Rennovationsmedarbejder

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hirtshals

DTU Campus Service, CAS Park og Vej, søger to kolleger der brænder for at bidrage til god og stabil drift inden for affaldsområdet og samtidig har lyst til at arbejde for øget genanvendelse.

CAS Park og Vej er en sektion med 18 medarbejdere hvor selvstændighed, samarbejdsvilje og frihed under ansvar er nøgleord. Du vil blive del af et godt kollegialt arbejdsmiljø med varierende arbejdsopgaver. CAS Park og Vej løser driftsopgaver på et 113 hektar stort areal. Vi vedligeholder grønne områder, veje og driftsopgaven renhold, der indbefatter renovation. Denne opgave løses i tæt samarbejde med CAS’ bæredygtighedssektionen. Arbejdstiden er typisk mellem kl. 6.30-14.30 man-tor og 6.30-11.30 fre. Vi har flextid.

Campus Service har egen renovationsvogn og står på Lyngby Campus for indsamling af en meget stor del af affaldet fra centralt placerede affaldsgårde på Campus. Du vil blive en del af et affaldsteam, som står for indsamling og videre transport af affald til slutbehandling.

CAS har igennem det seneste år været i gang med en større indsats for at øge udsortering til genbrug og genanvendelse, samt at sikre korrekt håndtering af farligt affald (kemikalier, klinisk risikoaffald m.m.). Vi er kommet langt, men har ambitioner om meget mere. Blandt andet vil vi gerne have fokus på at måle kvaliteten af det affald der indsamles ved de mange affaldsgårde – det håber vi, at du har lyst til at være med til.

Dine opgaver og ansvarsområder

Opgaver vedrørende drift af affaldsområdet løses i et tæt samarbejde mellem dygtige kolleger i sektionen.

Vi forventer, at du vil skulle bidrage til at løse en eller flere af nedenstående opgaver.

  • indsamle affald med DTU’s komprimatorbil via faste ruter
  • indsamle storskrald m.m. med ladvogn
  • indsamle farligt affald
  • hjælpe til på genbrugspladsen med fx sortering af elektronik, oprydning m.m.
  • bistå med ad hoc-opgaver, f.eks. afløsning i forbindelse med vinterbekæmpelse
  • opgaver i forbindelse med arrangementer på DTU

Vi håber også, du har lyst til at være med til at udvikle affaldsområdet, fx ved at finde gode måder til at dokumentere, hvor godt affaldet er sorteret, komme med input til arbejdsmiljøforbedringer m.m.

Hvem er du?

Hvis du synes ovenstående lyder spændende, og du samtidig kan genkende sig selv i det, der står nedenfor, er du måske den rette kandidat til stillingen.

Vores forventninger til dig er, at du

  • har stort kørekort, EU-bevis, muligvis også ADR-bevis (ikke en forudsætning).
  • er glad for daglig drift og bliver ikke træt af at køre den samme rute mange gange.
  • synes det er sjovt at komme med ideer til, hvordan vi kan gøre det bedre og være med til at få (nye) ting til at ske.
  • har et positivt menneskesyn og kan lide at tale med mennesker og er imødekommende i dialog med brugerne (DTU’s ansatte og studerende).
  • har det godt med at opgaver løses i tæt samarbejde med driftskoordinator for affaldsområdet samt dygtige kolleger i og uden for sektionen.
  • er motiveret for at aflevere en god kvalitet i arbejdet og har øje for DTU kommer til at fremstå pænt og ryddeligt.


Løn og ansættelsesvilkår

Ansættelsesforholdet er omfattet af OAO-S-fællesoverenskomsten samt Organisationsaftale for Ejendomsservicemedarbejdere ved en række statsinstitutioner eller OAO-S-fælles overenskomst og organisationsaftale for Rengøringsassistenter, sanitører, specialarbejdere og visse erhvervsuddannede m.fl. i staten mv. Stillingen er på 37 timer.

Stilling ønskes besat snarest muligt og senest 1. november 2022.

Ansøgning og kontakt
Vi skal modtage din online ansøgning senest den 21. august 2022.

Søg stillingen online her: Stillinger ved DTU Campus Service. Åbn linket "Ansøg online", hvor du udfylder ansøgningsformularen samt vedhæfter motiveret ansøgning, CV og eksamensbeviser.

Samtaler afholdes i uge 35/37.

Ønsker du flere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte sektionsleder Tom Nordbo Andreassen på [email protected] telefon 9351 1458 eller Driftskoordinator for affaldsområdet Sune Ejlergaard på [email protected] telefon 4021 80 18.

Ansøgninger modtaget efter ansøgningsfristens udløb tages ikke i betragtning.

Alle interesserede uanset alder, køn, handicap, race, religion eller etnisk tilhørsforhold, opfordres til at søge stillingen.

Om Campus Service og DTU
Med 200 ansatte er Campus Service blandt de største af DTU’s teknisk administrative koncernstabe. Campus Service har til formål at udvikle, drive og vedligeholde DTU’s bygningsmasse, arealer og faciliteter, samt varetage indvendigt vedligehold og tilsyn med de derudover lejede DTU-arealer og faciliteter. Målet for Campus Service’ virksomhed er, at DTU’s bygninger, omgivelser og faciliteter er attraktive for de ansatte og studerende, men også at andre borgere, virksomheder og lokalsamfund anser DTU og DTU’s faciliteter som et aktiv, man meget gerne benytter og samarbejder med.


Teknologi for mennesker
DTU udvikler teknologi for mennesker. Med vores forskning og uddannelser i international topklasse er vi med til at skabe en bedre verden, og vi bidrager til løsningen af de globale udfordringer formuleret i FN’s 17 verdensmål for en bæredygtig udvikling. H.C. Ørsted grundlagde DTU i 1829 med en klar vision om at udvikle og nyttiggøre naturvidenskab og teknisk videnskab til gavn for samfundet. Den vision lever den dag i dag. DTU har 13.400 studerende og 5.800 ansatte. Vi arbejder i en international atmosfære og har et inkluderende, udviklende og uformelt arbejdsmiljø. DTU har campusser i hele Danmark og i Grønland og samarbejder med de bedste universiteter verden over.

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på
(Den originale annonce kan ses på: )
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Bygningsarbejder", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Hirtshals.

Jobbet er oprettet på vores service den 2.8.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Bygningsarbejder
  • Hirtshals
  • Mandag den 05. september 2022

Lignende jobs

  • Lager-og produktionsmedarbejdere søges til Aalborg

    Har du erfaring med lager- og/eller produktionsarbejde/montageopgaver? Vi søger medarbejdere primært til daghold, der tilbydes både korte og længerevarende vikariater. Uanset om du er studerende el..
    • Bygningsarbejder
    • Nordjylland
    Få mere info
  • Motivated employees to poultry production in Nibe

    The JobThe JobWe are looking for new employees.You will be a part of the production, which consists of a professional and energetic team with a big focus on delivering the best quality.Your working..
    • Bygningsarbejder
    • Nordjylland
    Få mere info
  • Bygningsarbejder i Aalborg

    Er du interesseret i at arbejde i en produktionsvirksomhed, hvor du skal betjene produktionsanlæg? Lige nu har vi en spændende mulighed i Hjallerup, hvor du vil betjene både en pladelaser og en rør..
    • Bygningsarbejder
    • Aalborg
    Få mere info
  • Renovationsarbejder Ikast

    Renovationsarbejder i Ikast Er du vores nye kollega i [xxxxx] Miljø A/S? Vi søger en fast renovationsarbejder til dagrenovationskørsel i Ikast. Du vil få en fast landtur (37 timer), og..
    • Bygningsarbejder
    • Thisted
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som bygningsarbejdere i Hirtshals

Herunder ser du udviklingen i udbudte bygningsarbejder i Hirtshals over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal bygningsarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte bygningsarbejdere i Hirtshals over tid

Dato Alle jobs som bygningsarbejdere
1. oktober 2024 0
30. september 2024 0
29. september 2024 0
28. september 2024 0
27. september 2024 0
26. september 2024 0
25. september 2024 0
24. september 2024 0
23. september 2024 0
22. september 2024 0
21. september 2024 0
20. september 2024 0
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0