Maskinmester til drift og overvågning af forsyningen på Frederiksberg

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Frederiksberg

Vil du være med til at sikre optimal og sikker drift på alle vores forsyningsanlæg? Tiltaler det dig at arbejde i en forsyningsvirksomhed, hvor innovation og bæredygtighed står højt på agendaen. Så er det måske dig, vi leder efter.

Som driftsmester i kontrolrummet kommer du til at indgå i et team med 7 andre driftsmestre. Teamet har en helt central opgave. For det at have et velfungerende kontrolrum er en af forudsætningerne for, at vi kan levere sikker forsyning til vores kunder og dermed bidrager vi til kundernes livskvalitet.

Dine opgaver
Driftsmester-teamets fælles fokus er at sikre optimal drift samt udføre vedligehold på alle vores forsyningsarter, vand, fjernvarme, gas, køl og spildevand.

Vi er i gang med at opføre et nyt, avanceret vandværk, hvorfra vi i løbet af 2022 skal levere blødgjort vand til vores kunder på Frederiksberg. Du og dine kolleger i kontrolrummet får en vigtig rolle ifm. indkøring og drift af det nye vandværk.
Du deltager i drift, tilsyn og vedligehold af alle Frederiksberg Forsynings anlæg samt 6 vekslerstationer og en 200 MW spidslastcentral med 4 kedler, ejet af CTR, Centralkommunernes Transmissionsselskab.

Vi har 3 kølecentraler - 1 på matriklen, et i Carlsberg Byen og et ved Køge Universitetshospital – disse bliver også driftet fra kontrolrummet.

Du kommer også til at drifte og tilse klimatilpasningsanlæg rundt om i byen. Frederiksberg Forsyning arbejder tæt sammen med Frederiksberg Kommune om klimatilpasning af byen, som gør byen robust over for skybrud.

Du er med til at sikre bemanding af kontrolrummet døgnet rundt alle årets dage, hvor vi også står til rådighed for opkald fra vores kunder døgnet rundt.
Kontrolrums-gruppen står selv for at planlægge fordeling af de forskellige vagter som indeholder både 8 og 12 timers vagter.
Ud over drift og vedligeholdsopgaver har du mulighed for at indgå i mindre projekter, som kører på tværs af organisationen.

Der er knyttet en rådighedsvagt til stillingen. Det er derfor en forudsætning for din ansættelse, at du har gyldigt kørekort til personbil kat. B og ikke bor mere end én times kørsel fra Frederiksberg Forsyning.

Om dig
· Du er maskinmester.
· Det er en fordel, hvis du har kedelpassercertifikat og kender til SRO-anlæg.
· Du trives i en hverdag med mange forskellige opgaver og er vant til at tage initiativ og ansvar samt arbejde
selvstændigt og træffe beslutninger.
· Du arbejder struktureret, formår at bevare overblikket i stressede situationer og kan både arbejde alene
og i mindre teams.
· Du er god til at sætte dig ind i IT-systemer.

Vi tilbyder
· en spændende arbejdsplads med varierende opgaver og stort ansvar.
· at du bliver en del af et meget engageret team, der fordeler opgaver og vagter mellem sig.
· at du bliver lært op i jobbet ved sidemandsoplæring.
Vi har desuden løbende fokus på din faglige og personlige udvikling i forhold til jobbet og opgaverne.

Interesseret?
Send din ansøgning og dit CV online senest onsdag den 7. januar 2022. Vi indkalder løbende til samtaler. Du kan få yderligere information om stillingen hos koordinator Michael Beck på tlf. 3076 6581.

Frederiksberg Forsyning er det lokale forsyningsselskab, der sikrer Frederiksberg stabil og sikker adgang til klimavenlig vand og energi af høj kvalitet ved at levere gas, vand, fjernkøling og -varme, producere vindenergi og bortlede regn- og spildevand.
Forsyningen bidrager aktivt til arbejdet for byens klimasikring og bæredygtige udvikling. Den grønne omstilling og FN’s Verdensmål står højt på den strategiske dagsorden. Målsætningen er at blive en CO2-neutral forsyning inden 2030, og samtidig sikre livskvalitet og bæredygtighed i kundernes dagligdag via kundeservice og rådgivning til mere bæredygtigt forbrug af vand og energi.

Frederiksberg Forsyning A/S er en del af Frederiksberg Kommunes energikoncern. Forsyningen har ca. 155 ansatte og omsætter for ca. 550 millioner kroner årligt. Frederiksberg Forsyning A/S ønsker at afspejle samfundet. Derfor opfordrer vi kvinder og mænd uanset alder, religion og etnisk baggrund til at søge. Du kan læse mere om Frederiksberg Forsyning A/S på www.frb-forsyning.dk

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Bygningsarbejder", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Frederiksberg.

Jobbet er oprettet på vores service den 14.12.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Bygningsarbejder
  • Frederiksberg
  • Fredag den 07. januar 2022

Lignende jobs

  • Brolæggere til København

    Brolæggere til København. Er du uddannet brolægger, eller har du god erfaring som brolægger og er du på udkig efter dit næste job, så har vi måske lige jobbet, du søger!Vi står og søger 2 brolægger..
    • Bygningsarbejder
    • København
    Få mere info
  • Buying & Production Intern

    Join our team We are in search of a driven and curious intern to join our Buying & Production team. You will be a part of a fast-growing global brand, and a dynamic team powered by ambition, pa..
    • Bygningsarbejder
    • København S
    Få mere info
  • Bygningsarbejder i Frederiksberg

    Brænder du for den grønne omstilling, og ønsker du at bidrage til en mere bæredygtig fremtid? Trives du med rutineprægede opgaver og faste rammer? Så kan denne spændende jobmulighed hos Afatek A/S .
    • Bygningsarbejder
    • Frederiksberg
    Få mere info
  • Production worker

    Production worker Grad ApS Copenhagen Full-time Salary Competitive Company: GRAD ApS Location: B!NGS, Vesterbrogade 149, Copenhagen Role: Production wor..
    • Bygningsarbejder
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som bygningsarbejdere i Frederiksberg

Herunder ser du udviklingen i udbudte bygningsarbejder i Frederiksberg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal bygningsarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte bygningsarbejdere i Frederiksberg over tid

Dato Alle jobs som bygningsarbejdere
4. oktober 2024 1
3. oktober 2024 1
2. oktober 2024 1
1. oktober 2024 1
30. september 2024 1
23. september 2024 1
22. september 2024 1
21. september 2024 1
20. september 2024 1
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1