Kompetent jordformand til fjernvarmeopgaver

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ishøj

Har du erfaring med fjernvarmeudgravninger? Kan du håndtere klassiske fjernvarmeafstivningsmetoder og fremgangsmåder? Og er du i stand til at dele din viden og koordinere mandskabet på pladsen, så I får løst opgaven med sikkerheden i top og et godt resultat? Så er du helt sikkert den nye formand, vi søger til vores fjernvarmeafdeling.

Zacho-Lind A/S er et danskejet entreprenørfirma med ca. 200 ansatte, der udfører en bred vifte af opgaver på Sjælland, især inden for anlæg, beton, klimasikring og forsyning. Vi har flere større fjernvarmeprojekter i Københavns omegnskommuner. Derfor søger vi en kompetent formand, der kan håndtere sikkerhed, fjernvarmeudgravninger og de mange udfordringer, der er, når man graver for fjernvarme.

Hvad indebærer dine opgaver?

Du bliver jordformand i vores fjernvarmeafdeling, der består af både dygtige jord- og smedefolk. Det er derfor særdeles vigtigt, at du har styr på dit fag, kan sætte dig i respekt hos mandskabet og altid sætter sikkerheden først i arbejdet.

Som formand vil du blive tilknyttet et fast team, der i fællesskab vil få ansvaret for at løse et af vores mange projekter inden for jord- og smedearbejder. Dertil kan du forvente blive ansat i en fjernvarmeafdeling karakteriseret ved et tæt samarbejde jord- og smedefolk imellem. Du vil derudover indgå i et tæt samarbejde med projektlederen om at sikre høj kvalitet og projektgennemførelse efter tegningsmateriale og beskrivelser.

Du vil have stor styring på projektet, idet du er med fra starten – igennem alle faser – og helt til den færdige aflevering. Du vil være det koordinerende bindeled mellem projektlederen og de udførende medarbejdere i produktionen, og du vil hjælpe med sikre høj kvalitet og projektgennemførelse efter tegningsmateriale og beskrivelser. Derudover løser du de daglige produktionsmæssige og administrative opgaver på vores sager inden for jord og smedeopgaver. Det vil sige, at du også indgår som en del af produktionsteamet, når der er behov.

Endeligt står du for den daglige styring og koordinering af eget mandskab, maskiner og materialer. Som leder skal du udvise handlekraft og sørge for, at mandskabet trives og yder deres bedste under din ledelse. Det er vigtigt, at du mestrer evnen til at planlægge for at sikre et godt flow i produktionen.

Hvorfor arbejde hos Zacho-Lind?

Det er vigtigt for os, at du har det godt. Vi sørger selvfølgelig for, at du bliver klædt på med det nyeste grej og sikkerhedskurser, så du kan arbejde trygt og sikkert.

Du vil få et netværk af mange fagligt dygtige kollegaer – flere med samme kompetencer og erfaringer inden for bl.a. fjernvarme som dig. Det betyder, at du ikke kommer til at stå alene med ansvaret, men altid har fuld støtte til at løse udfordringerne.

Som medarbejder i Zacho-Lind har du også en række personalegoder, såsom deltagelse i sportsarrangementer, grillhygge og julefrokost med overraskelse. Derudover tilbyder vi en stærk pensionsordning og sundhedsforsikring.

Hvem er du?

  • Generel erfaring med anlægs- og jordarbejder
  • Din baggrund kan være alsidig, men vi ser gerne at du har stiftet bekendtskab med fjernvarmeudgravninger.
  • Du kan oplære, koordinere og motivere mandskabet på pladsen.
  • Du er struktureret og har fokus på produktionsplanlægning, økonomi og deadlines.
  • Du er kvalitetsbevidst og resultatorienteret i dit arbejde.
  • Du har muligvis flair for IT.
  • Du har kørekort B – dette er et krav.

Kan du se dig selv hos os?

Så søg stillingen ved at sende os en kortfattet ansøgning samt dit CV via vores rekrutteringssystem. Vil du vide mere om jobbet, så kontakt projektleder Jørgen Thostrup på tlf.: 40 13 75 60.

Vi holder løbende samtaler og tager opslaget ned, når vi har fundet den rigtige kandidat, så skynd dig at sende os din ansøgning. Vi glæder os til at høre fra dig.

Læs mere om os på www.zacho-lind.dk.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Bygningsarbejder", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Ishøj.

Jobbet er oprettet på vores service den 11.6.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Bygningsarbejder
  • Ishøj
  • Søndag den 10. juli 2022

Lignende jobs

  • Buying & Production Intern

    Join our team We are in search of a driven and curious intern to join our Buying & Production team. You will be a part of a fast-growing global brand, and a dynamic team powered by ambition, pa..
    • Bygningsarbejder
    • København S
    Få mere info
  • PostNord Søger produktionsmedarbejder til Pakketer...

    PostNord Søger produktionsmedarbejder til Pakketerminal Brøndby - Nathold deltid Bliv en del af vores teamNu kan du blive en del af vores professionelle team, som sorterer pakker med noget a..
    • Bygningsarbejder
    • Brøndby
    Få mere info
  • Bygningsarbejder i Frederiksberg

    Brænder du for den grønne omstilling, og ønsker du at bidrage til en mere bæredygtig fremtid? Trives du med rutineprægede opgaver og faste rammer? Så kan denne spændende jobmulighed hos Afatek A/S .
    • Bygningsarbejder
    • Frederiksberg
    Få mere info
  • Midlertidig Produktionsmedarbejder til pakketermin...

    Midlertidig Produktionsmedarbejder til pakketerminal Brøndby (aftenhold - deltid)Bliv en del af vores teamNu kan du blive en del af vores professionelle team, som sorterer pakker med noget a..
    • Bygningsarbejder
    • Brøndby
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som bygningsarbejdere i Ishøj

Herunder ser du udviklingen i udbudte bygningsarbejder i Ishøj over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal bygningsarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte bygningsarbejdere i Ishøj over tid

Dato Alle jobs som bygningsarbejdere
4. oktober 2024 1
3. oktober 2024 1
2. oktober 2024 1
1. oktober 2024 1
30. september 2024 1
29. september 2024 1
28. september 2024 1
27. september 2024 1
26. september 2024 1
25. september 2024 1
24. september 2024 1
23. september 2024 1
22. september 2024 1
21. september 2024 1
20. september 2024 1
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 2
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1