Rekrutteringsfirma

Teknisk projekt specialist - fra prototype til serieproduktion

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ikast

Har du et godt blik for spåntagende bearbejdning, og kan du finde den effektive vej fra prototype til serieproduktion? Så kan det være dig, vi er på udkig efter.


Arbejdsopgaver og ansvar
Som teknisk projekt specialist er du ansvarlig for at bringe kundeopgaven fra prototype til serieproduktion. Din salgsafdeling har solgt en gearløsning til jeres kunde, og du deltager i kundemødet, som den tekniske specialist og support. Du får efterfølgende overleveret ansvaret for den prototype, som sælgeren har solgt til kunden, og skal så bringe produktionen, af det solgte produkt, fra prototype til serieproduktion. Det kræver, at du sammen med dine kolleger i produktionen og planlægningsafdelingen, finder frem til den rette produktionsmetode, ruten gennem produktionen, oprettelse i ERP-systemet, afklaring af tekniske specifikationer og fastlæggelse af eventuelle hjælperedskaber. Når produktionen kører 0-serie følger du produktionen tæt, så du er klar til at afhjælpe problematikker, og så intet overlades til tilfældighederne. Læringspunkter fra 0-serien implementeres i din løsning, og du frigiver til sidst produktet til serieproduktion.

Dine opgaver er blandt andet:

  • Deltagelse i kundemøder sammen med salgsafdelingen
  • Kravspecifikationer, procesbeskrivelser, arbejdsbeskrivelser og dokumentation
  • Oprettelse samt vedligehold af produkter i ERP
  • Gennemførelse af prototyper og 0-serier
  • Koordinering med produktion og planlægning
  • Salgs-teknisk support ifm. tilbudsgivning

Arbejdssted er Ikast, og jobbet er fuld tid 37 timer/uge. Du refererer til Technical Manager Jesper V. Vedstesen, og bliver en del af Teknisk Afdeling med 4 personer.

Du skal forvente et job, som kræver synlighed og nærvær i produktionen. Når produktionen laver 0-serier og andre prøvekørsler for dig, så er det et forstyrrende element i den daglige effektive drift, og derfor skal du være klar til at hjælpe disse opgaver igennem, og tage hånd om de problemer, der opstår. Hurtige beslutninger og ansvarsfølelse for at finde de rette løsninger, vil derfor blive en stor del af din hverdag. Jobbet vil vekselvirke mellem kontorarbejde og opgaver i produktionshallen.

Om dig
Vi forestiller os, at du er teknisk robust gennem en uddannelse som for eksempel industritekniker og har erfaring med spåntagende bearbejdning. Måske har du suppleret med en overbygning, og har lyst til at arbejde med processer og produktionsoptimering. Alternativt har du måske værkførererfaring og/eller opstillererfaring kombineret med spåntagende kompetencer. Det er ikke et krav, at du har tandhjulserfaring.

Uanset praktisk og uddannelsesmæssig baggrund, så har du en koordinerende tilgang til dit arbejde, så du er dygtig til at holde styr på opgaverne, hvem der gør hvad og hvornår. Du kommunikerer og holder produktion og planlægning involveret, så de er velinformerede og forberedte på, når du skal bruge produktionstid til at gennemføre test og 0-serier. Du arbejder detaljeret og systematisk og fører dine opgaver helt i mål, herunder visualiserer vejen dertil, så du får dine medspillere med.

Du er dygtig til at finde de tekniske løsninger så vejen til en processtabil serieproduktion kommer til at foregå så effektivt og økonomisk fordelagtigt som muligt. Du er naturligvis erfaren i at læse tegninger og benytte måleværktøj. Du skal være erfaren i brugen af Microsoft Office og gerne i ERP-systemer (virksomheden benytter Navision). Har du erfaring med CAD, CAD/CAM og/eller Lean (værdistrømme og flow) er det en fordel. Engelsk skriftligt og mundtligt på forhandlingsniveau er et krav.

Som person er du nysgerrig, teamplayer og søger hele tiden nye og bedre veje til mål. Du kan lide at lære nyt og bringer din viden i spil på en faglig kompetent og samarbejdende måde. Du er i det hele taget en positiv person, der sætter pris på godt samarbejde og sammen med dine faglige kompetencer, gør det dig til en vellidt kollega.

Virksomheden tilbyder
Et spændende og udfordrende job med en høj grad af indflydelse. Arbejdspladsen er kendetegnet ved engagerede og dedikerende medarbejdere, som omgås hinanden i en positiv og uformel tone.

Om Niebuhr Gears A/S
Niebuhr Gears er en af Skandinaviens førende producenter af tandhjul. Der er 125 engagerede medarbejdere i Ikast og 55 medarbejdere i Kina. Alle arbejder engageret og har fokus på løbende udvikling af virksomheden. Igennem de senere år har der været fokus på digitalisering af arbejdsgange og værdikæde samt Lean, så Niebuhr Gears til stadighed fremstår som en attraktiv og konkurrencedygtig samarbejdspartner. Hos Niebuhr Gears er medarbejderudvikling i fokus, og der tilbydes flere personalegoder, bl.a. kantineordning og mange forskellige aktiviteter igennem personaleforeningen. Bygningerne er moderne, og der sættes pris på, at produktionsfaciliteter er præsentable og giver det bedst mulige arbejdsmiljø. Læs alle de fremragende ting om Niebuhr Gears, som er anerkendt som en attraktiv arbejdsplads i lokalområdet på: niebuhr.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Bygningsarbejder", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Ikast.

Jobbet er oprettet på vores service den 8.10.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Bygningsarbejder
  • Ikast

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som bygningsarbejdere i Ikast

Herunder ser du udviklingen i udbudte bygningsarbejder i Ikast over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal bygningsarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte bygningsarbejdere i Ikast over tid

Dato Alle jobs som bygningsarbejdere
19. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1