Team Manager til Produktionen

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Juelsminde

Team Manager til Emulgatorfabrik (aftenhold)
  • Palsgaard A/S er fortsat i vækst, og vi fordobler i de kommende år produktionskapaciteten gennem flytning af eksisterende procesudstyr, etablering af nye procesanlæg samt nybyggeri. For at understøtte denne vækst mander vi op i lederstaben, og søger en Team Manager til vores emulgatorfabrik i Juelsminde på fast aftenhold.

    Som ny Team Manger for aftenholdet får du ca. 11 medarbejdere i reference, og du bliver du en del af den eksisterende ledergruppe for produktionen på Palsgaard. Ledergruppen tæller i alt syv Team Managers, der dækker de forskellige fabriksafsnit 24/7, og stillingen refererer til Site Director i Palsgaard DK.

    Stillingerne forudsætter en vis grad af fleksibilitet i mødetid/tilgængelighed (37 timer), da der løbende er behov for at møde ind i dagtimerne for at koordinere med stabs- og projektfunktionerne. Stillingen indgår desuden i weekendvagtordning.

    Som Team Manager vil dine primære ansvarsområder være at:

    • Sikre optimal gennemførsel af produktionen under hensyntagen til sikkerhed, fødevaresikkerhed, miljø, kvalitet og kapacitet
    • Lede, motivere og udvikle dine medarbejdere mhp. høj trivsel og effektivitet
    • Koordinere og samarbejde med de øvrige teamledere på tværs af fabrikkerne
    • Gennemføre root-cause analyse af kvalitetsafvigelser og near-misses
    • Lave bemandings- og ferieplaner
    • Deltage i løbende optimering og udviklingstiltag

    Kandidatprofil:

    Vi lægger vægt på, at vores kommende ny lederkollega har erfaring fra procesindustri/produktion, og gerne bestrider en lederstilling i dag, eller har et brændende ønske om at gå ledervejen. Hvis ikke du allerede har ledererfaring, vil du blive tilbudt lederuddannelse og vil fremadrettet indgå i vores interne lederudviklingsforløb på Palsgaard.

    Du kan identificere dig med Palsgaards værdier omkring ansvarlighed, engagement og loyalitet, og du ønsker at være en stærk rollemodel for dit medarbejderteam. Du er proaktiv og har et stærkt selvstændigt drive, hvilket kombineret med gode lederegenskaber og evnen til at motivere og udvikle et team vægtes højt.

    Yderligere vægter vi på Palsgaards et godt samarbejde på tværs af teams meget højt, så du er ligeledes god til at skabe stærke relationer og finde konstruktive kompromiser. Da du løbende skal træffe beslutninger om driftsafviklingen, forventer vi, at du hurtigt vil være i stand til at sætte dig ind produktionsprocesserne.

    Endeligt forudsætter stillingen at du mestrer dansk i både skrift og tale, og det er en fordel, hvis du er erfaren bruger af MS Office og ERP systemer.

    Som medarbejder, kan vi tilbyde dig:

    • At du bliver en del af en global CO2 neutral produktionsvirksomhed, hvor vi i den kommende 5 års vækstplan ser ind i en årrække med store udvidelser både i Danmark og i datterselskaber
    • Et job i et internationalt miljø med kunder og gode kolleger over hele verden
    • Et job i et socialt velfungerende miljø med en familiær atmosfære/uformelt miljø, beliggende med historiske bygninger og en meget smuk natur
    • Gode udviklingsmuligheder i en afvekslende, spændende og hektisk hverdag, med frihed under ansvar
    • Et job med gode arbejdsforhold, herunder bl.a. en 7. friuge, kantineordning og en velfungerende personaleforening med diverse sociale- og sportsaktiviteter
    • Et job med overskudsdeling i form af særlig pensionsordning
    • Og meget mere…

    Ansøgningsfrist & kontakt:

    Er du interesseret i stillingen, så send os dit CV og en motiveret ansøgning via nedenstående link. Ansøgninger vurderes løbende, og der er endelig frist for ansøgning den 22. februar 2021.Spørgsmål vedrørende stillingen rettes til COO Kim Bøjstrup på Tlf. 2249 6684.

    Om Palsgaard

    Palsgaard A/S er en international virksomhed, og vi er verdens eneste full-service emulgator- og stabilisator virksomhed der udvikler bæredygtigt producerede ingredienser med specialiserede egenskaber til fødevareindustrien og nonfood. Vi opfandt emulgatoren til fødevarer for 100 år siden, og vi er stadig førende inden for udviklingen af emulgatorer og stabilisatorer.

    Vi er stolte af at være den første virksomhed i branchen, der opnår CO2-neutralproduktion, og alle vores emulgatorer og stabilisatorer bliver nu fremstillet på CO2-neutrale fabrikker på globalt plan.

    Markedsføring af produkter sker globalt via et netværk af datterselskaber, joint ventures og agenter. Palsgaard A/S indgår sammen med datterselskaber og andre virksomheder i udlandet i den selvejende institution Schou-Fondet på godset Palsgaard ved Juelsminde mellem Horsens og Vejle.

    Palsgaard virksomhederne har i Danmark ca. 350 medarbejdere og ca. 250 medarbejdere fordelt globalt i datterselskaber.

    Palsgaard A/S, Palsgaardvej 10, 7130 Juelsminde, Tel: 7682 7682, www.Palsgaard.com



  • Information og data

    Denne ledige stilling har jobtypen "Bygningsarbejder", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

    Arbejdsstedet er beliggende i Juelsminde.

    Jobbet er oprettet på vores service den 28.1.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

    Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
    • Bygningsarbejder
    • Juelsminde

    Lignende jobs

    Statistik over udbudte jobs som bygningsarbejdere i Juelsminde

    Herunder ser du udviklingen i udbudte bygningsarbejder i Juelsminde over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal bygningsarbejdere.

    Se flere statistikker her:
    Statistik over udbudte bygningsarbejdere i Juelsminde over tid

    Dato Alle jobs som bygningsarbejdere
    19. september 2024 1
    18. september 2024 1
    17. september 2024 1
    16. september 2024 1
    15. september 2024 1
    14. september 2024 1
    13. september 2024 1
    12. september 2024 1
    11. september 2024 1
    10. september 2024 1
    9. september 2024 1
    8. september 2024 1
    7. september 2024 1
    6. september 2024 1
    5. september 2024 1
    4. september 2024 1
    3. september 2024 1
    2. september 2024 1
    1. september 2024 1
    31. august 2024 1
    30. august 2024 1
    29. august 2024 1
    28. august 2024 1
    27. august 2024 1
    26. august 2024 1
    25. august 2024 1
    24. august 2024 1
    23. august 2024 1
    22. august 2024 1
    21. august 2024 1
    20. august 2024 1