Rekrutteringsfirma

Produktionstekniker

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ikast

Har du interesse i CNC-programmering, stamdata og styklister?

O.H. Industri er i vækst, og det medfører en række nye spændende projekter og fokusområder. Derfor skal teamet nu tilføres yderligere en Produktionstekniker.

Om jobbet

Du får som Produktionstekniker ansvar for opgaver indenfor CNC-programmering, oprettelse og vedligehold af stamdata samt videreudvikling af produktkonfiguratoren. Jobbet er et administrativt job, hvor du får en nøglerolle i at sikre, at den automatiserede produktion gennemføres så optimalt som muligt. Du får daglig kontakt til produktionen, så har du tidligere været CNC operatør, vil du være på hjemmebane. Der er et stærkt team omkring dig, som er klar til at give sparring og træning, så du får den hjælp, der skal til for, at du kan løse opgaverne. I takt med udvikling af dine kompetencer vil der blive mulighed for at tilføre nye opgaver til stillingen. Jobbet er ideelt til den fagligt stærke CNC-operatør, der via CNC-programmering og evt videreuddannelse er blevet nysgerrig efter mere ansvar og opgaver af mere systemmæssig karakter.

Dine opgaver er blandt andet:

  • Programmering til CNC
  • Vedligeholde produktionens stamdata
  • Videreudvikle produktkonfiguratoren
  • Opbygge styklister til produktion
  • Implementere og teste nye løsninger samt eventuelt træne operatører ved idriftsættelse

Opgaver på sigt kunne for eksempel være udarbejdelse af tegninger i autocad og teknisk support til internt salg. Reference er til virksomhedens Supply Chain Director, og primære arbejdssted er Ikast. Der skal påregnes på sigt at være arbejdsdage på fabrikken i Balling ved Skive, ligesom der kan være 10-15 rejsedage.

Om dig
Vi ser gerne, at du har erfaring med træbearbejdende (eller eventuelt metalbearbejdende) produktion som CNC-operatør. Du kommer til at arbejde i en træfaglig virksomhed, der laver dørplader og fyldninger, og derfor er det vigtigt, at du har teknisk flair, hvis ikke du har en træfaglig uddannelse. Du har lært at programmere til CNC, og ønsker nu mere ansvar. Måske har du taget en Produktionsteknologuddannelse eller lignende for at gøre dig klar til en mere administrativ funktion. Uanset baggrund så er det vigtigt, du har lyst til at lære og tage ansvar for din udvikling.

Du får et job, der kræver et skarpt blik på detaljer, og hvor din omhyggelighed er afgørende for, at der ikke kommer fejl i produktionsgrundlaget. Du skal have analytisk evne, så du kan forstå vareflow og kombinere dette med systemmæssige funktioner. Endvidere skal du have et godt overblik samt evnen til at afslutte dine opgaver. Du slipper ikke en opgave, før du ved, produktionen kører problemfrit efter implementering af ændringer.

Du skal have flair for IT, herunder ser vi gerne, at du kan programmere til CNC, og kan du allerede begå dig i Alphacam, vil det være en fordel. Dine værktøjer vil desuden være Microsoft Dynamics 365 Business Central, Microsoft Office og Power BI. Har du erfaring med nogle af disse værktøjer, vil det være en fordel – hvis ikke, så får du den træning, der skal til.

Udover dansk i skrift og tale får du brug for at kunne gøre dig forståelig på engelsk.

Du tilbydes
Virksomheden tilbyderen stilling med stor selvstændighed, indflydelse og ansvar. Løn efter kvalifikationer.

O.H. Industri udvikler, fremstiller og markedsfører isolerede dørplader og fyldninger til førende vindues- og dørvirksomheder i Nordeuropa. Virksomheden er førende med et stærkt logistik- og fremstillingsprincip, der giver stor fleksibilitet og høj leveringsevne. Virksomheden ligger i Ikast og indgår i DOVISTA gruppen, som ejes af VKR HOLDING. Se mere om virksomheden på www.oh-industri.dk

Ansøgningerne bliver behandlet løbende.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Bygningsarbejder", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Ikast.

Jobbet er oprettet på vores service den 16.8.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Bygningsarbejder
  • Ikast

Lignende jobs

  • Bygningsarbejder i Roslev

    Erfarne plastmagere søges til jo i Salling/Skive området til Aftenhold På vegne af virksomhed i Salling/Skive området, søger vi dygtige uddannede plastmager, eller en medarbejder som har teknisk fi..
    • Bygningsarbejder
    • Roslev
    Få mere info
  • Bygningsarbejder i Skive

    Dygtig tømrer eller glarmester søges som kørende montørerEr du en erfaren glarmester eller dygtig tømrer, der sætter en ære i et godt håndværk og ikke går på kompromis med kvaliteten og ønsker at l..
    • Bygningsarbejder
    • Skive
    Få mere info
  • Bygningsarbejder i Herning

    Forskallings- og armeringsarbejdere til Herning-områdetVi søger et team på 2 mand til et firma, der har brug for hænder til at lave dækmontageisolering binde jernlister m.m. på et projekt i Herning..
    • Bygningsarbejder
    • Herning
    Få mere info
  • Bygningsarbejder i Midtjylland

    For vores kunde i Kolding, som er en førende fødevareproducent med en stærk forpligtelse til kvalitet og innovation, søger vi lige nu dedikerede of motiverede produktionsmedarbejdere til at styrke .
    • Bygningsarbejder
    • Midtjylland
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som bygningsarbejdere i Ikast

Herunder ser du udviklingen i udbudte bygningsarbejder i Ikast over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal bygningsarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte bygningsarbejdere i Ikast over tid

Dato Alle jobs som bygningsarbejdere
29. juli 2024 2
28. juli 2024 1
27. juli 2024 1
26. juli 2024 1
25. juli 2024 1
24. juli 2024 1
23. juli 2024 1
22. juli 2024 1
21. juli 2024 1
20. juli 2024 1
19. juli 2024 1
18. juli 2024 1
17. juli 2024 1
16. juli 2024 1
15. juli 2024 1
14. juli 2024 1
13. juli 2024 1
12. juli 2024 1
11. juli 2024 1
10. juli 2024 1
9. juli 2024 1
8. juli 2024 1
7. juli 2024 1
6. juli 2024 1
5. juli 2024 1
4. juli 2024 1
3. juli 2024 1
2. juli 2024 1
1. juli 2024 1
30. juni 2024 1
29. juni 2024 1