Studiepraktik i [xxxxx] Bro & Beton, der styrker dine kompetencer og uddannelse inden for bærende konstruktioner

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Praktik - Horsens

Er du fremtidens ingeniør eller bygningskonstruktør, som vil arbejde med komplekse betonopgaver inden for energi, forsyning, industri og råhusbyggeri? Så søg praktik hos os og fyld rygsækken op med brugbare kompetencer, der styrker din uddannelse og fremtidige karrieremuligheder i branchen.

Din fremtid er hos Arkil, hvis du vil arbejde på komplekse betonopgaver og være en del af et fagligt stærkt team, hvor samarbejde og ledelse er i fokus. Du bliver del af et stærkt projektteam, der har ansvar for en vidtrækkende projektportefølje, hvor vi bygger fremtidens broer og betonkonstruktioner. Vi udfører komplekse råhusbyggerier og anlægskonstruktioner og er specialister i elementmontage samt betonelementrenovering. Vi er desuden specialister i nybygning og renovering af betonanlæg og eksempelvis broer, glidestøbninger, rensningsanlæg, parkeringsanlæg samt broløft og broskub. Vi har solid erfaring med etablering af stilladser til både komplekse in situ støbte broer samt elementbroer, ligesom vi både laver sprøjtebetonreparationer af eksempelvis tunneller og broer og bygger vindmøllefundamenter. Afdelingen udfører anlægsarbejder med betonkonstruktioner i fag-, hoved- og totalentrepriser eller som partnering. Vi leder og gennemfører projekterne helt fra projekteringsfasen til endelig aflevering.

What’s in it for you

Vælger du at søge praktik hos os, får du rutine i og erfaring med følgende arbejdsopgaver:

  • KS-arbejder, div. dokumentation
  • Tidsplan (opdatering ift. fremdrift, tilpasning af rev. tidsplan sammen med ansvarlig projektleder)
  • Administrativ opfølgning på sikkerhedsarbejder (mønsterrundering mv.)
  • Økonomi (hjælp til ansvarlig projektleder af dokumentation til a’conto afregning og ekstraarbejder)
  • Deltagelse i bl.a. byggemøder og sikkerhedsmøder

For den målrettede praktikant vil det være muligt at få udfordringer og muligheder for ansvar for egen opgave i praktikperioden.

Vi har solid erfaring med at have studerende i praktik. Vi tror, at den bedste måde at lære på, er ved at prøve tingene af i praksis og opbygge rutiner. Du støber på den måde et solidt fundament for en faglig forståelse, som du kan bygge resten af din uddannelse og kommende karriere på.

Hvordan bliver din hverdag

I din praktik hos os bliver du en del af teamet. Efter en god introduktion og opstart på afdelingskontoret, er du at finde både på kontoret, men også ude på projekterne, hvor du er i dialog med fagligt dygtige kollegaer, som du kan lære af. Vores projektledere, som har en solid erfaring og viden, følger dig og sikrer, at du bliver udfordret igennem hele din praktik.

Dine muligheder efter praktikken

For den engagerede studerende kan der være mulighed for et relevant studiejob efter praktikken. Vi har god erfaring med at ansætte dimittender, som tidligere har været i praktik eller studiejob hos os, og du vil opleve, at vi i Arkil har en høj anciennitet.

Spørgsmål samt ansøg

Har du spørgsmål til dette praktikopslag, er du velkommen til at kontakte afdelingschef Tobias Skovly Nielsen på mobil 40330472.

Ønsker du at søge praktikken klikker du på ”Ansøg”, sender dit cv og ansøgning samt udfylder ansøgningsformularen i vores rekrutteringssystem. Vi gennemgår ansøgningerne løbende og tager praktikopslaget af, når vi har fundet den rigtige kandidat.

Vi glæder os til at høre fra dig.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Bygningsarbejder", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Horsens.

Jobbet er oprettet på vores service den 19.9.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Bygningsarbejder
  • Horsens
  • Onsdag den 30. november 2022

Lignende jobs

  • Bygningsarbejder i Juelsminde

    Bygningsarbejder søges til organisation/virksomhed i 7130 Juelsminde
    • Bygningsarbejder
    • Juelsminde
    Få mere info
  • Bygningsarbejder i Hinnerup

    Planlægning, personaleledelse, budgetstyring og kommunikation Med reference til COO får du som montageleder i montageafdelingen det overordnede ansvar for både større og komplekse montager til de..
    • Bygningsarbejder
    • Hinnerup
    Få mere info
  • Bygningsarbejder i Hinnerup

    Planlægning, koordinering, ressourcestyring samt rapportering Med reference til COO får du ansvaret for de processer, der gør, at alle montageprojekter forløber glat og effektivt fra start til sl..
    • Bygningsarbejder
    • Hinnerup
    Få mere info
  • Bygningsarbejder i Skanderborg

    På vegne af vores kunde i Skanderborg kommune søger vi en klejnsmed eller mekaniker til opgaver indenfor produktionsmontage af dele på døre og porte.Da virksomheden laver kundetilpassede løsnin..
    • Bygningsarbejder
    • Skanderborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som bygningsarbejdere i Horsens

Herunder ser du udviklingen i udbudte bygningsarbejder i Horsens over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal bygningsarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte bygningsarbejdere i Horsens over tid

Dato Alle jobs som bygningsarbejdere
24. juli 2024 5
23. juli 2024 5
22. juli 2024 5
21. juli 2024 5
20. juli 2024 5
19. juli 2024 5
18. juli 2024 5
17. juli 2024 5
16. juli 2024 5
15. juli 2024 5
14. juli 2024 5
13. juli 2024 5
12. juli 2024 5
11. juli 2024 5
10. juli 2024 6
9. juli 2024 6
8. juli 2024 6
7. juli 2024 6
6. juli 2024 6
5. juli 2024 6
4. juli 2024 7
3. juli 2024 7
2. juli 2024 7
1. juli 2024 7
30. juni 2024 8
29. juni 2024 8
28. juni 2024 9
27. juni 2024 11
26. juni 2024 11
25. juni 2024 11
24. juni 2024 11