Rekrutteringsfirma

MONTAGECHEF med ansvar for lager

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Herlev

MONTAGECHEF med ansvar for lager

Du er den spillende træner, der går forrest og gerne selv tager fat

Stillingsbeskrivelse:
Med reference til virksomhedens Service & Operations Manager får du ansvaret for ledelse af montageafdeling, den daglige drift samt produktionsplanlægningen.

Du står for udarbejdelse af ugentlige analyser på produktionskapaciteten og evalueringen af forecast fra nøglekunder, og der vil være et tæt samarbejde med indkøb samt Service & Operations Manageren.

Dine daglige opgaver er løbende at følge op på, at den enkelte montageordre kører som forventet, og du skal lede og fordele arbejdet for dine 7 kollegaer tilknyttet kabel- og montageafdelingen samt lageret samtidig med, at du selv går forrest og viser vejen og deltager i det daglige arbejde.

Din rolle bliver den spillende træner, som både kan varetage de administrative opgaver, og som ikke er bleg for selv at tage fat i de daglige opgaver. Dette vil typisk være montage og samling af emner/kabler, montage af skabe/kabinetter o. lign., som afdelingen varetager. Det vil derfor være en stor fordel, hvis du har erfaring med at læse både mekaniske tegninger og også gerne el-diagrammer.

Du tilbydes:
En alsidig stilling i et uformelt arbejdsmiljø. Virksomheden har tradition for at medarbejderne bliver i mange år, og har fokus på medarbejder trivsel.

Løn:
Du får en god fast løn, der modsvarer dine kvalifikationer, pensionsordning, sundhedsforsikring samt diverse andre firmagoder.

Egenskaber:
Du har teknisk flair og er en god teamplayer og problemløser, som er selvmotiverende og arbejder struktureret og systematisk.

Du er typen, der følger dine opgaver til dørs og lægger stor omhyggelighed i dit arbejde. Du er også kvalitetsbevidst og struktureret på administrative opgaver og er en energisk og effektiv person.

Du er som person både glad og positiv og forstår værdien af god kundeservice og kvalitet.

Erhvervserfaring:
Vi forestiller os, at du har erfaring fra en lignende stilling, hvor du har haft ansvaret for produktionsplanlægning, og hvor du har været med til mekanisk og også gerne el-teknisk montage.

Uddannelser:
Vi har ingen specifikke krav til din uddannelsesmæssige baggrund, men det er en fordel, hvis du har en uddannelsesmæssig baggrund, som er mekanisk eller el-teknisk.

Sprogkundskaber / IT:
Du taler og skriver dansk og forstår engelsk. Du har en vis erfaring med at læse mekaniske og/eller el-tekniske instruktioner og tegninger.

Du har flair for IT og vil gerne arbejde i Excel. Det er en fordel uden at være et krav, hvis du har kendskab til SAP.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Bygningsarbejder", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Herlev.

Jobbet er oprettet på vores service den 4.5.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Bygningsarbejder
  • Herlev

Lignende jobs

  • Buying & Production Intern

    Join our team We are in search of a driven and curious intern to join our Buying & Production team. You will be a part of a fast-growing global brand, and a dynamic team powered by ambition, pa..
    • Bygningsarbejder
    • København S
    Få mere info
  • Bygningsarbejder i Frederiksberg

    Brænder du for den grønne omstilling, og ønsker du at bidrage til en mere bæredygtig fremtid? Trives du med rutineprægede opgaver og faste rammer? Så kan denne spændende jobmulighed hos Afatek A/S .
    • Bygningsarbejder
    • Frederiksberg
    Få mere info
  • Medarbejder søges til pumpemontage

    Hos Alfa Laval går vi altid den ekstra kilometer for at overvinde de sværeste udfordringer. Vores mål er at skabe succes sammen med vores kunder, mennesker og planet. Det kan du kun opnå ved at hav..
    • Bygningsarbejder
    • Søborg
    Få mere info
  • Midlertidig Produktionsmedarbejder til pakketermin...

    Midlertidig Produktionsmedarbejder til pakketerminal Brøndby (aftenhold - deltid)Bliv en del af vores teamNu kan du blive en del af vores professionelle team, som sorterer pakker med noget a..
    • Bygningsarbejder
    • Brøndby
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som bygningsarbejdere i Herlev

Herunder ser du udviklingen i udbudte bygningsarbejder i Herlev over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal bygningsarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte bygningsarbejdere i Herlev over tid

Dato Alle jobs som bygningsarbejdere
1. oktober 2024 2
30. september 2024 2
29. september 2024 2
28. september 2024 2
27. september 2024 2
26. september 2024 2
25. september 2024 2
24. september 2024 2
23. september 2024 2
22. september 2024 3
21. september 2024 3
20. september 2024 3
19. september 2024 3
18. september 2024 3
17. september 2024 3
16. september 2024 3
15. september 2024 3
14. september 2024 3
13. september 2024 3
12. september 2024 3
11. september 2024 3
10. september 2024 2
9. september 2024 1
8. september 2024 2
7. september 2024 2
6. september 2024 2
5. september 2024 2
4. september 2024 2
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1