Driftsoperatør til spændende produktionsvirksomhed i Hobro

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hobro

HR-Industries søger håndværksuddannet driftsoperatør i travl produktionsvirksomhed til at forestå både drift og mindre reparationer af produktionsanlægget.

Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende. Din proaktive tilgang er vigtigere, men et mekaniker-, smede-, automatiktekniker- eller elektriker-svendebrev i baglommen er en god idé. Du kan også være procesoperatør eller have en anden faglig tilgang til opgaverne. Mulighederne er mange. Det væsentlige er, at du er interesseret i at indgå i et engageret og motiveret team af kollegaer, der er fælles om at sikre en stabil produktion.

I travle perioder kører anlægget i døgndrift. Du forventes ikke at skulle arbejde i døgndrift, men skal være indstillet på at arbejde på såvel dag-, aften- og ind imellem også natturen, når der er behov herfor. Der er en god tradition for, at kollegaerne bytter vagter, så “krydser i den private kalender” tilgodeses.

Arbejdet og processen er spændende og der er god oplæring i at køre med anlægget, da det er vigtigt, at kvaliteten af produktet er ensartet. Dine menneskelige kompetencer er mindst lige så vigtige som dine faglige kvalifikationer, for at du kan få succes i jobbet. Det er derfor også vigtigt, at du er kvalitetsbevidst, initiativrig og har et stort overblik.

Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte HR-konsulent Lars på tlf.: 86 42 35 40 på hverdage imellem 08.00 til 16.00. HR-Industries gennemfører samtaler løbende og stillingen kan blive besat inden ansøgningsfristens udløb, så søg straks.

Søg straks. Vi arbejder allerede nu på at få stillingen besat.
Kunden ønsker stillingen besat så hurtigt som muligt.

Ansøgning med CV kan oprettes på http://www.HR-Industries.axp.dk/. Job nr. 53377

Når du klikker på linket, føres du automatisk HR-Industries-databasen, hvor din ansøgning, CV og øvrige bilag kan uploades og du kommer i spil til jobbet.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Bygningsarbejder", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Hobro.

Jobbet er oprettet på vores service den 14.9.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Bygningsarbejder
  • Hobro

Lignende jobs

  • Lager-og produktionsmedarbejdere søges til Aalborg

    Har du erfaring med lager- og/eller produktionsarbejde/montageopgaver? Vi søger medarbejdere primært til daghold, der tilbydes både korte og længerevarende vikariater. Uanset om du er studerende el..
    • Bygningsarbejder
    • Nordjylland
    Få mere info
  • Motivated employees to poultry production in Nibe

    The JobThe JobWe are looking for new employees.You will be a part of the production, which consists of a professional and energetic team with a big focus on delivering the best quality.Your working..
    • Bygningsarbejder
    • Nordjylland
    Få mere info
  • Bygningsarbejder i Aalborg

    Er du interesseret i at arbejde i en produktionsvirksomhed, hvor du skal betjene produktionsanlæg? Lige nu har vi en spændende mulighed i Hjallerup, hvor du vil betjene både en pladelaser og en rør..
    • Bygningsarbejder
    • Aalborg
    Få mere info
  • Renovationsarbejder Ikast

    Renovationsarbejder i Ikast Er du vores nye kollega i [xxxxx] Miljø A/S? Vi søger en fast renovationsarbejder til dagrenovationskørsel i Ikast. Du vil få en fast landtur (37 timer), og..
    • Bygningsarbejder
    • Thisted
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som bygningsarbejdere i Hobro

Herunder ser du udviklingen i udbudte bygningsarbejder i Hobro over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal bygningsarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte bygningsarbejdere i Hobro over tid

Dato Alle jobs som bygningsarbejdere
28. september 2024 1
27. september 2024 1
26. september 2024 1
25. september 2024 1
24. september 2024 1
23. september 2024 1
22. september 2024 1
21. september 2024 1
20. september 2024 1
19. september 2024 1
18. september 2024 1