Rekrutteringsfirma

PRODUKTIONSLEDER TIL CRISPY FOOD I GØRLEV

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Gørlev

PRODUKTIONSLEDER TIL CRISPY FOOD I GØRLEV


Har du erfaring med produktionsledelse fra levnedsmiddelindustrien? Er du målrettet og god til at bevare overblikket i travle perioder, og evner du at motivere folk omkring dig? Så har du nu muligheden for at blive en del af holdet på Crispy Food, hvor vi producerer kvalitetsprodukter til dit morgenbord!


JKS CAREER søger på vegne af Crispy Food en produktionsleder.

CRISPY FOOD
Efterspørgslen på vores kvalitetsprodukter er stigende i hele Europa, og vi investerer i forbedringer af produktionen for at være klar til den vækst, som vi imødeser i de kommende år.

Med reference til fabrikschefen, vil du være med på udviklingsrejsen og være frontløberen der motivere medarbejderne i produktionen, italesætter og efterlever vores høje kvalitetskrav, og sørger for at arbejdsmiljø og sikkerhed er på plads.

Du vil blive inddraget i mange forskelligartede opgaver, men du vil primært fokusere på:

• Eksekvering og opfølgning af produktionsplan
• Tilretning og udskrivning af ordrer og etiketter til produktionen
• Opsamling af driftsdata - producerede enheder, stoptider, stopårsager mv.
• Ledelse, planlægning og tidsregistrering af 25 medarbejdere på 1. og 2. skift i produktionen
• Deltagelse i administrative opgaver og tekniske projekter, der berører produktionen

HVEM ER DU?
Vi leder efter dig, som f.eks. har en uddannelse som procesteknolog med speciale i ernæring, fødevarer eller mejeri. Din erfaring er det vigtigste, og vi forventer, at du har erfaring fra en fødevarevirksomhed eller fra medicinalindustrien, samtidigt med at du har erfaring med ledelse. Du besidder desuden gode IT-kundskaber og har gerne kendskab til Navision.

Du er passioneret omkring ledelse og flowet omkring produktionsprocesserne. Dertil har du tilegnet dig viden omkring LEAN og anvendt dette i praksis.

Du er målrettet, ansvarsfuld og sætter en ære i at levere et ordentligt stykke arbejde. Som person har du gode samarbejdsevner og et stort overblik, ligesom det falder dig naturligt at engagere dig sammen med dine kollegaer i at få opgaven løst, så produktionen kan holdes kørende.

HVAD TILBYDER CRISPY FOOD?
Vi tilbyder dig et afvekslende job med stor selvstændighed, hvor du med garanti ikke kommer til at kede dig. Vi har et godt arbejdsklima og er en dynamisk virksomhed i vækst.

Du får en funktion, der er en vigtig forudsætning for, at vi kan lykkes med vores strategi, og du vil opleve, at du bliver en del af en kultur, hvor vi løfter i flok og er fokuseret på at nå vores mål.

Derudover får du ordnede forhold, da vi følger gældende overenskomst, en konkurrencedygtig løn, der inkluderer pensionsordning og sundhedsforsikring.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingschef Per Tychsen på tlf. 30 85 13 10.

Om Crispy Food
Crispy Food International (CFI) er en virksomhed i vækst, og vi udvikler og producerer granola, müsli samt toppings og pakker produkterne efter kundens valg i Top Cups, poser, Bag-in-Box og pots, til den europæiske mejeriindustri og andre fødevarevirksomheder. CFI har entydigt fokus på langsigtet, profitabel vækst, der skal skabes gennem udvikling af nye produkter og koncepter. Vores arbejdsmiljø er uformelt med plads til humor og er præget af høj, faglig kompetence.
Læs mere om virksomheden på www.crispyfood.com




Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Bygningsarbejder", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Gørlev.

Jobbet er oprettet på vores service den 5.11.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Bygningsarbejder
  • Gørlev
  • Søndag den 01. december 2019

Lignende jobs

  • Montører, Tømrere og Håndmænd søges

    Montører, Tømrere og Håndmænd søges til Midt, Vest og Sydsjælland.LUBI Job søger på vegne af kunde, flere engageret og mødestabile Montører, Tømrere og Håndmænd til spændende og omfattende projekte..
    • Bygningsarbejder
    • Midt-og Vestsjælland
    Få mere info
  • Håndværker til epoxy-arbejde søges!

    Håndværker til epoxy-arbejde søges!LUBI Job søger på vegne af en kunde en erfaren og faglært håndværker som ikke blot har epoxy-kursus, men også har erfaring med at bruge det.Arbejdet består af gul..
    • Bygningsarbejder
    • Midt-og Vestsjælland
    Få mere info
  • Stilladsformand, Kalundborg

    Vi er en stabil virksomhed, som har fejret 45-års jubilæum og som tæller over 500 glade medarbejdere. Vi er stolte af vores store medarbejdertilfredshed og -loyalitet og at alle bidrager positivt t..
    • Bygningsarbejder
    • Kalundborg
    Få mere info
  • 25076 Montage

    Til kunde på Vestsjælland søges medarbejdere, som har erfaring med at samle/montere jernkonstruktioner. Der produceres grøntsagsoptagere, som skal samles/monteres. Man får oplæring. Er du udd. meka..
    • Bygningsarbejder
    • Midt-og Vestsjælland
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som bygningsarbejdere i Gørlev

Herunder ser du udviklingen i udbudte bygningsarbejder i Gørlev over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal bygningsarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte bygningsarbejdere i Gørlev over tid

Dato Alle jobs som bygningsarbejdere
20. september 2024 1
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1