Professionel med maskinteknisk baggrund og menneskekundskab til state-of-the art asepti...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hillerød

  • Manufacturing
  • Hillerød

Har du en uddannelse som maskiningeniør, maskinmester, klejnsmed eller tilsvarende? Søger du et alsidigt job, hvor du får mulighed for at kombinere hands-on arbejde, support og administrative opgaver? Vil du gerne arbejde med optimering og vedligeholdsstrategier for vores helt nye produktionslinier? Så kan du nu søge job som professionel i vores team i Hillerød.

Om afdelingen

I vores fyldeteam er vi i fuld gang med at gøre vores helt nye prouktionslinie til fyld af insulinpenne klar til drift. APXprojektet, der omfatter de nyeste state-of-the art teknologier, har været i gang siden 2015 og vi afvikler nu de sidste valideringer og test.

Teamet består af 12 engagerede og dygtige håndværkere og 8 engagerede og committede tekniske supportere der i tæt samarbejde sikrer, at fyldelinier, udstyr og processer kører og fungerer optimalt. Det daglige arbejde består bl.a. i at støtte op om fejlsøgning, optimering af linjen, mekanik såvel som automatik.

Om jobbet

Du skal være med til at drive forbedringer, optimeringer samt sikre drift-stabilitet af produktionsudstyr i samarbejde med håndværkergruppen.

Du skal drive og facilitere systematisk fejlsøgning og problemløsning samt sikre et stabilt flow i kalibreringen af måleinstrumenter, herudover supervision af håndværkergruppen med henblik på at udvikle håndværkernes udstyrs-, automatik- og PLC-kendskab.

Det betyder, at du kommer til at facilitere systematisk problemløsning, følge op på udstyrs- og automatikproblemer samt bistå håndværkergruppen med viden om udstyr, automatik og materialer.

I praksis kommer du til at supervisere og træne håndværkergruppen i såvel GMP som udstyrsfaglige emner. Du må også forvente at deltage i interne og eksterne møder og inspektioner samt tilrettelægge praktisk træning for håndværkergruppen i samarbejde med teamleder.

Kvalifikationer

Du har en uddannelse som maskiningeniør, maskinmester eller du kan være klejnsmed/værktøjsmager. Du har desuden flair og interesse for at løse administrative opgaver. Du magter at jonglere med flere bolde i luften og du trives med omskiftelige prioriteter. Du er effektiv i din tilgang til opgaveløsning og du følger op på de udeståender du måtte have.

Du kan have flere års erfaring fra aspetisk produktion, men du kan også være nyuddannet maskinmester med en bred viden om grundlæggende procesteknik og teknisk forståelse for produktionsudstyr. Du har erfaring med/ flair for automatik, kendskab til GMP og ISO 9001 samt erfaring med anvendelse af IT systemer.

Du har en bred viden om grundlæggende procesteknik suppleret med en teknisk forståelse for produktionsudstyr gerne med udarbejdelse og/eller opdatering af f.eks. CR-sager, afvigelser relateret til produktionsudstyr, OPV’er, MWD’er/SOP’er/JI’er, revidering og eller valideringsdokumentation.

Kontakt

Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte Marlene Jakobsen på +45 30 79 46 75

Ansøgningsfrist

7. juni 2020

Millions rely on us
To work for Novo Nordisk you will need the skills, dedication and ambition to change lives for the better for millions of patients living with diabetes and other chronical diseases. In exchange, we offer the chance to be part of a truly global workplace, where passion and engagement are met with opportunities for professional and personal development.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Bygningsarbejder", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Hillerød.

Jobbet er oprettet på vores service den 11.5.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Bygningsarbejder
  • Hillerød

Lignende jobs

  • Process Professional til Drug Substance Production

    Har du lyst til at arbejde i en produktionsafdeling i rivende udvikling? Er du omstillingsparat og lærenem?Så er du måske vores nye kollega i Drug Substance Production, der er en dynamisk og de..
    • Bygningsarbejder
    • Hørsholm
    Få mere info
  • Production Supporter

    Do you have experience with aseptic work and cell culture processes (CEF), and do you like to take on a great professional responsibility and always ensure your process is compliant? Then you might..
    • Bygningsarbejder
    • Kvistgård
    Få mere info
  • [xxxxx]søger medarbejdere indenfor elektronikmonta...

    Føler du dig hjemme i et produktionsmiljø, hvor ambitionerne er høje og kvaliteten er altafgørende? Brænder du for at være en del af et produktionsteam med kompetente og loyale kollega..
    • Bygningsarbejder
    • Nordsjælland
    Få mere info
  • Production Area Cleaner

    Do you pay attention to detail? Do you enjoy working in a team? Are you skilled and dedicated in creating a clean and orderly environment?The positionAs a Production Area Cleaner, you will be..
    • Bygningsarbejder
    • Hørsholm
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som bygningsarbejdere i Hillerød

Herunder ser du udviklingen i udbudte bygningsarbejder i Hillerød over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal bygningsarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte bygningsarbejdere i Hillerød over tid

Dato Alle jobs som bygningsarbejdere
19. september 2024 4
18. september 2024 4
17. september 2024 2
16. september 2024 2
15. september 2024 2
14. september 2024 3
13. september 2024 3
12. september 2024 3
11. september 2024 3
10. september 2024 3
9. september 2024 3
8. september 2024 2
7. september 2024 2
6. september 2024 1
5. september 2024 2
4. september 2024 2
3. september 2024 2
2. september 2024 2
1. september 2024 2
31. august 2024 2
30. august 2024 2
29. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 1