Fabriksarbejder

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Holstebro

Vald. Birn A/S SØGER MEDARBEJDERE TIL PRODUKTIONEN

Vald. Birn A/S i Holstebro er koncernhovedkvarter for en af Nordeuropas største støberikoncerner. Ud over Danmark har koncernen selskaber i Sverige, Tyskland og Italien.

Vi støber, bearbejder, overfladebehandler og monterer højkvalitets støbejernsprodukter til bl.a. lastbilindustrien. Koncernen beskæftiger omkring 700 medarbejdere, heraf ca. 500 i Holstebro.

Vald. Birn A/S har en lang og traditionsrig virksomhedshistorie. Virksomhedens dna udspringer fra vores passionerede medarbejdere, der samarbejder på tværs og som et fælles team, og som virksomhed og medarbejdere fremstår vi ansvarlige og ordentlige i ord og handling.

Kan du se dig selv i disse værdier, og ikke mindst i arbejdsopgaverne nedenfor? Så vil vi meget gerne høre fra dig.

VI HAR TRAVLT

Vi har travlt og søger endnu flere dygtige kolleger til vores produktion. Generelt er der tale om medarbejdere til både Maskinfabrikken (primært CNC-operatører og operatører til overfladebehandling) og til Støberiet (smeltning af jernskrot, støbning og relaterede processer, sandkernefremstilling samt efterbearbejdning og emnesortering/-kontrol).

Der er brug medarbejdere til alle skift: dag, aften, nat, skiftehold og weekend. Du bedes tydeligt tilkendegive hvilet skift og afdeling du søger til.

Hvordan lyder det at blive en aktiv del af et moderne jernstøberi med tilhørende maskinfabrik og topmoderne overfladebehandlingsanlæg hvor der pt. arbejder ca. 500 dygtige kolleger?

STØBNING-, BEARBEJDNING OG OVERFLADEBEHANDLING

Igangsætning af støberiproduktionen sker i vores smelteri. Smelteriets vigtigste opgave er at sikre den rette mængde og kvalitet af flydende 1400 grader varmt jern til at holde vores DISA støbelinjer produktive døgnet rundt.

Det flydende jern transporteres til vores støbelinjer, hvor opgaverne består af overvågning af sandanlæg, sandkerneilægning og formning/støbning på vores støbemaskiner.

I renseriet efterbearbejder vi det støbte gods. Vi gør her brug af vinkelslibere, fræsere, slyngrensere, og robotter. Typisk vil du specialisere dig inden for ét af områderne, men din fleksibilitet og lyst til at lære nye processer og rokere rundt, er en forudsætning.

I enden af støberiets processer ligger kontrolafdelingen, hvor godset sorterers og kontrolleres iht. kundernes specifikationer. Herefter går godset på lageret, eller videresendes internt til maskinfabrikken for overfladebehandling og bearbejdning.

NOGET FOR DIG?

Vi giver dig naturligvis en grundig sikkerhedsinstruktion og oplæring, da flere af vores processer er noget anderledes, end det du måske tidligere har været vant til.

Vi vil meget gerne have dig på holdet, hvis er mødestabil, tager ansvar for dine opgaver, er samarbejdsvillig og ønsker at lære noget nyt.

Din erhvervsmæssige tilgang til vores produktion er ikke afgørende. Erfaring med produktionsarbejde er dog et plus, men vigtigst er, at du har viljen til at lære og ikke mindst for støberiets vedkommende kan begå dig i et produktionsmiljø hvor det til tider støjer, støver og er varmt.

Vi foretrækker primært kandidater som taler og læser dansk, så vi undgår misforståelser i den daglige dialog og ikke mindst sikkerhedsinstruktionerne til arbejdet.

Har du truck og/eller krancertifikat er det ligeledes et plus.

Hvis ovenstående har vakt din interesse så send os hurtigst muligt en ansøgning og dit CV.

Bemærk at vi holder samtaler løbende og lukker stillingen, når vi har fundet de rette medarbejdere.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Bygningsarbejder", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Holstebro.

Jobbet er oprettet på vores service den 17.5.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Bygningsarbejder
  • Holstebro
  • Onsdag den 15. juni 2022

Lignende jobs

  • Bygningsarbejder i Ringkøbing

    Are you looking for an exciting position within the wind industry? Do you have a background in Production Engineering? Then we might have the perfect job for you! Manufacturing & Global Procure..
    • Bygningsarbejder
    • Ringkøbing
    Få mere info
  • Bygningsarbejder (praktik) i Holstebro

    Bygningskontruktørpraktikant - udførende - efterår 2024 og forår 2025Indtast din mailadresse, og tryk Fortsæt.Din mailadresseIndtast en gyldig mailadresseJeg giver hermed mit samtykke..
    • Bygningsarbejder
    • Holstebro
    Få mere info
  • Bygningsarbejder i Holstebro

    Drømmer du om et job, hvor du bliver udfordret fagligt og personligt, og hvor du i samarbejde med dine kolleger, bidrager til, at det skal være sjovt at gå på arbejde hver dag? Så har du muligheden..
    • Bygningsarbejder
    • Holstebro
    Få mere info
  • Bygningsarbejder i Ølgod

    Brænder du for at arbejde med træ, og går du op i god kvalitet, så grib chancen, og bliv en del af Nobia HTH.Nobia søger en produktionsmedarbejder på aftenhold til deres skuffeområde. Der er ta..
    • Bygningsarbejder
    • Ølgod
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som bygningsarbejdere i Holstebro

Herunder ser du udviklingen i udbudte bygningsarbejder i Holstebro over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal bygningsarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte bygningsarbejdere i Holstebro over tid

Dato Alle jobs som bygningsarbejdere
30. juni 2024 7
29. juni 2024 7
28. juni 2024 8
27. juni 2024 8
26. juni 2024 8
25. juni 2024 8
24. juni 2024 8
23. juni 2024 8
22. juni 2024 8
21. juni 2024 8
20. juni 2024 8
19. juni 2024 8
18. juni 2024 8
17. juni 2024 8
16. juni 2024 8
15. juni 2024 8
14. juni 2024 8
13. juni 2024 8
12. juni 2024 8
11. juni 2024 8
10. juni 2024 8
9. juni 2024 8
8. juni 2024 8
7. juni 2024 8
6. juni 2024 6
5. juni 2024 7
4. juni 2024 7
3. juni 2024 5
2. juni 2024 6
1. juni 2024 6
31. maj 2024 7