Driftsplanlægger til Teknik og Klima

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Haderslev

Driftssikker kollega med flair for planlægning og prioritering af opgaver indenfor vejdrift.

Haderslev Kommune er mulighedernes kommune!
Her arbejder vi i samarbejdets ånd, får ting til at lade sig gøre og hjælper hinanden med at blive endnu bedre. Vil du med på vores hold?

Vi søger en kollega, der ønsker et spændende og alsidigt job med afsæt i planlægning og tilsyn af vejdrift med særlig fokus på belægninger og vejafvanding.

I tæt samarbejde med vores formænd og de andre planlæggere vil du få den koordinerende rolle og ansvaret for at definere, planlægge og prioritere opgaverne inden for vejdrift.
Din hverdag vil som oftest tage afsæt i borgernes henvendelser i Giv et Praj (DriftWeb) og eksterne firmaers gravearbejder i vejarealet, -derfor vil 2 dage aldrig være ens og ofte ikke blive som planlagt.

Du vil blive en del af en skøn afdeling i Teknik og Klima – Drift og Havne – som er en blandet landhandel af engagerede kollegaer med meget forskellige fagligheder og hvor værdibaseret ledelse er en naturlig og vigtig del af vores hverdag.

Vi arbejder efter konceptet "Helhedsorienteret drift", som er et tæt samarbejde mellem driftsplanlæggere, formænd og markpersonale.
Du skal kunne trives med en kultur, hvor der er "højt til loftet", og hvor inddragelse og samarbejde på tværs, er nøglen til succes.

Hos os er vi fælles om god trivsel og har et uformelt miljø, hvor du vil få stor selvstændighed og indflydelse på jobbet, hvor du også bl.a. skal være pennefører, når serviceniveauer skal fastsættes inden for dit arbejdsområde.

Dit skrivebord er placeret på havnefronten i Haderslev, tæt på rådhuset, med udsigt til vand og natur, men din arbejdsplads vil også være i tilsynsbilen, når du kører rundt i Haderslev Kommune, fra Enderupskov i vest til Aarø i øst, for bl.a. at se på borgernes indmeldinger i "Giv et Praj".

Vi har mange forskellige fagligheder, så din uddannelsesmæssige baggrund er ikke vigtig for os. Til gengæld vægter din erfaring inden for vejdriftsområdet, og dit drive og din evne til at få ting til at ske højt, ligesom din evne til at tale med borgeren, entreprenøren samt kollegaerne i marken og på kontoret er højt prioriteret.
Allerhelst er du også sådan en, som med rolig hånd kan håndtere udfordringer, når tingene ikke altid går som planlagt.

Dine større projekter slutter oftest med at du registrerer ledninger i vores GIS-system, så data herefter fremkommer automatisk, når en graveaktør søger om ledningsoplysninger i LER.

I Drift og Havne får du omkring 80 gode kollegaer. Du vil indgå i et team sammen med 7 andre driftsplanlæggere, 4 formænd og 4 administrative medarbejdere, der arbejder med drift og vedligeholdelse af veje, fortove, stier, broer, vintertjeneste, vandløb, grønne områder, gadebelysning og signalanlæg samt kommunens 3 havne.

Vi lægger stor vægt på at være en kompetent og attraktiv partner for såvel borgere og øvrige samarbejdspartnere og laver en del samskabelsesprojekter med bl.a. borgerforeninger og lokalsamfund. Det er vigtigt for os, at vi er konkurrencedygtige samtidigt med at vi leverer en god kvalitet i vores ydelser og skaber mest mulig værdi for pengene.

Udpluk af dine overordnede arbejdsområder:
  • Definere, planlægge og prioritere opgaver indenfor vejdrift, såsom belægninger (fortove) og vejafvanding m.m., hvor du også har budgetansvaret
  • Håndtering og opfølgning på borgerhenvendelser i "Giv et praj"
  • Samarbejde med byplanlæggere, vejmyndigheden, ledningsejere og andre interessenter omkring koordinering af opgravninger og andre anlægsprojekter i vejarealet
  • Håndtering af ledningsdata fra nyanlæg i GIS, i forbindelse med registreringer til LER

Dine kompetencer:
Vi ønsker os, at du:
  • Har en relevant baggrund med erfaring inden for vejområdet med tilsyn samt styring af drift af veje
  • Gerne har kendskab til DriftWeb (Giv et Praj), RoSy og GIS
  • Har kendskab til vejlovgivning m.v. og har en grundlæggende forståelse for vejens elementer, opbygning, materialer og funktion samt et godt branchekendskab
  • Har evnen til at finde gode løsninger og kan skelne mellem, hvornår løsninger skal være billigst muligt, og hvornår det praktiske, æstetikken eller kvalitetsniveauet er det primære i opgaven
  • Kan møde borgerne i øjenhøjde og yde dem den bedst mulige service under respekt for fællesskabet

Vi tilbyder:
En spændende arbejdsplads i organisatorisk og faglig udvikling, hvor vi ikke går af vejen for at prøve noget nyt. Vi lægger vægt på et godt arbejdsmiljø, hvor værdierne åbenhed, ligeværdighed, tillid og trivsel er omdrejningspunktet. Hos os skal det være sjovt at gå på arbejde, hvorfor vi har en åben og uformel omgangstone.

I Teknik og Klima arbejder vi aktivt for at skabe muligheder for, at mennesker kan leve et godt liv og virksomheder kan skabe en god forretning under respekt for fællesskabet – dette arbejde vil du blive en naturlig del af.

Vi lægger vægt på, at du i din ansøgning kan dokumentere relevant erfaring, der viser, at du kan løfte opgaven samt at din personlighed skinner klart igennem i din ansøgning.

Stillingen er 37 timer/uge, hvor løn- og ansættelsesvilkår følger overenskomsten mellem KL og de faglige organisationer.
Dit daglige arbejdssted er i Drift og Havne, Ved Havnen 15, 6100 Haderslev.

Yderlige oplysninger
Er du blevet nysgerrig på stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Ole Kruse, telefon 51 50 46 49, mail: [email protected]

Tiltrædelse
Den 3. januar 2022, gerne tidligere.

Ansøgningsfrist
Send din ansøgning og CV samt bilag elektronisk senest den 19. november 2021.

Ansættelsessamtaler forventes gennemført i uge 47.

Der sendes via e-mail kvittering for modtagelse af ansøgningen. Det forudsættes, at den anvendte e-mailadresse kan anvendes til den fortrolige kommunikation med ansøger i resten af rekrutteringsprocessen.

Om Haderslev Kommune
Haderslev Kommune er en værdibaseret organisation.

Vores fælles værdier – ligeværdighed, enhed, tillid og trivsel – er afsæt for både ledelse og samarbejde, og der er fleksibilitet og frihed til forskel, når vi løser vores kerneopgave.

Haderslev Kommune har røgfri arbejdstid. Medarbejdernes sundhed er i fokus og med røgfri arbejdstid vil vi beskytte medarbejdere mod tobaksrøg i arbejdsmiljøet, støtte medarbejdere, der gerne vil være røgfri, og sikre at nye medarbejdere og unge ikke begynder at ryge på arbejdspladsen.

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=dff298fc)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Bygningsarbejder", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Haderslev.

Jobbet er oprettet på vores service den 4.11.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Bygningsarbejder
  • Haderslev
  • Fredag den 19. november 2021

Lignende jobs

  • Bygningsarbejder i Fredericia

    Er du fleksibel og har gode samarbejdsevner? Så har vi brug for dig! Dit arbejde er en vigtig del af arbejdsprocessen på en byggeplads, og du vil dagligt komme i kontakt med andre håndværkere..
    • Bygningsarbejder
    • Fredericia
    Få mere info
  • Bygningsarbejder i Kolding

    Bygningsarbejder søges til organisation/virksomhed i 6000 Kolding
    • Bygningsarbejder
    • Kolding
    Få mere info
  • Bygningsarbejder i Nordborg

    [xxxxx] søger produktionsmedarbejdere hos Linak i Guderup.Der er tale om et Try & Hire-forløb, hvor du starter som vikar i 12 uger med henblik på en fastansættelse.Du kan se frem til at .
    • Bygningsarbejder
    • Nordborg
    Få mere info
  • Bygningsarbejder i Vejen

    Hvis du er uddannet plastmager og mangler nye faglige udfordringer, så er her en mulighed, som du bør kigge nærmere på. .
    • Bygningsarbejder
    • Vejen
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som bygningsarbejdere i Haderslev

Herunder ser du udviklingen i udbudte bygningsarbejder i Haderslev over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal bygningsarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte bygningsarbejdere i Haderslev over tid

Dato Alle jobs som bygningsarbejdere
5. juli 2024 4
4. juli 2024 3
3. juli 2024 3
2. juli 2024 3
1. juli 2024 3
30. juni 2024 4
29. juni 2024 4
28. juni 2024 4
27. juni 2024 4
26. juni 2024 4
25. juni 2024 4
24. juni 2024 5
23. juni 2024 5
22. juni 2024 5
21. juni 2024 5
20. juni 2024 4
19. juni 2024 5
18. juni 2024 4
17. juni 2024 4
16. juni 2024 4
15. juni 2024 4
14. juni 2024 4
13. juni 2024 4
12. juni 2024 4
11. juni 2024 4
10. juni 2024 4
9. juni 2024 4
8. juni 2024 4
7. juni 2024 4
6. juni 2024 4
5. juni 2024 3