INSTRUMENTATION-INGENIØR TIL KALUNDBORG ELLER VIRUM

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Kalundborg

Er du nyuddannet ingeniør inden for instrumentationsfaget eller har få års erhvervserfaring? Eller måske er du en super engageret elinstallatør eller elektriker med mod på at lære mere om instrumentation? Hvis ja, så er det muligvis dig og dine kompetencer vi mangler i nne! Vi søger en ny engageret kollega, som vil være med til at skabe best-in-class løsninger til den farmaceutiske verden. nne er en international, rådgivende ingeniørvirksomhed specialiseret i den farmaceutiske industri. Vi sikrer medicinalvirksomheders produktion gennem fleksible og fremtidssikrede løsninger i overensstemmelse med gældende lovkrav. Vores 1.000 engagerede medarbejdere leverer gennemprøvede processer og international viden, så vi altid kan supportere vores kunder optimalt – både globalt og lokalt.

HVEM ER VI I INSTRUMENTATION
I instrumentationsafdelingen er vi med til at designe, bygge og optimere komplekse farmaceutiske produktionsanlæg. Vi består af dedikerede og erfarne Instrumentation og Process Electrical ingeniører og teknikere, der beskæftiger sig med alt fra de tidlige design faser (basic og detailed design) til konstruktion, tests (commissioning) og hand-over.
Vores konsulentydelser omfatter bl.a. rådgivning til interne partnere og kunder, og dækker bl.a. ATEX installation, functional safety, predicted maintenance og automationsløsninger.
Hvis du bliver vores nye kollega, vil du indgå i instrumentation-teamet, hvor du dagligt vil blive fagligt udfordret og bruge en bred vifte af dine kompetencer og tekniske indsigt. Du vil stå sammen med en flok af hjælpsomme kollegaer, der vil støtte og vejlede dig.

HVEM KOMMER DU TIL AT ARBEJDE SAMMEN MED
Vi er ca. 25 medarbejdere i vores team, der ikke kan vente med at byde dig velkommen ombord. Instrumentation-teamet hører primært til på to sites. På vores site i Kalundborg, er der rig mulighed for at specialisere sig med de store investeringsprojekter der finder sted på det lokale Novo Nordisk site. På vores site i København (Virum) giver projekt portfolio’en med mange små projekter hos forskellige kunder dig mulighed for, at udvide din horisont inden for en bred vifte af faget. Lige meget hvilket site der appellerer til dig, vil vi sørge for, at du føler dig hjemme i virksomhedens kultur, hvor videreudvikling prioriteres og karrieremulighederne er store.

HVEM ER DU
Du har et højt energiniveau, der matcher resten af nne. Du trives i den dynamiske, komplekse og til tider uforudsigelige hverdag, der hører til arbejdet i en projektorganisation. Dine kommunikationsegenskaber er essentielle, og du har nemt ved at formidle dine budskaber internt så vel som eksternt til kunder og andre interessenter.
I forbindelse med at du gradvist får mere indsigt i vores kunders produktionsprocesser, lægger vi stor vægt på, at du medvirker til at re-tænke og videreudvikle vores teknologier og løsninger. Du har evnerne og ikke mindst lysten til at inspirere og flytte grænserne for den nuværende teknologi og den konventionelle tankegang.

Sidst men ikke mindst, er du glad og positiv, og har en forventning om, at det også skal være sjovt at gå på arbejde.

Desuden er du:

  • Nysgerrig efter nye innovative teknologier
  • I stand til at arbejde tværfagligt med folk med forskellige baggrunde
  • Erfaren i projektarbejde

Dine kvalifikationer

  • Du har en relevant uddannelse og teoretiskbaggrund
  • Du har lært grundprincipperne inden for Instrumentering og proces-el
  • Du har forståelse for specificering og fortrådning af instrumenter
  • Du har arbejdet med Plant-tool (Axavia), eller har lyst til at lære det hos nne
  • Du har erfaring med IOT og Bus technology


Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Manager Kim Hjulmand, +45 30 75 03 64.

Vi modtager kun ansøgninger igennem vores online rekrutteringssystem.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Bygningsarbejder", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Kalundborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 29.5.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Bygningsarbejder
  • Kalundborg
  • Onsdag den 01. juli 2020

Lignende jobs

  • Jord- og betonarbejder søges til spændende projekt...

    Jord- og betonarbejder søges til spændende projekterLUBI JOB søger for kunde en erfaren og entusiastisk betonarbejder til in situ beton, nybyggeri, nivellering, jernbinding og støbning af fundament..
    • Bygningsarbejder
    • Midt-og Vestsjælland
    Få mere info
  • Håndværker til epoxy-arbejde søges!

    Håndværker til epoxy-arbejde søges!LUBI Job søger på vegne af en kunde en erfaren og faglært håndværker som ikke blot har epoxy-kursus, men også har erfaring med at bruge det.Arbejdet består af gul..
    • Bygningsarbejder
    • Midt-og Vestsjælland
    Få mere info
  • Stilladsformand, Kalundborg

    Vi er en stabil virksomhed, som har fejret 45-års jubilæum og som tæller over 500 glade medarbejdere. Vi er stolte af vores store medarbejdertilfredshed og -loyalitet og at alle bidrager positivt t..
    • Bygningsarbejder
    • Kalundborg
    Få mere info
  • 25076 Montage

    Til kunde på Vestsjælland søges medarbejdere, som har erfaring med at samle/montere jernkonstruktioner. Der produceres grøntsagsoptagere, som skal samles/monteres. Man får oplæring. Er du udd. meka..
    • Bygningsarbejder
    • Midt-og Vestsjælland
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som bygningsarbejdere i Kalundborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte bygningsarbejder i Kalundborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal bygningsarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte bygningsarbejdere i Kalundborg over tid

Dato Alle jobs som bygningsarbejdere
19. september 2024 2
18. september 2024 2
17. september 2024 2
16. september 2024 2
15. september 2024 3
14. september 2024 3
13. september 2024 3
12. september 2024 3
11. september 2024 3
10. september 2024 4
9. september 2024 4
8. september 2024 2
7. september 2024 2
6. september 2024 2
5. september 2024 2
4. september 2024 2
3. september 2024 3
2. september 2024 2
1. september 2024 3
31. august 2024 3
30. august 2024 4
29. august 2024 8
28. august 2024 8
27. august 2024 8
26. august 2024 7
25. august 2024 7
24. august 2024 7
23. august 2024 7
22. august 2024 7
21. august 2024 7
20. august 2024 6