Produktionstekniker

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Grindsted

Brænder du for at udtænke og optimere løsninger i et produktionsmiljø? Er du kvalitetsbevidst og har interesse for at arbejde med processer indenfor både miljø og sikkerhed? Og er du drevet af at motivere medarbejdere til at opnå bedre arbejdsgange og resultater? Så er det måske dig, vi søger til en nyoprettet stilling som Produktionstekniker ved ArmaCoat i Grindsted Din rolle

I denne rolle som Produktionstekniker vil du få en bred vifte af arbejdsopgaver. Med reference til den daglige leder ved ArmaCoat, vil du, udover at være med til at sikre den daglige drift forløber optimalt, også løbende evaluere og implementere arbejdsgange, der skal optimere både arbejds- og produktionsprocesser. Du vil skulle fokusere på at finde løsninger, der er med til at sikre, at vi til en hver tid følger med teknologien og krav, og vi dermed lever op til høj standard.

Du vil desuden skulle arbejde tæt sammen med Operations ved Silhorko-Eurowater, herunder kvalitetsafdelingen, idet du skal håndtere implementering af kvalitetsprincipper, sikkerhed, miljø og arbejdsmiljø.

Arbejdsområder

  • Produktionseksekvering, herunder planlægning gennem forretningen og administration heraf
  • Arbejde med optimering af produktionstekniske løsninger, samt optimeringsprojekter i produktionen, der øger produktivitet og kvalitet
  • Udarbejdelse af nødvendigt dokumentationsmateriale
  • Løbende evaluere de implementerede løsningers effektivitet og lave de nødvendige justeringer
  • Udvikle, implementere og sikre arbejdsinstruktioner følges iht. miljø, sikkerhed og arbejdsmiljø i samarbejde kvalitetsafdelingen, samt håndtere rapportering

Hvem er du?

Vi forestiller os, at du er uddannet Produktionsteknolog, Produktionstekniker eller kommer med en lignende uddannelse. Du skal som minimum have en mellemtekniker uddannelse.

Derudover ser vi gerne, at du har 2-3 års erhvervserfaring fra en tilsvarende produktionsvirksomhed, der har beskæftiget sig med overfladebehandling.

Du er engageret i dit arbejde og kommer med en analytisk og en problemløsende tilgang. Du formår at være nytænkende og anvende kvalitetsværktøjer, der skal være med til at sikre udviklingen af forretningsprocesserne. Det er derudover vigtigt, at du har stærke kommunikative kompetencer, såvel som gode samarbejdsevner, og dermed formår at motivere andre til at følge arbejdsgangene.

Om virksomheden

ArmaCoat er en del af Silhorko-Eurowater og er ansvarlig for overfladebehandling af tanke og beholdere, som bl.a. anvendes til vandbehandlingsanlæg produceret ved Silhorko-Eurowater. Med et stærkt fokus på kvalitet af det færdige produkt, har ArmaCoat, der blev grundlagt i 1965, beskæftiget sig bred vifte af overfladebehandling, herunder pulverlakering og vådlakering.

Silhorko-Eurowater har vi siden 1936 fremstillet driftssikre vandbehandlingsanlæg, som bygger på et kvalitetsprincip om lang levetid og minimalt behov for vedligeholdelse. Virksomheden beskæftiger i dag mere end 500 medarbejdere fordelt på 23 salgs- og servicekontorer i 14 lande. I Danmark er vi ca. 200 ansatte. Herunder 15 medarbejdere ved ArmaCoat.

Silhorko-Eurowater er under vækst og forandring. Virksomheden blev i 2020 en del af Grundfos, som er pionerer indenfor løsninger, der kan afhjælpe verdens vand- og klimaudfordringer og forbedre livskvaliteten for mennesker.

Vi tilbyder

Du vil få din daglige gang ved ArmaCoat i Grindsted, hvor du kommer til at arbejde sammen med dygtige medarbejdere i et uformelt arbejdsmiljø. Du får her en væsentlig rolle i vores løbende bestræbelser på at skabe forbedringer og optimere processer.

Du vil blive omfattet af sundhedsforsikring og en fleksibel firmapensionsordning. Stillingen er fuldtid og lønnen aftales på baggrund af dine kvalifikationer.   

Lyder det som noget for dig?

Kan du se dig selv i ovenstående, ser vi frem til at modtage din ansøgning. Du søger stillingen via vores hjemmeside.

Du kan læse meget mere om henholdsvis ArmaCoat og Silhorko-Eurowater på www.armacoat.dk og www.silhorko.dk

Har du yderligere spørgsmål omkring stillingen, er du velkommen til at kontakte Head of Operations ved Silhorko-Eurowater, Kaj Ørndrup, på [email protected], eller Daglig leder ved ArmaCoat, Henrik Haahr Hansen, på [email protected].

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Bygningsarbejder", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Grindsted.

Jobbet er oprettet på vores service den 29.11.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Bygningsarbejder
  • Grindsted
  • Søndag den 03. marts 2024

Lignende jobs

  • Bygningsarbejder i Nordborg

    [xxxxx] søger produktionsmedarbejdere hos Linak i Guderup.Der er tale om et Try & Hire-forløb, hvor du starter som vikar i 12 uger med henblik på en fastansættelse.Du kan se frem til at .
    • Bygningsarbejder
    • Nordborg
    Få mere info
  • Produktionsmedarbejder mellem Varde og Esbjerg

    For virksomhed mellem Varde og Esbjerg søger vi en produktonsmedarbejderOm virksomheden / Jobbet:Om virksomheden / Jobbet:Virksomheden fremstiller emner til byggebranchen og til deres produktion sø..
    • Bygningsarbejder
    • Sydjylland
    Få mere info
  • Bygningsarbejder i Haderslev

    Én af Danmark bedste arbejdspladser er fortsat i vækst og søger derfor dygtige medarbejdere, der sætter en ære i, at udføre et godt stykke arbejde.Har du erfaring med produktionsarbejde og vil .
    • Bygningsarbejder
    • Haderslev
    Få mere info
  • Bygningsarbejder i Sønderborg

    Er du dygtig med dine hænder, og har du en god fysik, så er det måske dig, vi søger for en større produktionsvirksomhed i Nybøl. Virksomheden producerer udelukkende teglsten, hvilket forgår manue..
    • Bygningsarbejder
    • Sønderborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som bygningsarbejdere i Grindsted

Herunder ser du udviklingen i udbudte bygningsarbejder i Grindsted over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal bygningsarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte bygningsarbejdere i Grindsted over tid

Dato Alle jobs som bygningsarbejdere
18. september 2024 4
17. september 2024 4
16. september 2024 4
15. september 2024 4
14. september 2024 4
13. september 2024 4
12. september 2024 4
11. september 2024 4
10. september 2024 4
9. september 2024 4
8. september 2024 4
7. september 2024 5
6. september 2024 5
5. september 2024 5
4. september 2024 5
3. september 2024 4
2. september 2024 4
1. september 2024 4
31. august 2024 4
30. august 2024 3
29. august 2024 2
28. august 2024 3
27. august 2024 3
26. august 2024 3
25. august 2024 3
24. august 2024 3
23. august 2024 3
22. august 2024 3
21. august 2024 3
20. august 2024 3
19. august 2024 3