronmikroskopi, medicinteknik, industriel måleteknik samt kikkerter/sigtekikkerter.

Ansøgning og kontakt


Hvis stillingen har fanget din interesse, så send en ansøgning via denne side. Vi afholder samtaler løbende, så du anbefales at søge snarest muligt.
Randstad forestår rekrutteringen på vegne af Carl Zeiss A/S.
Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Eskil Larsen på tlf. 6195 9246.
Alle henvendelser behandles fortroligt.

Randstad DK er en del af den internationale Randstad Group, som er verdens største udbyder af HR-løsninger. Med over 4.800 kontorer fordelt på 38 lande formidler vi hver dag arbejde til mere end 650.000 mennesker verden over.
I Danmark er vi blandt de førende vikar- og rekrutteringsbureauer med afdelinger i København, Aarhus, Aalborg, Kolding og Esbjerg. En position, vi har opnået, fordi vi som eksperter på arbejdsmarkedet formår at matche kvalificerede kandidater med de rette jobmuligheder.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Bygningsarbejder", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Frederiksberg.

Jobbet er oprettet på vores service den 18.12.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Bygningsarbejder
  • Frederiksberg

Lignende jobs

  • Bygningsarbejder i København

    Brolæggere til København. Er du uddannet brolægger, eller har du god erfaring som brolægger og er du på udkig efter dit næste job, så har vi måske lige jobbet, du søger!Vi står og søger 2 brolægger..
    • Bygningsarbejder
    • København
    Få mere info
  • Bygningsarbejder i København S

    Vi mangler medarbejdere til sammenstøbning af elementer til København Vi skal bruge 2 til 3 mand til at hjælpe med at sammenstøbe elementer i København på et større projekt.Om du er ene mand eller .
    • Bygningsarbejder
    • København S
    Få mere info
  • Bygningsarbejder i København SV

    Bliv studentermedhjælper i et spændende og dynamisk miljø hos Københavns metroDrømmer du om at arbejde med data om vedligeholdelse? Er du studerende med et skarpt blik for detaljer, data, exc..
    • Bygningsarbejder
    • København SV
    Få mere info
  • Bygningsarbejder i Frederiksberg

    Brænder du for den grønne omstilling, og ønsker du at bidrage til en mere bæredygtig fremtid? Trives du med rutineprægede opgaver og faste rammer? Så kan denne spændende jobmulighed hos Afatek A/S .
    • Bygningsarbejder
    • Frederiksberg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som bygningsarbejdere i Frederiksberg

Herunder ser du udviklingen i udbudte bygningsarbejder i Frederiksberg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal bygningsarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte bygningsarbejdere i Frederiksberg over tid

Dato Alle jobs som bygningsarbejdere
30. juli 2024 1
29. juli 2024 1
28. juli 2024 1
27. juli 2024 1
26. juli 2024 1
25. juli 2024 1
24. juli 2024 1
23. juli 2024 1
22. juli 2024 1
21. juli 2024 1
20. juli 2024 1
19. juli 2024 1
18. juli 2024 1
17. juli 2024 1
16. juli 2024 1
15. juli 2024 1
14. juli 2024 1
13. juli 2024 1
12. juli 2024 1